Sape suka makan dadih?

Adakah anda suka makan dadih?

  • Tidak

    Votes: 0 0.0%
  • Tidak Pasti

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    32

fsyukri

freshman
Joined
Jun 18, 2010
Messages
302
Points
18
aik, ade 5 org kt sini, dah lima2 org suke, tp apesal vote bru 4?

hahahaha, xkanla nak join dadih ikut online plak... xsmpt nak hantar, dah basi... :))

kengkawan yg suke makan dadih ni, dadih beli ke buat sndiri ni?
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
asal bro? bro nk buat ebook rahsia buat dadih ke bro haha :))
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
yeahhh..saya suka..saya boleh buat sendirik, tapi nak buat tue malas, nak makan rajin..

ada citer how to market dadih ker..?
 

fsyukri

freshman
Joined
Jun 18, 2010
Messages
302
Points
18
mmg dah keje sy secara offline jual dadih. sy wt dadih ni tanpa gune serbuk segera. skrg xtau sy jual dadih ni full time ke part time... nampak cam full, tp xmacam full time... nak kate part time, pun xnampak cam part time... hahahaha
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
sye pown memang suka makan dadih nie, lagi2 time hari panas....
teringat kat pasar ramadan.. ramai yg jual dadih... fuhh.. laku... :)
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
kt hostel dak2 duk pakat jual dadih
1 bekas tu rm1
jap jek hbs

skng ni mcm2 dadih da ade
yg belapis2
yg buh nata de coco
 

Thinkerich

Newbie
Joined
Nov 14, 2007
Messages
655
Points
16
pasni pakat2 belajar buat dadih la...
Hurmm..kalau macam tu lekas-lekas lah lancarkan Rahsia Buat dadih tu :D

Ramai yang dah tak sabar nih :)
 

fsyukri

freshman
Joined
Jun 18, 2010
Messages
302
Points
18
Hurmm..kalau macam tu lekas-lekas lah lancarkan Rahsia Buat dadih tu :D

Ramai yang dah tak sabar nih :)
hehehehe, bab lancar melancar ni yang xpandai ni... satu lg, takut tersalah lancar, langgar peraturan forum plak...
 

fsyukri

freshman
Joined
Jun 18, 2010
Messages
302
Points
18
Hurmm..kalau macam tu lekas-lekas lah lancarkan Rahsia Buat dadih tu :D

Ramai yang dah tak sabar nih :)
hehehehe, bab lancar melancar ni yang xpandai ni... satu lg, takut tersalah lancar, langgar peraturan forum plak...
 

alamguana

freshman
Joined
Aug 8, 2010
Messages
18
Points
0
saya nak juai buku sendiri...tulih sendiri, edit sendiri, idea sendiri... takut kena curi jer... ada tips?? bagi tau naaa....
 
Top