Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

Joined
Jan 4, 2006
Messages
360
Likes
5
Points
18
Offline
Salam bos baru!!

Dah lama tak bukak wangcyber.. Sudah berwajah baru.. Nampak lebih fresh..

Cadangan, kalau bahagian market dapat buat function shop (macam lelong) mesti bertambah gempak..

Apa2 pon tahniah atas pembaharuan yang dibuat!!
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
Salam bos baru!!

Dah lama tak bukak wangcyber.. Sudah berwajah baru.. Nampak lebih fresh..

Cadangan, kalau bahagian market dapat buat function shop (macam lelong) mesti bertambah gempak..

Apa2 pon tahniah atas pembaharuan yang dibuat!!
wasalam..terima kasih untuk cadangan tu +Terbaik+
 
Joined
Dec 13, 2009
Messages
2,268
Likes
5
Points
38
Offline
Assalam Tokey,
Saye pun dh lame tk jenguk wangcyber nih.
Ni skrg nk aktif balik.
Moga bertambah2 suksess, Insya Allah
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
Salam dan salam sejahtera

Saya adalah owner baru wangcyber..

Jika ade sebarang tunjuk ajar atau cadangan boleh la pm terus kepada saya

Yang Benar


Tokey Wangcyber


+HisapRokok++HisapRokok+
Salam perkenalan... tahniah

maaf lambat wish
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
431
Likes
52
Points
28
Offline
walaikumsalam tn.. tau takpe...sejak dua menjak ni la nk aktif balik WC nih..
nk create network IM.. guna teknologi wireless hohooho
 
Top