Ruangan untuk newbie

sfatimah

freshman
Joined
Nov 5, 2016
Messages
14
Points
1
Age
27
saya baru join, tapi tengok forum ni macam x meriah je. hehehe xtahulah mungkin baru lagi
 

stella9966

freshman
Joined
Mar 30, 2017
Messages
0
Points
1
Age
29
WIN PARADISE
<3
真的容易赢!!!Betul Betul Senang Nak Menang!!!
=========================================
不用到任何地方。只需要一部手机就有玩不尽的游戏。
Duduk Rumah Saja. Ada Handphone Boleh Dah.
=========================================
真人轮盘 百家乐 游戏馆 悟空 打渔 老虎机
你要的我们都有。
Roulette,bacarrat,wukong,tembak ikan ,slot game
semua brada di sini
=========================================
Whatsapp:0137503258/0137502638
wechat:katte9966/stela9966
=========================================
玩什么中什么,进钱,出钱,
简单,快速,方便。
用Online Transfer就可以了。
Maen ape dpt ape,senang cash in cash out
service 24jam
=========================================
现在加入还有新会员优惠。
赶快联络我们吧
 

Alanbasta

freshman
Joined
May 1, 2017
Messages
21
Points
3
Age
27
salam.. sy pon newbie...mintak tunjuk ajar.. skroll dalam WC pon dh pening..
 

fiq_biz

freshman
Joined
Dec 7, 2010
Messages
5
Points
1
Salam.. Sy pun newbie jgk.. Nk membaca bahagian Perniagaan Internet tapi tulis kt atas tu kena post lebih 20 post.. Nk byk post di bahagian mana ya?
Dh lama xsinggah sini. Baru nk bermula mencari ilmu perniagaan internet neh. Mungkin bole dapatkan yg ilmu basic dulu..
 

junaidahhamdan

freshman
Joined
May 9, 2017
Messages
22
Points
3
Age
51
Saya pun baru juga. Kadang-kadang memang sebagai newbie yang x berapa newbie excited. Suka post macam-macam sampai kena block. So pihak admin cer msg kami n delete post tu. Janganlah blok terus. Kecik hati kita tau....
 

junaidahhamdan

freshman
Joined
May 9, 2017
Messages
22
Points
3
Age
51
Bagi otai-otai yang dalam forum ni pls support our affiliate sb kami baru nak kumpul mail list. Kami faham kena sabar tapi kalau tuan/puan otai boleh bantu. Alhamdulillah...
 

gillgallad

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
25
Points
3
Age
40
Saya ni teramat lah newbie, saya dah perkenalkan diri kat forom salam perkenalan...kalau boleh di wujudkan ruangan utk membantu newbie2...
Ya, setuju sesangat. Hee. sebagai org baru kami mohon bimbingan para otai2.
 
Top