Salam untuk kenalan baru

homestaydikb

freshman
Joined
Nov 17, 2015
Messages
39
Points
8
Age
28
salam.. saya newbie di sini..

tujuan saya berforum untuk menambah kenalan dan mencari pelanggan baru.

kepada sesiapa yang ingin bercuti ke kelantan dan mencari homestay yang selesa, boleh lah hubungi kami Home stay di KB


Homestay di KB boleh dihubungi di:
FB: home stay di KB
phone: Haida (012-2020967)
 

homestaydikb

freshman
Joined
Nov 17, 2015
Messages
39
Points
8
Age
28
sila lawati website kami untuk mendapatkan info menarik tentang negeri kelantan. +Bersorak+
 

HafizM

Senior
Joined
Jun 25, 2015
Messages
311
Points
28
Age
45
salam.. saya newbie di sini..

tujuan saya berforum untuk menambah kenalan dan mencari pelanggan baru.

kepada sesiapa yang ingin bercuti ke kelantan dan mencari homestay yang selesa, boleh lah hubungi kami Home stay di KB


Homestay di KB boleh dihubungi di:
FB: home stay di KB
phone: Haida (012-2020967)
Selamat datang.... homestaydikb homestaydikb .....
 

homestaydikb

freshman
Joined
Nov 17, 2015
Messages
39
Points
8
Age
28
cuti sekolah bakal tiba!!
cepat2.. rancang destinasi anda.. kami tunggu..

sila ke website kami untuk mendapatkan penarngan lanjut tentang destinasi menarik di kelantan. +Pesanan+
 

HafizM

Senior
Joined
Jun 25, 2015
Messages
311
Points
28
Age
45
terima kasih... tau tak tentang post ratio? ape tu?
Alamak...mana dtg post ratio tu?

Last year saya dan family di Kuala Terengganu, plan seterusnya nak ke melancong Kota Bharu dgn kereta. Tgh breakfast di hotel, tengok hujan dan angin laut lain mcm je, tukar plan ke Kuantan. Ternyata split second decision yang tepat, Kuantan panas terik manakala seluruh Kelantan dilanda banjir besar. Kalau tak mmg terkandas....hu hu hu......
 

homestaydikb

freshman
Joined
Nov 17, 2015
Messages
39
Points
8
Age
28
Alamak...mana dtg post ratio tu?

Last year saya dan family di Kuala Terengganu, plan seterusnya nak ke melancong Kota Bharu dgn kereta. Tgh breakfast di hotel, tengok hujan dan angin laut lain mcm je, tukar plan ke Kuantan. Ternyata split second decision yang tepat, Kuantan panas terik manakala seluruh Kelantan dilanda banjir besar. Kalau tak mmg terkandas....hu hu hu......
tiap kali saya nak post @ reply post include dgan link, xlepas. salah satu dia mentioned sbb split ratio.. tu pasal tanya. saya pon tak tahu...

kalau nak melawat kelantan, elakkan p bulan 12.. masa tu kat musim banjir. bulan 11 ok lagi slalunya.
harap lain kali boleh datang kelantan lgi. :D
 

HafizM

Senior
Joined
Jun 25, 2015
Messages
311
Points
28
Age
45
tiap kali saya nak post Tokey Tokey

kalau nak melawat kelantan, elakkan p bulan 12.. masa tu kat musim banjir. bulan 11 ok lagi slalunya.
harap lain kali boleh datang kelantan lgi. :D
Noted! Akan ke Kelantan lagi suatu hari nanti.

Tokey Tokey boleh jawab pasal "ratio" tu kot......forum ni Tokey Tokey yang punya.
 

homestaydikb

freshman
Joined
Nov 17, 2015
Messages
39
Points
8
Age
28
tempahan untuk januari sudah dibuka!!
sila hubungi kami dengan segera untuk dapatkan diskaun menarik!
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Points
28
Top