******** Rumah + Ubah suai rumah

anol

freshman
Joined
Dec 10, 2014
Messages
2
Points
0
assalam,
saya pernah buat cani dulu tapi depend pada value rumah tu pada bank. kalu bank boleh value tinggi nanti buleh buat ******** tinggi tp kalu value bank rendah susah sikit la. Tapi tu tahun 2008 dan area rumah kat seremban kalau kat tempat lain tak pasti lak
 

cienimas

freshman
Joined
Apr 15, 2015
Messages
18
Points
1
berminat nak tau.... ade sape2 yg tau konsep 'top up' ****?
 

loankoperasi

freshman
Joined
Apr 18, 2015
Messages
9
Points
0
Kalau value rumah di pasaran (dinilai oleh jurunilai bertauliah) lebih tinggi dari harga transaksi rumah tu sudah tentu tuan boleh dapat **** yang lebih tinggi
 

NovemberGuL

freshman
Joined
Apr 24, 2015
Messages
4
Points
1
Salam WC Members,

Saya nak tanya ni, saya ada target sebuah rumah yang harganya RM100k. Boleh tak kalau saya nak **** RM150k? Lebihan 50k tu untuk saya buat ubah suai rumah. Kalau boleh, boleh tunjuk ajar macam mana?

TQ :)

Hi EpalMuda, maksimum ******** perumahan yang anda boleh mendapat daripada pihak bank adalah 90% daripada nilai rumah yang anda ingin membeli. Anda mungkin boleh memohon untuk ******** peribadi untuk ubahsuaikan rumah yang anda ingin membeli.
 

iMoney.my

freshman
Joined
Apr 24, 2015
Messages
6
Points
1
Salam WC Members,

Saya nak tanya ni, saya ada target sebuah rumah yang harganya RM100k. Boleh tak kalau saya nak **** RM150k? Lebihan 50k tu untuk saya buat ubah suai rumah. Kalau boleh, boleh tunjuk ajar macam mana?

TQ :)

Hi EpalMuda, maksimum ******** perumahan yang anda boleh mendapatkan daripada pihak bank adalah 90% daripada nilai rumah yang anda ingin membeli dan adalah sukar untuk anda mendapatkan jumlah ******** lebih daripada nilai rumah.
 

darren0526

freshman
Joined
May 14, 2015
Messages
17
Points
0
Kalau boss nak apply **** lebih daripada 100k tapi telah rejected, x pe boleh cari saya tolong apply, janji x de senarai hitam/ctos, ******** bebarapa tnggi i pun boleh tolong apply dari maybank/rhb/obcb dan banyak lagi pun boleh! Sila contact saya: 0162820180 (whatsapp/sms/call)
 

darrenyip

freshman
Joined
May 14, 2015
Messages
28
Points
0
Need personal **** ? We can help those who are
*low salary but high commitement
*rejected by bank
*document not strong enough

We can help you to apply a personal ****

Terms & Conditions
*not to who are in AKPK,CTOS, blacklist
*no commitment

No worry we are related to bank

For more information or interested contact:
0197509653
or
[email protected]
 

estee

freshman
Joined
Nov 13, 2015
Messages
11
Points
3
Anda boleh layari laman web Loanstreet untuk membuat perbandingan dan mencari ******** rumah yang paling sesuai untuk anda. Anda juga boleh memohon ******** peribadi untuk mengubah suai rumah. Jika anda masih mempunyai sebarang masalah atau soalan, anda boleh menghantar emel ataupun menelefon operasi Loanstreet untuk menolong anda.
Untuk ******** rumah: loanstreet.com.my/ms/********-perumahan
Untuk ******** peribadi: loanstreet.com.my/ms/personal-****
 

estee

freshman
Joined
Nov 13, 2015
Messages
11
Points
3
Anda boleh layari laman web Loanstreet untuk membuat perbandingan dan mencari ******** rumah yang paling sesuai untuk anda. Anda juga boleh memohon ******** peribadi untuk mengubah suai rumah. Jika anda masih mempunyai sebarang masalah atau soalan, anda boleh menghantar emel ataupun menelefon operasi Loanstreet untuk menolong anda.
Untuk ******** rumah: loanstreet.com.my/ms/********-perumahan
Untuk ******** peribadi: loanstreet.com.my/ms/personal-****
 

alexsatria114

freshman
Joined
Sep 20, 2018
Messages
10
Points
1
Age
24
terima kasih untuk informasi yang sudah di berikan,
sangat bermanfaat untuk saya
 
Top