salam forum komuniti pelajar malaysia

Joined
Apr 18, 2012
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam
jomm la register kat forum baru saya ni
bole tambahkan member
komuniti pelajar malaysia

carabaru.net
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,050
Likes
3
Points
0
Offline
#2
Selamat datang dan selamat berkenalan...

Selamat menimba ilmu dan selamat berforum... :)
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
#4
Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#6
Selamat datang ke forum WC dan salam perkenalan dari saya :)
 
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,202
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Selamat datang dan selamat berforum...

kalau nk promosi kena bayar ya....
 
Joined
Apr 27, 2010
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Salam. Untuk pengetahuan semua kita malaysia sudah ada sosial network IPT Malaysia sendiri. Di khaskan buat golongan pelajar, bekas pelajar atau bakal pelajar IPTA/IPTS seluruh malaysia. Menggunakan konsep seperti FB+Twitter+Myspace. Rasai sendiri kelainan sosial network yg dibangunkan pelajar malaysia sendiri.

kampus.my
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
#10
Salam. Untuk pengetahuan semua kita malaysia sudah ada sosial network IPT Malaysia sendiri. Di khaskan buat golongan pelajar, bekas pelajar atau bakal pelajar IPTA/IPTS seluruh malaysia. Menggunakan konsep seperti FB+Twitter+Myspace. Rasai sendiri kelainan sosial network yg dibangunkan pelajar malaysia sendiri.

kampus.my
terima kasih info
 

mh5599

freshman
Joined
Sep 17, 2012
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
#15
salam semua....disini sy rase tmpat yg sesuai utk sy menguar-uarkan ttg Portal Jual Beli Untuk Pelajar Di Malaysia.....walaupun ia dibuka kepada awam sy buat website ni
khusus utk pelajar di Maalaysia.....klau nk iklan kan ape2 brg atau perkhidmatan, nk jual buku sem2 lepas pun dialu-alukan.Masih baru lg website ni so harap dpt sokongan
dr golongan pelajar di wc ni>:D<....boleh iklan free je xde pape fee....sebarang komen dan cadangan amat dihargai....peace.....
http://www.lamansiswa.com/
 
Joined
Dec 20, 2011
Messages
45
Likes
0
Points
6
Offline
#16
terima kasih...

salam semua....disini sy rase tmpat yg sesuai utk sy menguar-uarkan ttg Portal Jual Beli Untuk Pelajar Di Malaysia.....walaupun ia dibuka kepada awam sy buat website ni
khusus utk pelajar di Maalaysia.....klau nk iklan kan ape2 brg atau perkhidmatan, nk jual buku sem2 lepas pun dialu-alukan.Masih baru lg website ni so harap dpt sokongan
dr golongan pelajar di wc ni>:D<....boleh iklan free je xde pape fee....sebarang komen dan cadangan amat dihargai....peace.....
http://www.lamansiswa.com/
 
Top