Sapa terer adword ya?Mintak tunjuk ajar sikit

OsmanAdnan

Senior
Joined
Sep 26, 2008
Messages
921
Points
18
Salam semua..

Saya ada cuba iklan adword seminggu yang lepas. Tapi sampai sekarang belum ada 1 klik pun lagi. Tapi impression ada jugak peningkatan. So, macam mana caranya kita nak bagi orang klik? Adakah ia ada kena mengena dengan keyword yang kita pilih jugak, selain dari headline yang power? Saya baru cuba adword ni, tu pun sebab dapat kupon adword free google bagi hari tu..

Harap sapa yang pernah try adword boleh bantu ya.
 
Top