Saya ada 1 job untuk 5 orang sahaja [Projek TB]

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
35
-- Projek TB --

Ok. AKu ada 1 job lagi untuk korang. Tapi aku cuma hendak ambil 5 orang sahaja dulu. Sebab apa aku nak 5 orang sahaja dulu? Aku sedang test satu benda baru aku jumpa. :)

Job nih senang aja. Cuma perlu masukkan data seperti email, alamat, nama, dan sebagainya. Cincainya cam isi borang la. Dan memerlukan email confirmation. Semua akan diterangkan dalam PM nanti.

Oleh kerana kerja nih senang sahaja. Jadi aku cuma mampu bayar korang $0.50usd sahaja.

So, kalau dalam ringgit, aku bayau RM1.50 dan kalau nak dalam paypal, aku bayau $0.50 usd sahaja.

Kalau semua berjalan dengan lancar. Aku akan tambah lagi 5-10 orang.
Jadi, siapa yang nak job nih. Sila cepat PM aku atau reply kat sini. Aku akan bagi guidelines dan apa yang diperlukan.
Siapa cepat, dia yang dapat.

Bayaran akan aku buat melalui paypal, maybank dan cimb sahaja. Harap maklum.

Ps: Ready? 1, 2..Go!
 
Last edited:

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
35
Update:


Projek TB

1. spatt
2. paklong
3. KampungBoy
4. mCrew
5. Hamid

Ps: Cukup 5 orang. Aku akan PM korang malam ni. Kalau tak sempat wat malam ni, sambung esok aje. Takdehal.

Pss: 2nd Batch dibuka sekarang. Tapi job untuk 2nd batch. Aku bagi esok.
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
35
Update:


Projek TB

1. spatt
2. paklong
3. KampungBoy
4. mCrew
5. Hamid

Ps: Cukup 5 orang. Aku akan PM korang malam ni. Kalau tak sempat wat malam ni, sambung esok aje. Takdehal.

Pss: 2nd Batch dibuka sekarang. Tapi job untuk 2nd batch. Aku bagi esok.
Projek TB - 1st Batch. Aku dah PM job terbaru ni. Sila semak dan jika ada apa-apa tak faham. Tanya di PM. Tanye kat sini. Aku takkan jawab.

Pengambilan untuk 2nd Batch - 8 orang.

1. mdhilmi
2. mypips4u
3. available
4. available
5. available
6. available
7. available
8. available

Harap maklum. :)
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
35
Update:


1. spatt
2. paklong
3. KampungBoy
4. mCrew [complete and paid]
5. Hamid [cancel]


Pengambilan untuk 2nd Batch - 8 orang.

1. mdhilmi
2. mypips4u
3. ikram84
4. available
5. available
6. available
7. available
8. available

Ps: Apa-apa soalan. Tanye kat PM. :)
 

biznezprepaid

Newbie
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,012
Points
16
titan,2nd batch bley??
senang tul la kerja ngan titan :)
takpe..biar murah janji aktif transaksi paypal tu :)
 
Top