Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#21
litecoin pon ok gak. tapi saya belum tgk habis lagi ttg benda ni.

ada lagi satu primecoin - benefit utk world health
 
Joined
Oct 12, 2013
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#22
ooo... jadinya ni TT nak kongsi buat rig power ke nih? maaf ye... br blajo guna WC nih... br nak explore... heh heh
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#23
ooo... jadinya ni TT nak kongsi buat rig power ke nih? maaf ye... br blajo guna WC nih... br nak explore... heh heh
tak tak, saya kurang berminat untuk mining bitcoin. Ianya lebih kepada rugi berbanding untung.

Saya lebih kepada mencari bitcoin percuma dan menjana bitcoin melalui site
 

kephal

freshman
Joined
Dec 13, 2010
Messages
514
Likes
0
Points
0
Offline
#29
owh menarik ni..pm aku TT..dh ada akaun bitcoins ni tp ada 12sen je hahah
 
Joined
Dec 4, 2013
Messages
37
Likes
0
Points
6
Offline
#30
Assalamualaikum,

dah lama saya tak buat post kat sini.

Okay, Straight to the point.

Saya, bermula hari ini nak berkecimpung dengan Bitcoin.

Ilmu masih cetek tapi saya mmg cepat dalam bab mencari info.

Jadi di sini, saya ingin mencari lebih kurang 10 orang yang berminat untuk teamwork berkenaan dengan bitcoin ini.

Dalam kata lain, buat duit dengan bitcoin.

Sekirannya anda berminat, sila PM atau reply di thread ini.

LIST 10 orang terlibat:
1) Muaz
2) darkthrone99
3) zerous
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
PM sye.... nak join jugak
 
Joined
Dec 4, 2013
Messages
37
Likes
0
Points
6
Offline
#32
bitcoin ada bnyak cara untuk earn :) contohnya macam mining Bitcoin... isi captcha... view ads ... macam-2 cara ley earn Bitcoin :)
 
Joined
Mar 18, 2013
Messages
22
Likes
0
Points
1
Offline
#33
Projek nie bukan mining bitcoin kan? Kalau macam tue, main care dy just trade for profit la. Hari itu aku beli 5 bitcoin mase harge dy jatuh sampai $645 then aku jual mase harge nak cecah $1000. Kire aku auntung $1500 dari tue, aku simpan dalam bentuk bitcoin dan lebih aku withdraw.

Projek camne, nak tahu jugak. Tahun lepas aku ade jugak deal untuk hardware miner. Aku beli then jual . Dapat jugak untung 200%.
 
Joined
Oct 6, 2011
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
32
Offline
#34
Projek nie bukan mining bitcoin kan? Kalau macam tue, main care dy just trade for profit la. Hari itu aku beli 5 bitcoin mase harge dy jatuh sampai $645 then aku jual mase harge nak cecah $1000. Kire aku auntung $1500 dari tue, aku simpan dalam bentuk bitcoin dan lebih aku withdraw.

Projek camne, nak tahu jugak. Tahun lepas aku ade jugak deal untuk hardware miner. Aku beli then jual . Dapat jugak untung 200%.
kalau beli bitcoin ni pastu perap lelama boleh untung x? nkbeli dan jual kat manabitcoin ni?
 
Top