Saya boleh tolong jika sesiapa nak masuk Clickbank.com!!!

missymilly

freshman
Joined
Apr 13, 2006
Messages
4
Points
1
Hello semua,

Ini cuma idea saya sahaja setelah membaca kisah kamu semua.

Saya akan tolong member semua jika nak join Clickbank!Anda semua perlu join bawah saya dan gunakan alamat di Jerman. Saya akan berikan alamat di Jerman kerana sekarang saya berada di sini(Jerman)

Bagaimana???????????ada yang berminat,kita boleh bincangkan.

Emailkan pendapat anda kepada saya:
[email protected]

Terimakasih.

Bantu membantu amalan yang baik.


Salam.

Missymilly
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
wah... hmm.. mcm mana tu yer...
mcm mana nak join bawah saudara?
 

mdpai

Senior
Joined
Jan 19, 2006
Messages
422
Points
18
Age
34
em mcm mane tu, berminat juga ni
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
saya rasa ada problem dengan alamat email anda.

sweethear2006 ke atau sweetheart2006?
 

ryco

freshman
Joined
Mar 5, 2006
Messages
139
Points
16
Alamat German?..bole ke ramai2 under satu alamat sama? and kiterang nak kene bayar apa2 tak kat missymilly?

-----------------------------
Anyways, slain clickbank, kalau nak join www.cj.com bole tak? dalam application form dia nak tax ID la... hummm.. ~~~ :(
 

tuahemas

Senior
Joined
Mar 14, 2006
Messages
284
Points
18
missymilly said:
Hello semua,
Saya akan berikan alamat di Jerman kerana sekarang saya berada di sini(Jerman)
you buat apa kat Jerman tu?...
 

missymilly

freshman
Joined
Apr 13, 2006
Messages
4
Points
1
1)Maaf dan terimakasih sebab perbetulkan email address saya:
[email protected]

2) Saya tinggal di sini sebab saya berkahwin ngan warga sini.

3) Saya tak pasti tentang nak letak alamat untuk ramai-ramai tetapi kalau kita tak cuba kita tak tahu...saya tak minta bayaran apa-apa cuma saya perlukan rakan-rakan semua join under saya aje. Segala surat menyurat ke alamat saya adalah percuma! Saya akan terima rakan-rakan semua sebagai group saya, itu aje!

4)Saya ikhlas nak menolong sesama kita yang berusaha mencari rezeki di internet ni.

kalau rakan-rakan semua setuju, sila tulis maklumat anda ke Email address saya yang di atas tu:

5)Klik kat sini untuk join saya dalam Clickbank:
https://login.clickbank.net/signup/?hop=marias1964

Saja maklumat tambahan ini:

Web utama Clickbank dan info saya ialah:
http://www.freewebs.com/bussybee/


Sila lawat web ebook saya ini:
http://pluspro.fateback.com/


Baiklah. saya minta diri dahulu.
Saya tunggu maklumat selanjutnya dari rakan-rakan semua.
 

missymilly

freshman
Joined
Apr 13, 2006
Messages
4
Points
1
Pasal cj.com,saya join juga.

Saya harap saya tak kena ban sebab tolong rakan-rakan semua.

Apa kata, kalau try 2 atau 3 orang join under saya dan gunakan alamat saya.

Say juga boleh berpakat nga rakan-rakan saya di sini supaya membenarkan menggunakan alamt mereka.

Saya harap rakan-rakan yang hendak mencuba projek ini adalah mereka yang jujur dan ikhlas sepertimana ikhlasnya saya nak menolong.

Saya harap saya tak akan menyalahi undang-undang.

Risiko juga ni...

Apa pendapat rakan-rakan?
 

missymilly

freshman
Joined
Apr 13, 2006
Messages
4
Points
1
Saya dah baca beberapa forum di ruangan wangcyber ni dan saya bersetuju bahawa kejayaan bukan di bina sehari dua...ianya memakan masa seperti saya ibu kepada 2 orang anak ni telah mengambil masa selama 4 bulan nak buat website sambil pomote. Website saya perlukan diperkemaskan selalu dan saya telah mencuba sebaik mungkin untuk buat semuanya sendiri.


Jadi...saya cuma nak tegaskan di sini,


BUKAN SENANG NAK SENANG.
 

nina

freshman
Joined
Mar 27, 2006
Messages
98
Points
6
missymully..

nampak macam menarik je ni.

meh saya test register.. hehehe.. boleh pulak main test test.
 

mdpai

Senior
Joined
Jan 19, 2006
Messages
422
Points
18
Age
34
hehe sy pun duk oversea jugak, bleh jugak kalau nak tlg..tp ade risiko ke?
 

nina

freshman
Joined
Mar 27, 2006
Messages
98
Points
6
misslily ,,

apa perlu saya buat? register cam mana?
 

zolkifle

freshman
Joined
Mar 20, 2006
Messages
37
Points
6
saya dah email missymilly tadi. harap2 dia boleh bagi alamat dia untuk saya guna masa register clickbank tu :lol:

ada ke sesiapa kat sini yang dah dapat alamat missymilly dan dah berjaya register pun dengan clickbank? TQ.
 

mdpai

Senior
Joined
Jan 19, 2006
Messages
422
Points
18
Age
34
missymilly dah register clickbank kan? bleh tak explain dgn labih lanjut psl clickbank ni, sy tak phm sgt, sebab panel utk ahli tu mcm simple sgt..sy dah register dekat seminggu dah tp tak tau nak start mcm mana..hehe mintak tunjuk ajar.
 

invtr

freshman
Joined
Apr 28, 2006
Messages
135
Points
18
Siapa2 malaysians nak register clickbank paling mudah mintak tolong kenalan/saudara-mara di singapore. Guna alamat mereka dan pos cek ke malaysia. Setem guna pun dlm S$0.20 je dari singapore ke malaysia.

Nak buat clickbank ni tak semudah yg disangka. Dulu saya sebelum dapat account mmg excited. Bila dah dapat, nak try jual. aduhh.. sakitnya. Berdollar2 USD dibelanjakan untuk tujuan promosi.

Cara guna, pilih produk utk dijual dalam market place
http://marketplace.clickbank.net/

pastu kat link [ earn xx.x% ] link kat sebelah produk name utk dapatkan URL utk promote produk.

Tu je. then promote je la URL tu kat mana sesuai. Tapi jangan SPAM!

Untuk cara2 promote berkesan boleh la tanya guru-guru internet marketer kita kat sini cam kidino ke..
 

justman

freshman
Joined
Apr 25, 2006
Messages
107
Points
18
Saya syorkan supaya jangan register sbb kalau ada apa-apa dispute, susah pulak nak explain. Kita kan malaysia macam mana alamat germany pulak. Kalau nak jugak register kan Singapore tapi seeloknya ada sedara mara kat situ. Buat betul-betul sbb ini bisnes dan bukan hobi. Bukan clickbank je yang kita buat. Banyak lagi yang lain. Kene sabar je.

jasman
 
Top