Runsing sebab kad kredit

Joined
Jan 11, 2018
Messages
27
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#41
Wakakaka bnyk duit kau nk fly tiap bulan. Logikla sikit. Maybe boleh plan cuti every 6 months ke. Or kalau nk lg best tnggu la BigPromo. Lg boleh jimat spend points hehehe
Hahaha. Saje je over sikit buat hype. Tapi kalau ko tengok pun nak pegi gold coast australia pun pakai 27 ribu points je. Sign up je dapat welcome bonus + quarterly bonus 25 ribu points sikit lagi dah boleh redeem ke gold coast. Nice weh.
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
13
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#42
Hahaha. Saje je over sikit buat hype. Tapi kalau ko tengok pun nak pegi gold coast australia pun pakai 27 ribu points je. Sign up je dapat welcome bonus + quarterly bonus 25 ribu points sikit lagi dah boleh redeem ke gold coast. Nice weh.
Kan.. Tapi kalau nak pergi dapat terus bercuti baik pergi india. 24k points baru.. Taipei ke baru 22k. I rasa kalau sign up sekarang memang terbaik. Pertengahan tahun depan dah boleh redeem terus.
 
Joined
Oct 28, 2013
Messages
7
Likes
0
Points
1
Offline
#43
Berita baik ni bagi yang memang selalu gunakan flight airasia. Aku rasa bagus gak ni.. tambah dengan aku yg selalu keluar outstation checkin hotel boleh collect point. bab shopping mmg bg kat bini aku.. champion oiii. Aku rasa airasia ni dia lebih pikirkan kebaikan and kemudahan utk pengguna dia. bagus betul.
 
Joined
Oct 28, 2013
Messages
7
Likes
0
Points
1
Offline
#44
Betulnya, hanya kad kredit air asia blh redeem tiket dgn points tu...lagipun x perlu annual fee, untungnya!
memang untung pun ade program mcm ni dengan airasia. mana nak cari airlines lain yg buat program menguntungkan pelanggan mcm niii..
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
13
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#45
Berita baik ni bagi yang memang selalu gunakan flight airasia. Aku rasa bagus gak ni.. tambah dengan aku yg selalu keluar outstation checkin hotel boleh collect point. bab shopping mmg bg kat bini aku.. champion oiii. Aku rasa airasia ni dia lebih pikirkan kebaikan and kemudahan utk pengguna dia. bagus betul.
Kan... Dengan credit card AirAsia ni orang yang selalu travel dapat banyak benefit. Travel sini sana collect points dan redeem flight ticket untuk travel lagi..
 

Boruto

freshman
Joined
Oct 25, 2017
Messages
22
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#46
Kan... Dengan credit card AirAsia ni orang yang selalu travel dapat banyak benefit. Travel sini sana collect points dan redeem flight ticket untuk travel lagi..
Untuk travelers memang syok dan berbaloi la guna cc ni. Memang tak duduk diam la travel je memanjang ye la nak collect points senang lepas tu tebus point fly
 
Joined
Aug 31, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
21
Offline
#47
memang untung pun ade program mcm ni dengan airasia. mana nak cari airlines lain yg buat program menguntungkan pelanggan mcm niii..
betulnya, skrg credit card ni air asia blh dpt untung (sbb dah galak ramai org pakai kad mrk), customer pun dpt untung (blh redeem tiket)...
 
Joined
Aug 31, 2018
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
21
Offline
#48
Bukan ada ke? Tahun pertama je takde...pastu tahun selebihnya ada.... Tapi nak compare dgn kad yang lain-lain murah kot...
oh yakah? aku dah salah faham+Aghh+tapi rewards yg dibagi oleh air asia lbh baik drpd bank lain+Kacak+
 
Top