Free Saya kasi affiliate commission untuk awak

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Salam,

Saya nak offer kat semua warga WC yang aktif yang nak beli product jvzoo ngan mengunakan affiliate link saya. Senang je. Anda comment kat sini product ape nak beli..and then saya akan pm anda URL jvzoo link saya. The best part, anda dapat balik 100% affiliate commission saya (within 30-45days) . Jika product tersebut price $30 dengan 50% commission.. maksudnya anda beli dahulu dengan price asal $30 dan within dalam 30-45 hari saya akan refund semula wang anda (50% commission saya tue) dalam bentuk RM atau paypal. . Jangan risau, anda hanya perlu buktikan anda membeli melalui link saya sahaja. Nape saya nak buat mcm ni? saya nk help semua sini untuk beli lebih murah.

Ini adalah senarai beberapa JVZOO product yg saya dah jadi affiliate:

.1. WP-Profit Builders
2. SpeedBlogging
3. WpScope
4. MintsApp (new)
5. Start Retargeter
6.Social-Sleuth.co
7.Rapid Ranker
8.Fresh-Title (new) - Launch Discount ( Save $60 )
9. Smart Email Builder
10. TrafficShield
11. The Blog Funnel
12. Video Skins
13. Video Studio

.... byk lagi..tapi sila nyatakan product mane nak...sy cuba jadi affiliate after that..

TAWARAN INI SAH SEHINGGA 31 DEC 2015 je.. sila amik peluang jika nak beli product Jvzoo yer
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Ni Affiliate bukan JVZOO tetapi malaysia punya.. dari Cikgu Hafis: LINK

Nak note sikit sebab ni affiliate org kita, saya tidak akan kasi commission sebaliknya saya akan kasi dua Plugin premium iaitu Thrive Content Builder dan Thrive Leads sebagai ganti. (jika beli product 1 dan 2)

Review sikit:

Product 1: (RM150) Tuan2 akan dapat Step by step strategi dan teknik digunakan oleh Cikgu Hafis untuk promote Affiliate product di WarriorPlus. - ada lebih kurang 6 videos which sangat berguna kepada sesiapa yg nak belajar cara promote product affiliate yg dah terbukti berjaya oleh Cikgu Hafis sendiri.

Product 2: (RM250) Upsell
Rakaman Online Group Coaching + Video Teknik Warrior Plus + BisnesJVZoo


Total RM400. Mungkin banyak tapi pelaburan ini mungkin mengubah hidup anda . Disamping tue.. saya throw 2 plugin special yang bernilai hampir $300 (= RM1200) lebih lagi dari harga course tadi supaya anda boleh implement dan disamping itu boleh use plugin ini utj boost website anda.

Boleh check melalui link sya ni: BISNESUSD

*** Sila pastikan anda clear dahulu cookies browser anda..and klik semula.. sebab bonus hanya di beri kepada yang beli melalui link affiliate saya. TQ
 
Top