Teknologi Samsung Galaxy Note 8 Akan Dilancarkan 23 Ogos Hadapan

Joined
Jun 6, 2015
Messages
18,322
Likes
28
Points
48
Offline
#1
Misteri tarikh pelancaran Samsung Galaxy Note 8 akhirnya terjawab. Sebelum ini DJ Koh, CEO bahagian mobil Samsung mengatakan ia akan dilancarkan akhir Ogos. Jemputan ke majlis Unpacked pada 23 Ogos mula diterima pengamal media dengan imej peranti dilengkapi S-Pen.



Rekaan skrin menyerupai S8 dan ini menguatkan lagi kebarangkalian Note 8 akan dilancarkan. Phablet ini akan dilengkapi sistem dwi-kamera dan skrin yang dipercayai sebesar 6.3″. Bagi mereka yang kecewa dengan Galaxy Note 7, Note 8 ialah peranti yang pasti dinantikan pelancarannya di Ogos ini.

Sumber: Amanz
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
17
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#2
Note8 sekarang dah ada dalam market dah! Ada sesiapa minat nak beli?
 
Last edited:
Joined
Aug 29, 2017
Messages
17
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#3
Note8 sekarang dah ada dalam market dah! Ada sesiapa minat nak beli?
 
Last edited:
Joined
Aug 29, 2017
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#4
Sekarang ada banyak phone yang baru drpd iphone, samsung, huawei+Bersinar2+ nak tukar phone ni tapi tak tau mana kualiti lebih baik
 
Last edited:

jerry

freshman
Joined
Nov 14, 2016
Messages
10
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#6
Telco ape ade buat promosi bagi note8 ke? rm3k+ memang mahal niaaa
 
Joined
Oct 3, 2017
Messages
7
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#9
Saya ingat beli dari samsung store adalah yang terbaik! Kerana mereka seperti telco company atau kedai online juga beli dekat samsung store kan? mestilah mereka tak akan jual murah drpd samsung punya store
 

Kuroky

freshman
Joined
Oct 4, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#10
cel
terus beli kat offical samsung center je..yg tu mmg original xkan ade yg clone
celcom ambil dari samsung je 100% original jugak, tak payah takut .. kalau bukan original sue je.. celcom company besar ni tak payah takut hehehe
 

Kuroky

freshman
Joined
Oct 4, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#11
Jika beli pelan macam ni lebih mahal kan!? Anda akan bayar lebih drpd harga asal dia!
die mahal bukan telephone tu mahal, sbb die dah tambah harga utk celcom service setiap bulan .. kalau nak compare harga telephone je memang ambil dari telco plan lagi murah.. lagi baloi
 

Fadhila

freshman
Joined
Aug 29, 2017
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#13
die mahal bukan telephone tu mahal, sbb die dah tambah harga utk celcom service setiap bulan .. kalau nak compare harga telephone je memang ambil dari telco plan lagi murah.. lagi baloi
rasanya pelan yang celcom tawar ni ok je. memberku kata harga tu memang berbaloi dan dia baru baru ni tukar ke pelan yang baru
 
Top