Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

petaiyo

freshman
Joined
Feb 8, 2010
Messages
2
Points
3
Assalammualaikum tokey baru WC. Saya jarang aktif di WC. Apa pun moga WC dan setiap individu yang ada dalam ni akan terus berkembang, dimurahkan rezeki dan diberkati umur.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Assalammualaikum tokey baru WC. Saya jarang aktif di WC. Apa pun moga WC dan setiap individu yang ada dalam ni akan terus berkembang, dimurahkan rezeki dan diberkati umur.
Terima kasih...
 

linn

Senior
Joined
Mar 18, 2006
Messages
316
Points
18
Salam dan salam sejahtera

Saya adalah owner baru wangcyber..

Jika ade sebarang tunjuk ajar atau cadangan boleh la pm terus kepada saya

Yang Benar


Tokey Wangcyber


+HisapRokok++HisapRokok+
Lama sungguh tak aktif disini, sekarang WC da bertukar owner dan berwajah baru.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28

fadfunky

freshman
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Points
8
Age
28
Salam dan salam sejahtera

Saya adalah owner baru wangcyber..

Jika ade sebarang tunjuk ajar atau cadangan boleh la pm terus kepada saya

Yang Benar


Tokey Wangcyber


+HisapRokok++HisapRokok+

wasalam.. oh ada owner baru. saya pun baru je daftar forum ni,
cuma nk komen skit tentang forum ni, saya nmpk mcm tak berapa faham dgn susunan website ni..
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
wasalam.. oh ada owner baru. saya pun baru je daftar forum ni,
cuma nk komen skit tentang forum ni, saya nmpk mcm tak berapa faham dgn susunan website ni..
X faham kat mane yer..sb kami pun tengah perbaiki susunan forum ni..
 

kodeexii

freshman
Joined
Jul 29, 2008
Messages
4
Points
1
Salam..

Den agak konpius nih... kat celah mana yang den boleh tampal post? Semua topik yang den nak masuk tak boleh sebab kata den tak cukup post... hahaha.. memang den jarang masuk pun dalam nih..

Kalau nak tengok pun dah tak boleh.. nak buat lagu mana?

Hehehe..

Update: Ok.. ok.. den dah jumpa dah celah mana nak tampal post...
 
Last edited:

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Salam..

Den agak konpius nih... kat celah mana yang den boleh tampal post? Semua topik yang den nak masuk tak boleh sebab kata den tak cukup post... hahaha.. memang den jarang masuk pun dalam nih..

Kalau nak tengok pun dah tak boleh.. nak buat lagu mana?

Hehehe..

Update: Ok.. ok.. den dah jumpa dah celah mana nak tampal post...
x semua block/view post..contoh mcm kat sini +Terbaik+. Ade banyak lagi section di buka..nnt slow2 explore yer..+Bijak+
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28

batagolek

Senior
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,071
Points
38
salam tokey ..rasanya nak kena revamped balik forum ni spy ramai lagi masuk n memeriahkan lagi

maybe buat contest n umumkan di fb insta n wasap ...otai2 lama pun for sure akan mai balik
 

keriwang

freshman
Joined
Aug 23, 2017
Messages
2
Points
1
Age
29
WOW! CEO Baru...Tahniah saya ucapkan Nak tanya satu soalan boleh tak? Tokey nie dulu pun selalu lepak kat WC jugak ker?
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Top