Ruangan untuk newbie

Joined
Aug 4, 2011
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
#21
assalam, susah jg mula2 sebelum masuk WC nie...dh try berkali2...akhirnya berjaya juga.
Leni godek2 disini, minta tolong GUIDE & Advice, tkasih
 
Joined
Sep 15, 2011
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
#25
As salam,

newbie(baru register) tp sblm ni hanya pemerhati je,

tujuan mai sini, x lain x bukan, nk mnjana kewangan lebih.

smoga apa yg ku lakukan ini diredhai Allah swt.

tq
 
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,202
Likes
0
Points
0
Offline
#30
saya pun masih newbie..... banyak mende kena belajar ,sama2 la kita tingkatkan ilmu
 

miqdad

freshman
Joined
Jul 29, 2011
Messages
286
Likes
0
Points
0
Offline
#33
saya pun boleh dikatakan newbie jugak........

jom kita sama explore WC.....
 

zuan

freshman
Joined
Aug 13, 2011
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
#34
salam,,camne cara buat minisite macam samseng facebook tu erk!!background memang cantik,,,dan tidak bergerak bila di scrol ke bawah,,,boleh tolong tunjuk ajar camne nak buat minisite macamtu,,sebab saya dah banyak beli panduan buat minisite.tapi takde yang tunjuk cara buat background macamtuu...
tq...
 
Joined
Nov 9, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
#35
Maaf sekira nya post thread saya ini menimbulkan rasa tak selesa kat mana2 pihak...tunjuk ajar yang saya perlukan
 
Joined
Jan 17, 2009
Messages
181
Likes
1
Points
16
Offline
#36
salam...terjumpa plak ruangan tuk newbie...takpe saya share lagi skali ebook-ebook kat bawah ni...

kalu mls nak baca...takpe..jual je kat ebay ke..atau kat memana..sesapa yang nak dload silakan..saya halalkan...

Ebay zero to hero http://adfoc.us/121311838265
Forum Marketing secrets dengan MRR http://adfoc.us/121311838193
PLR Gangster dengan MRR http://adfoc.us/121311838233
7 hot health tips dengan MRR http://adfoc.us/121311
Big profits from small priced products http://adfoc.us/121311838214
Article writing secrets http://adfoc.us/121311838221
90 10 financial secrets http://adfoc.us/121311838229

inshaAllah kalu ada masa saya share lagi k...kang terlampau byk info pon tak bagus...ponin jadinye...
 

ebiza

freshman
Joined
Nov 26, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#37
sy pon newbie gak dlm WC nih..
klu ada tersalah mohon tunjuk ajar dari otai2..:D
 
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,858
Likes
14
Points
38
Offline
#38
welcome aboard semua ke wangcyber.com .... teruskan mencari dan rebut ilmu2 ebiz yang ada di sini... all da best :)
 

re3ze

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
0
Offline
#39
sy pon newbie gak..bru bpe ari je join kt cni..2 3 jam explorekt cni xsdr pon..huhuhu
 
Top