salam perkenalan dari saya fadfunky

Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Likes
7
Points
8
Age
27
Offline
#1
assalamualaikum dan salam sejahtera.

nickname kt forum mmg suke letak fadfunky

name betul panggil daus.

saya berasal johor

skrg berumur 24thun.

suka membaca maklumat terkini di forum dalam dan luar negara. (tapi lebih suka dalam negara je.)

sebelum ni saya dari gempak.org

tapi skrg gempak.org dh tutup forum dia. bosan dh xde tmpt lpk, jadi saya terjumpa forum ni utk lpk. huhu haha hihi

pendidikan saya SPM je dan mempunya basic web hosting itu jela wahahahaha

skrg masih belajar, amik wireman pw2 kt cidb

forum ni berfokus pada perbincangan apa ya ?
saya juga tgh mencari peluang bisnes online..
 
Last edited:

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
94
Points
28
Offline
#2
assalamualaikum dan salam sejahtera.

nickname kt forum mmg suke letak fadfunky

name betul panggil daus.

saya berasal johor

skrg berumur 24thun.

suka membaca maklumat terkini di forum dalam dan luar negara. (tapi lebih suka dalam negara je.)

sebelum ni saya dari gempak.org

tapi skrg gempak.org dh tutup forum dia. bosan dh xde tmpt lpk, jadi saya terjumpa forum ni utk lpk. huhu haha hihi

pendidikan saya SPM je dan mempunya basic web hosting itu jela wahahahaha

skrg masih belajar, amik wireman pw2 kt cidb

forum ni berfokus pada perbincangan apa ya ?
saya juga tgh mencari peluang bisnes online..
wasalam..selamat dtg ke wancyber...leh ajak kawan gempak.org lepak sini..hehehe.. forum ni fokus pada cara wat duit + media semasa..Klu ade ape2 x tahu boleh tanya yer..
 
Joined
Jun 25, 2015
Messages
301
Likes
50
Points
28
Age
44
Offline
#3
assalamualaikum dan salam sejahtera.

nickname kt forum mmg suke letak fadfunky

name betul panggil daus.

saya berasal johor

skrg berumur 24thun.

suka membaca maklumat terkini di forum dalam dan luar negara. (tapi lebih suka dalam negara je.)

sebelum ni saya dari gempak.org

tapi skrg gempak.org dh tutup forum dia. bosan dh xde tmpt lpk, jadi saya terjumpa forum ni utk lpk. huhu haha hihi

pendidikan saya SPM je dan mempunya basic web hosting itu jela wahahahaha

skrg masih belajar, amik wireman pw2 kt cidb

forum ni berfokus pada perbincangan apa ya ?
saya juga tgh mencari peluang bisnes online..
Salam perkenalan. Saya pun suka lepak kat sini walau pun bukan hari-hari. +HisapRokok+
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#4
Selamat datang ke forum WC dan salam perkenalan dari saya :)
 
Joined
Feb 3, 2014
Messages
20
Likes
1
Points
3
Offline
#5
assalamualaikum dan salam sejahtera.

nickname kt forum mmg suke letak fadfunky

name betul panggil daus.

saya berasal johor

skrg berumur 24thun.

suka membaca maklumat terkini di forum dalam dan luar negara. (tapi lebih suka dalam negara je.)

sebelum ni saya dari gempak.org

tapi skrg gempak.org dh tutup forum dia. bosan dh xde tmpt lpk, jadi saya terjumpa forum ni utk lpk. huhu haha hihi

pendidikan saya SPM je dan mempunya basic web hosting itu jela wahahahaha

skrg masih belajar, amik wireman pw2 kt cidb

forum ni berfokus pada perbincangan apa ya ?
saya juga tgh mencari peluang bisnes online..

salam perkenalan dari sy dude..saya pun skg dah menetap di johor, cari rezeki di sini..hehe
 
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Likes
7
Points
8
Age
27
Offline
#7
wasalam..selamat dtg ke wancyber...leh ajak kawan gempak.org lepak sini..hehehe.. forum ni fokus pada cara wat duit + media semasa..Klu ade ape2 x tahu boleh tanya yer..
boss saya kalau boleh nk belajar cara berbisnes di eBay... contohnya jadi dropship apa2 brg utk dipasarkan ke eBay..
 
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Likes
7
Points
8
Age
27
Offline
#8
wasalam..selamat dtg ke wancyber...leh ajak kawan gempak.org lepak sini..hehehe.. forum ni fokus pada cara wat duit + media semasa..Klu ade ape2 x tahu boleh tanya yer..
boss saya kalau boleh nk belajar cara berbisnes di eBay... contohnya jadi dropship apa2 brg utk dipasarkan ke eBay..
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
94
Points
28
Offline
#9
boss saya kalau boleh nk belajar cara berbisnes di eBay... contohnya jadi dropship apa2 brg utk dipasarkan ke eBay..
awk leh tanya forumer kat sini..ramai yang berkebolehan n berjaya skang nie..
 
Joined
Jan 31, 2017
Messages
21
Likes
0
Points
1
Age
33
Offline
#10
assalamualaikum dan salam sejahtera.

nickname kt forum mmg suke letak fadfunky

name betul panggil daus.

saya berasal johor

skrg berumur 24thun.

suka membaca maklumat terkini di forum dalam dan luar negara. (tapi lebih suka dalam negara je.)

sebelum ni saya dari gempak.org

tapi skrg gempak.org dh tutup forum dia. bosan dh xde tmpt lpk, jadi saya terjumpa forum ni utk lpk. huhu haha hihi

pendidikan saya SPM je dan mempunya basic web hosting itu jela wahahahaha

skrg masih belajar, amik wireman pw2 kt cidb

forum ni berfokus pada perbincangan apa ya ?
saya juga tgh mencari peluang bisnes online..
Salam perkenalan dari saya untuk semua warga wang cyber
 
Top