Jual Saya Nak Jual 1,000,000 Piksel Pada RM1 / Piksel Untuk Buat Satu Juta Ringgit

radzee_ar

freshman
Joined
Mar 27, 2019
Messages
8
Points
3
Selamat sejahtera warga Wang Cyber,

Ya dah ada orang berjaya buat di luar sana. Kali ni saya nak buat khusus untuk pasaran tempatan sebab tahun 2005 ekosistem dan sambutan perniagaan online macam emall,online seller belum benar2 booming. Tapi dewasa ini sudah ramai usahawan usahawan dan jenama jenama produk/servis di Malaysia ni.

"Kenapa Tidak!"

Kenapa tak saya cuba ketengahkan konsep yang sama juga. Jadi saya mulakan Laman Web Satu Juta Ringgit. Ia adalah ebuah website menjual ruang iklan berkonsepkan pengiklanan piksel. Laman utama atau homepage nya terdiri daripada 1000x1000 grid piksel yang mempunyai jumlah satu juta piksel.Pautan imej dijual pada RM1 setiap piksel dalam 10x10 blok piksel.

Pembeli piksel diberi ruang untuk meletakkan imej kecil diatas blok piksel,satu URL untuk dipautkan kepada imej itu dan satu slogan untuk dipamerkan apabila kursor tetikus (mouse cursor) dilalukan diatas pautan tersebut.

Untuk sebarang maklumbalas / pertanyaan boleh email saya di: [email protected]. Untuk mendapatkan piksel boleh juga hubungi saya untuk harga istimewa jika dari badan amal dan sebagainya. Untuk terus mendapatkan piksel sila klik di sini.
 

Attachments

radzee_ar

freshman
Joined
Mar 27, 2019
Messages
8
Points
3
Masih ada 999,600 piksel untuk dijual. Hubungi saya sekarang+Pesanan+
 
Top