Salam Perkenalan.

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
salam sume !!

:) Nama sy Nasir . Berasal dr Batu Pahat, Johor.
Saya org baru dan cuba utk belajar cara2 yg betul utk menjadi IM yg berjaya.
Sy harap otai2 disini sanggup membantu.

ps : sy berhasrat nk membeli ebook 20Ribu 20 hari. Saya nk tau apekah pendapat anda atau anda ada ebook yg lebih baik ?

Terima kasih.
 

syedakmal

Senior
Joined
Sep 1, 2009
Messages
1,571
Points
38
Salam Nasir,

Welcome to Wang Cyber. Banyak yg akan anda pelajari kat sini nanti.
Rajin2 baca & belajar. Kalau ada yang tak tahu, tanya kan je. InsyaAllah
ramai yang akan bantu. :)

Akmal
 

bizminded

freshman
Joined
Oct 28, 2009
Messages
8
Points
0
salam sume !!

:) Nama sy Nasir . Berasal dr Batu Pahat, Johor.
Saya org baru dan cuba utk belajar cara2 yg betul utk menjadi IM yg berjaya.
Sy harap otai2 disini sanggup membantu.

ps : sy berhasrat nk membeli ebook 20Ribu 20 hari. Saya nk tau apekah pendapat anda atau anda ada ebook yg lebih baik ?

Terima kasih.


salam ..

nama saya azmi.asal batu pahat gak but now keje kat kuantan.juga newbie n saya dah pun dapatkan ebook M.Suthan tu...

Now,dlm proses utk keluarkan re-branding ebook..hopefully gak warga2 otai WC sudi2 membantu...!

p/s : nasir batu pahat kat ne?
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
selamat datang saya ucapkan dari faiz shafie nama di beri harap dapat 'beramah mesra' di sini :D
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
:) Terima kasih sume. Mcm ni baru best ..

Azmi @ apa pendapat awk tentang Ebook 20ribu20hari ? Aku dh hampir2 nk beli nih ..:eek:
 

bestgdi

freshman
Joined
Jun 25, 2010
Messages
3
Points
0
Assalamualaikum saudara Nasir dan otai2 diforum ni.Saya rehan.dari Segamat,,juga newbie.Harap saya dapat berkongsi ilmu perniagaan internet dengan anda semua.Baru je masuk sini dah nampak banyak ilmu2 berguna.
Harap otai2semua dapat membantu saya.
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
Assalamualaikum saudara Nasir dan otai2 diforum ni.Saya rehan.dari Segamat,,juga newbie.Harap saya dapat berkongsi ilmu perniagaan internet dengan anda semua.Baru je masuk sini dah nampak banyak ilmu2 berguna.
Harap otai2semua dapat membantu saya.

Kita serupa la ... newbie .. nnti bole la share apa2 berkenaan internet marketing. Otai2 & warga WC sume pun ramah ..hehehe :)
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
salam sume !!

:) Nama sy Nasir . Berasal dr Batu Pahat, Johor.
Saya org baru dan cuba utk belajar cara2 yg betul utk menjadi IM yg berjaya.
Sy harap otai2 disini sanggup membantu.

ps : sy berhasrat nk membeli ebook 20Ribu 20 hari. Saya nk tau apekah pendapat anda atau anda ada ebook yg lebih baik ?

Terima kasih.

slamat dtg bro, sama2lah kita kongsi2 ilmu kt sini:)

ebook 20k20hari? sy x tau x beli lagi....

p/s; batu pahat? umah mbah sy kt parit bajuri tepi masjid dpn mainroad ke bt pahat....hehe
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
slamat datang ke wangcyber..
hope kekal stay di sini utk pelbagai ilmu tentang perniagaan internet dan sewaktu dengannya :)

:) thks Syedz .. disini ada mcm2 info ttg internet marketing. Rugi rasenya lambat join WC .
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Salam semua. Saya pn dak baru gak.. baru nak merangkak :D
Harap tunjuk ajar.
 
Top