Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

wanshamsul

freshman
Joined
Oct 12, 2013
Messages
42
Points
0
ooo... jadinya ni TT nak kongsi buat rig power ke nih? maaf ye... br blajo guna WC nih... br nak explore... heh heh
 

kephal

freshman
Joined
Dec 13, 2010
Messages
515
Points
0
owh menarik ni..pm aku TT..dh ada akaun bitcoins ni tp ada 12sen je hahah
 

AkiraBlack

freshman
Joined
Dec 4, 2013
Messages
40
Points
6
Assalamualaikum,

dah lama saya tak buat post kat sini.

Okay, Straight to the point.

Saya, bermula hari ini nak berkecimpung dengan Bitcoin.

Ilmu masih cetek tapi saya mmg cepat dalam bab mencari info.

Jadi di sini, saya ingin mencari lebih kurang 10 orang yang berminat untuk teamwork berkenaan dengan bitcoin ini.

Dalam kata lain, buat duit dengan bitcoin.

Sekirannya anda berminat, sila PM atau reply di thread ini.

LIST 10 orang terlibat:
1) Muaz
2) darkthrone99
3) zerous
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
PM sye.... nak join jugak
 

AkiraBlack

freshman
Joined
Dec 4, 2013
Messages
40
Points
6
bitcoin ada bnyak cara untuk earn :) contohnya macam mining Bitcoin... isi captcha... view ads ... macam-2 cara ley earn Bitcoin :)
 

supermod

freshman
Joined
Mar 18, 2013
Messages
22
Points
1
Projek nie bukan mining bitcoin kan? Kalau macam tue, main care dy just trade for profit la. Hari itu aku beli 5 bitcoin mase harge dy jatuh sampai $645 then aku jual mase harge nak cecah $1000. Kire aku auntung $1500 dari tue, aku simpan dalam bentuk bitcoin dan lebih aku withdraw.

Projek camne, nak tahu jugak. Tahun lepas aku ade jugak deal untuk hardware miner. Aku beli then jual . Dapat jugak untung 200%.
 

benza87

freshman
Joined
Oct 6, 2011
Messages
19
Points
1
Age
32
Projek nie bukan mining bitcoin kan? Kalau macam tue, main care dy just trade for profit la. Hari itu aku beli 5 bitcoin mase harge dy jatuh sampai $645 then aku jual mase harge nak cecah $1000. Kire aku auntung $1500 dari tue, aku simpan dalam bentuk bitcoin dan lebih aku withdraw.

Projek camne, nak tahu jugak. Tahun lepas aku ade jugak deal untuk hardware miner. Aku beli then jual . Dapat jugak untung 200%.
kalau beli bitcoin ni pastu perap lelama boleh untung x? nkbeli dan jual kat manabitcoin ni?
 
Top