Sapa Pernah Dengar Team Unstoppable?

Status
Not open for further replies.

paktamduda

freshman
Joined
Jun 10, 2009
Messages
368
Points
16
Mm..dulu tempat keje aku panas jugak dengan uptrend ni..habis semua ketua jabatan join..siap edarkan flyer kat tempat keje lagi..ingat org luar, tapi orang dalam jugak..kalau tengok pada flyer memang tak boleh detect uptrend sebab tak disentuh langsung..bila dah jumpa (kat kedai mamak) baru bocor semua..kena la layan jugak 2 3 jam walaupun tak suka..
 

FADZRI

Newbie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
927
Points
18
Age
32
a a team nie nk promot bisnes katanya tp bila ditanya bisnes apa cakap rahsia.. setuju nk join baru diberi tau.. apa tah

"konon golongan elit je yg boleh join"
 

erick

freshman
Joined
Mar 2, 2010
Messages
21
Points
0
a a team nie nk promot bisnes katanya tp bila ditanya bisnes apa cakap rahsia.. setuju nk join baru diberi tau.. apa tah

"konon golongan elit je yg boleh join"
aku pn penah dgr bende nie..tgk dlm facebook..mmg gempak...bila kite tanya bisnes ape? modal bpe? sume rahsia...join dlu bru tau! mcm siot &*^$....! klu nk cari downline biar la dgn cara ikhlas...ni taktik nktmbh downline dia pastu ape nasib kiter dia biar je...!
 

sikhwan3

freshman
Joined
Feb 20, 2010
Messages
13
Points
0
slam semua...saya baru jer join forum ni...nak tanyer...uptrend tu bisnes mcm mane...saya mmg buta sket pasal bisnes2 online ni...yang tau MLM jer...tu pun baru join satu...huhuhu...mintak tolong saper2 terangkan x kalu x nyusahkan...thanx :)
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
slam semua...saya baru jer join forum ni...nak tanyer...uptrend tu bisnes mcm mane...saya mmg buta sket pasal bisnes2 online ni...yang tau MLM jer...tu pun baru join satu...huhuhu...mintak tolong saper2 terangkan x kalu x nyusahkan...thanx :)
Uptrend ni pun pure MLM, bukanlah business internet. Mereka menggunakan medium internet untuk mencari prospek, kemudian ajak berjumpa. Mereka ajak berjumpa supaya senang nak mempengaruhi, sbb tu mereka berahsia perniagaan mereka di internet.
 

irshadian

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
1
Points
0
kat tagged adik banyak group diorang ni letak pic duit melambk2. leh rabun mata tgk. awas jgn tertipu
show offs.. kalau kita kaya macam mana pun, x baik menunjuk mcm tu. ada pernah tgk bill gates letak gambar dia dgn duit menimbun?
 

shizu

freshman
Joined
Mar 21, 2010
Messages
3
Points
0
hi. nk ckp mekasih bebanyak kat semua yg post..coz sy tgh search pasal mendalah ni. member sy kt fb kan main promote unstoppable ni. hari2 kuar ayat berapi jek. so satu hari, iaitu hari ni, saya msj la tanye ape citer ngan duit ko ni? dia pun bgtau kena ada modal, kena jumpa dia baru leh citer pjg. tapi dia x bgtau dia wat ape. modal 1500. bukan sikit modal tu, tu yg sy search dulu apekah unstoppable ni. kirenye skang sy dah tau le sikit2. penah dgr citer mlm tu mcm gitu la, mcm ni la....mekasih ye. seb baik jumpa forum nih. seb baik sy x join lg kan~~~ 8)
 

azwak01

freshman
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1
Points
0
terima kasih kepada thread ini dan forumer semua..
saya terkilan dengan unstoppable ni... ia tlh mengubah seorang manusia yg sederhana perawakannya kepada manusia sombong...
Semoga Allah memberi petunjuk jalan yang lurus dan rezeki yang halalan toyyiba kepadaku dan ahli keluargaku.. amin
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
aku ada terbaca mastika baru2 ni..

ada cite pasal jutawan nama Zul Kecik. Jadi jutawan dalam masa 9 bulan.

Dalam mastika tu tak cakap pun apa bisnes die, cuma die kata perniagaan internet, pendapatan lebih RM50k sebulan.

Aku pon google. Rupanya die ni uptrend punya orang. Pastu pakai BMW.. hmm.. macam team unstoppable je.

Dalam mastika katenye die ni suka merendah diri, duduk bilik sewa je. BMW pon 2ndhand dah berusia 5 tahun. Tapi kalau merendah diri takdela cakap income lebih RM50k sebulan dan takde la tunjuk rumah banglo dan kereta honda yg die belikan utk parents die ye x?

Sebab setau aku dalam MLM ni takde istilah merendah diri :D

Oh ye.. memang betul kot die ni team unstoppable, sebab tu tak nak cite die buat uptrend. Sedangkan ND Lala takde plak segan silu kate die buat uptrend kat mastika. Wallahualam. Pandai2 je aku buat spekulasi :p
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
show offs.. kalau kita kaya macam mana pun, x baik menunjuk mcm tu. ada pernah tgk bill gates letak gambar dia dgn duit menimbun?
Bill gates tak gila cari prospek sebab orang cari dia. Orang yang tunjuk duit bertimbun ni sebab nak bagi orang terpengaruh je. Padahal duit bertimbun yg ditujukkan tu lah satu2 nya duit yg ada. Lagi teruk rupanya duit tu pinjam sat kat sapa sbb nak buat tangkap gambar. Aku pon boleh, keluarkan semua duit dalam bank pastu baling atas katil baring atas duit :D
 

thoha

freshman
Joined
Jan 1, 2010
Messages
743
Points
16
Bill gates tak gila cari prospek sebab orang cari dia. Orang yang tunjuk duit bertimbun ni sebab nak bagi orang terpengaruh je. Padahal duit bertimbun yg ditujukkan tu lah satu2 nya duit yg ada. Lagi teruk rupanya duit tu pinjam sat kat sapa sbb nak buat tangkap gambar. Aku pon boleh, keluarkan semua duit dalam bank pastu baling atas katil baring atas duit :D
betol tu..saja nak buat orang tepengaruh,,hehe
 

yushida03

freshman
Joined
Jan 28, 2010
Messages
9
Points
0
Age
42
Business opportunity for making legal money !Peluang perniagaan untuk menjana pendapatan !
Simple with almost no risk !..... Mudah dan hamper tiada risiko !
Bank & KPDN Approved !..... Bank & KPDN Iktiraf !Not an investment !..... Bukan pelaburan !
Easy to Handle !..... Mudah untuk dijalanlkan !
Once in a life time capital … no repeated !..... Modal hanya sekali… tiada modal ulangan !
Continual profit !..... Untung berulang !
Can be inherited !..... Boleh diwarisi !
Company stability Approved by SSM !
..... SSM iktiraf kestabilan Syarikat !Excellent Team Effort !
..... Kerja bersama kumpulan yang sangat baik !For Muslims... it's HALAL !..... Untuk yang muslim.. HALAL !
Our Target is to retried young… if anybody want to join us…
SMS your name & location for set 30 minutes brief about it….
Just want to brief … then u decide to join or not… no heart feeling beb…
“ U say NO, we sat NEXT “

“ Kerja sama-sama tak sama dengan kerjasama “
E-cormmerce...memang kene usaha...bisnes.. bukan invesment...
bukan senang nak jadi senang beb... ehehehe
kami share bende elok... takkan men*******kan kenkawan... ekekeke
berapa target sebulan ?takder target... income ikut usaha korang...
cemaner nak terangkan kat org lain ?ada provide training official n un-official
berape modal nak start ?modal lagi murah dari start gerai burger... and tak payah topup... once in a life time..
modal sekali untung berkali2 ? beraper kali untung ?
untung beraper kali ? berkali2 sampai boleh diwarisi...

bagi kiterorang brief korang saper yang minat.... lepas tu terpulang pada korang... decide nak join atau tak... kalau rasa sesuai join... kalau rasa tak sesuai takper... no heart feeling...
dalam bisnes ni korang bule pulih samada nak jual barang atau pun tak (barang dia macam vitamin, barang2 kesihatan, etc)... macam aku, aku tak suke jual barang...so, aku takdela jual barang.... senang
kalo nak tau detail lagi...
1-Wajib datang berjumpa aku… Aku tak akan explain dalam kat sini @ dalam tpon..ini adalah bisnes jangka panjang dan kita bercerita tentang income RM1-RM10k sehari..langsung tak logik kalau tak jumpa. (yg jauh ada cara lain utk aku explain)
2-sms nama utk set appointment dengan aku....siapa yang benar benar serius akan dapat income sepertimana yang telah berjaya dan kaya dalam Unstoppable team ini.
3-sebarang alasan untuk tidak datang menunjukkan anda tak ada kesungguhan nak berjaya ..so better lupakan hasrat untuk join team ini..
4-segala pertanyaan korang akan terjawab..setiap penyakit ada ubatnya..di Unstoppable korang akan dibimbing sampai berjaya dengan syarat anda ingin belajar dan boleh diajar.
lepas tu korang decide samada nak join ke tak bisnes ni.. its ur business, it ur call..
Apa yang diperlukan untuk join Unstoppable Team:
1-Ada modal antara RM3700-RM6900 (cash, credit card, personal ****)
2-join 1 to 1 coaching session..sekurang2nya 3 jam sebanyak 2/3 kali
3-boleh memberi komitment sekurang kurangnya 1 jam sehari atau 2 jam seminggu (bz part timer)
4-inginkan income sekurang kurangnya RM10k sebulan!
SMS nama ke talian mesra aku: 0129134367
aku hanya nak orang yang betul2 serius nak berjaya... kalo setakat join lepas tu tak buat apa2, aku cadangkan orang orang macam ni simpan je duit tu sebab diorang takkan berjaya dalam bisnes ni. ini bisnes geng, bukan pelaburan. (nanti aku jugak yang dipersalahkan, padahal diri sendiri yang tanak usaha)
ayat kondem orang.
 

herbycarol

freshman
Joined
Mar 24, 2010
Messages
19
Points
0
I pun dapat tahu pasal unstoppable ni dari Facebook je .. I tgk orang tu tunjuk duit aje .. Mana lah tau, benda ni Uptrend .. Ishh .. Tak nak pandang dah .. hahahha ..

I ni dah nak buka kedai Cosway sendiri kat Melaka .. Benda tu lagi menguntungkan ..
 
Last edited:

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
I pun dapat tahu pasal unstoppable ni dari Facebook je .. I tgk orang tu tunjuk duit aje .. Mana lah tau, benda ni Uptrend .. Ishh .. Tak nak pandang dah .. hahahha ..

I ni dah nak buka kedai Cosway sendiri kat Melaka .. Benda tu lagi menguntungkan ..



--
*Carol*
Herbalife Independant Distributor
______________________________________
My Herbalife Blog: http://herbycarol.blogspot.com/
Email: [email protected] or [email protected]
Yahoo Group : http://health.groups.yahoo.com/group/herbalife_herbycarol/

Dan juga tak kena caci maki orang lain :D


lawak lak rasanya bile bro buat fake signature :p
 
Status
Not open for further replies.
Top