Salam perkenalan dari kaklong & tips buat duit dari Internet

Joined
Jul 20, 2009
Messages
60
Likes
0
Points
0
Offline
#21
itu la psl byk gile peluang income..
zarul, zyan..mmg kaklong ada terfikir nak buat affiliate tu..tgh mencari apa affiliate yg bagus..
 
Joined
Nov 4, 2009
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
#22
Salam perkenalan kak long :) Saya pun baru juga, saya nampak thread kak long ni, nak jugak lah berkenalan heheheh
 

zamreda

freshman
Joined
May 29, 2008
Messages
71
Likes
0
Points
6
Offline
#25
salam kaklong..mcm familiar ajer nick nie....

saya pon nak bertukar angin nie.....bila minda dah tepu dengan yang lama..memang kena ubatlah..ubatnya hijrah.
 

Noraini

freshman
Joined
Dec 27, 2011
Messages
142
Likes
0
Points
0
Offline
#27
kaklong dah lama pikir satu benda ni,
kalau MLM, cabarannya adalah nak cari downline..
tapi kalau dlm dunia IM ni, apa CABARAN nya yer?
Cabarannya adalah nak mencari senarai list/prospek. " Money in the list :) "
 
Top