Ruangan untuk newbie

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
assalam, susah jg mula2 sebelum masuk WC nie...dh try berkali2...akhirnya berjaya juga.
Leni godek2 disini, minta tolong GUIDE & Advice, tkasih

Godek jer Auncle Mohd
 

lc135melaka

freshman
Joined
Sep 15, 2011
Messages
2
Points
0
As salam,

newbie(baru register) tp sblm ni hanya pemerhati je,

tujuan mai sini, x lain x bukan, nk mnjana kewangan lebih.

smoga apa yg ku lakukan ini diredhai Allah swt.

tq
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Saya pun masih newbie. Nak belajar juga lagi..
 

zuan

freshman
Joined
Aug 13, 2011
Messages
57
Points
0
salam,,camne cara buat minisite macam samseng facebook tu erk!!background memang cantik,,,dan tidak bergerak bila di scrol ke bawah,,,boleh tolong tunjuk ajar camne nak buat minisite macamtu,,sebab saya dah banyak beli panduan buat minisite.tapi takde yang tunjuk cara buat background macamtuu...
tq...
 

Theron451

freshman
Joined
Nov 9, 2011
Messages
15
Points
0
Maaf sekira nya post thread saya ini menimbulkan rasa tak selesa kat mana2 pihak...tunjuk ajar yang saya perlukan
 

sylverfist

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
181
Points
16
salam...terjumpa plak ruangan tuk newbie...takpe saya share lagi skali ebook-ebook kat bawah ni...

kalu mls nak baca...takpe..jual je kat ebay ke..atau kat memana..sesapa yang nak dload silakan..saya halalkan...

Ebay zero to hero http://adfoc.us/121311838265
Forum Marketing secrets dengan MRR http://adfoc.us/121311838193
PLR Gangster dengan MRR http://adfoc.us/121311838233
7 hot health tips dengan MRR http://adfoc.us/121311
Big profits from small priced products http://adfoc.us/121311838214
Article writing secrets http://adfoc.us/121311838221
90 10 financial secrets http://adfoc.us/121311838229

inshaAllah kalu ada masa saya share lagi k...kang terlampau byk info pon tak bagus...ponin jadinye...
 

ebiza

freshman
Joined
Nov 26, 2011
Messages
17
Points
0
sy pon newbie gak dlm WC nih..
klu ada tersalah mohon tunjuk ajar dari otai2..:D
 
Top