Ruangan untuk newbie

ninie arissa

freshman
Joined
May 17, 2012
Messages
13
Points
0
saya pn masih muda belia di WC ni...:D
mintak tunjuk ajar semua
 

zolham

Newbie
Joined
May 20, 2010
Messages
153
Points
16
saya pn masih muda belia di WC ni...:D
mintak tunjuk ajar semua
Kita semua newbie. Sama-sama belajar. Sama-sama boleh tolong-menolong.

Ada soalan tanya je kat thread yang bersesuaian dengan topik yang kita nak tanya tu. Ada yang sudi jelaskannya nanti :)
 

ON9PAGES

freshman
Joined
May 20, 2012
Messages
3
Points
0
haii assalammualaikum...saya baru di cni..
boleh tunjuk ajar mcm ne nak letak iklan atau ape2
 

ON9PAGES

freshman
Joined
May 20, 2012
Messages
3
Points
0
Salam 1 Malaysia,

Kami dari syarikat Smartworks Resources Sdn Bhd berbesar hati untuk mengundang pihak tuan untuk menghadiri seminar yang bakal kami anjurkan pada 26 Mei 2012.
Dalam seminar ini,kami akan berkongsi tips dan maklumat berguna untuk MELUASKAN PASARAN danMENINGKATKAN JUALAN teknik terbaik untuk MEMASARKAN PRODUK syarikat tuan.
Segala butiran maklumat berkenaan seminar tersebut adalah seperti yang tertera pada kad jemputan yang turut disertakan bersama-sama email ini.
Diharap pihak tuan dapat memberi respon kepada undangan ini dengan kadar segera selewat-lewatnya pada hari Khamis 24 Mei 2012.
Kerjasama dari pihak tuan kami ucapkan ribuan terima kasih.
Seminar ini adalah PERCUMA !!!

BERDEKATAN DENGAN WISMA JAKEL

View attachment 8175
 
Joined
Jun 16, 2012
Messages
9
Points
0
Salam 1 Malaysia,

Kami dari syarikat Smartworks Resources Sdn Bhd berbesar hati untuk mengundang pihak tuan untuk menghadiri seminar yang bakal kami anjurkan pada 26 Mei 2012.
Dalam seminar ini,kami akan berkongsi tips dan maklumat berguna untuk MELUASKAN PASARAN danMENINGKATKAN JUALAN teknik terbaik untuk MEMASARKAN PRODUK syarikat tuan.
Segala butiran maklumat berkenaan seminar tersebut adalah seperti yang tertera pada kad jemputan yang turut disertakan bersama-sama email ini.
Diharap pihak tuan dapat memberi respon kepada undangan ini dengan kadar segera selewat-lewatnya pada hari Khamis 24 Mei 2012.
Kerjasama dari pihak tuan kami ucapkan ribuan terima kasih.
Seminar ini adalah PERCUMA !!!

BERDEKATAN DENGAN WISMA JAKEL

View attachment 8175
dah lepas dah pun
 

kentzigebruang

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
45
Points
0
salam,

saya baru register n log in kali pertama. nk tau mcm mana nk mulakan thread? newbie blh open thread ke?

saya juga gagal cari thread perbincangan **** ASB di sini. nk cari input n material utk bincangkan dlm blog saya

pohon tunjuk ajar cara2 forum kat sini. sebelum ni saya aktif di carigold.

tqvm :D
 

Admin EasyCare

freshman
Joined
Jul 11, 2012
Messages
17
Points
0
Salam...untuk yang baru macam saya juga...banyakkan browse baca thread2 yg ada... banyak ilmu boleh dapat... :)
 
R

Rifaie Ismail

Salam, ada produk Hak Jualan Semula yang murah dan yang bagus tak? Silalah kongsi
 

mrkamil

freshman
Joined
Sep 8, 2011
Messages
38
Points
0
pegi pada forum pas tu boleh pilih ada macam2 ruangan dan produk,
 
Top