salam perkenalan

Offline
#1
salam semua,

kalau tgk profile saya, register dah lama.. tapi dulu register and active dalam satu thread je.. "jual beli paypal" hahah

lepas tu dah lama tak login, ada la kadang tu dapat email, ckp "wangcyber missed you". wangcyber ne b.day pun dia wish jgk.. hahah

now baru masuk balik, dah masuk dapat plk trophy "keeps coming back"

btw just nk ckp i will be active balik la dalam forum ne..

nampak sangat menarik forum ne, banyak dah berubah... will take time jgk la kalau nk adept new environment ne..

kalau ada yg berminat tentang automation ke, python scripting ke, boleh la share2 ya.. sb itu bidang kerja dan juga minat saya..
 
#2
welcome back tn @StormRoBoT

... ... ... ... ..

salam semua,

kalau tgk profile saya, register dah lama.. tapi dulu register and active dalam satu thread je.. "jual beli paypal" hahah

lepas tu dah lama tak login, ada la kadang tu dapat email, ckp "wangcyber missed you". wangcyber ne b.day pun dia wish jgk.. hahah

now baru masuk balik, dah masuk dapat plk trophy "keeps coming back"

btw just nk ckp i will be active balik la dalam forum ne..

nampak sangat menarik forum ne, banyak dah berubah... will take time jgk la kalau nk adept new environment ne..

kalau ada yg berminat tentang automation ke, python scripting ke, boleh la share2 ya.. sb itu bidang kerja dan juga minat saya..
 
#4
welcome pening wc skng ni..
klu guna template yg lama tentu akan di sukai oleh visitor2 lama
tn @azrif ... ada bebarap features yg ditambah baik...
insyallah admin tgah mengoptimumkan GUI untuk visitor
especially new visitor...

@Tokey ambil maklum

segala pendapat dan cadangan dialu-alukan
demi membangunkan dan memajukan komuniti internet marketer di Asia