Ruangan untuk Ebook dan Pasaran Ebook

zahidana

freshman
Joined
Oct 23, 2007
Messages
69
Points
8
Disebabkan ilmu itu penting sehinggakan nak berjaya didunia dengan ilmu, nak berjaya di akhiratpun dengan ilmu, maka saya mencadangakan supaya diadakan ruangan bagi yang berminat dengan ilmu. Di sini kita boleh membincangkan atau mencadangkan ebok-ebook yang baik sebagai panduan pengguna. Mungkin juga sebagai review terhadap sesuatu buku kerana kalau orang nak beli sesebuah ebook itu elok kalau ada review terlebih dahulu sebagai panduan agar tak membuang duit.. Mungkin juga boleh dedahkan web ebook seperti www.klikjer.com bagi yang baru dan tak tau nak dapatkan pasaran ebook di mana atau ebook affiliates dsb.. Harap WangCyber atau Shuth dapat fikirkan .tq. ;)
 

mdazhar

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
25
Points
0
Ilmu ada,duit untuk dilaburkan ada dan last sekali kena tawakal jugak..(tgh ada problem dlm bisnes),sob,sob
 

kuchalana

Senior
Joined
Nov 3, 2009
Messages
532
Points
18
memang bagus kalau ada runagan macam tu...tapi diharap tidak dimanipulasi pula nanti...harap yang review adalah daripada otai WC
 

Puan Rahsia

freshman
Joined
Jan 30, 2016
Messages
9
Points
3
Age
51
Kami pun baru belajar. Tapi dari pengalaman yang ciput saya nak share. Fokus penting untuk siapkan ebook. Minat yang mendalam lagi amat penting. Kot buat produk yang kita minat...pakat x tidur malam. Jangan ikut orang...ikuat apa yang kita minat.
 

junaidahhamdan

freshman
Joined
May 9, 2017
Messages
22
Points
3
Age
51
Saya ada buat ebook. cer tengok ok ke idokk? Beri nasihat sedikit pada kami. Dm kat insta ok
 

gillgallad

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
25
Points
3
Age
40
Disebabkan ilmu itu penting sehinggakan nak berjaya didunia dengan ilmu, nak berjaya di akhiratpun dengan ilmu, maka saya mencadangakan supaya diadakan ruangan bagi yang berminat dengan ilmu. Di sini kita boleh membincangkan atau mencadangkan ebok-ebook yang baik sebagai panduan pengguna. Mungkin juga sebagai review terhadap sesuatu buku kerana kalau orang nak beli sesebuah ebook itu elok kalau ada review terlebih dahulu sebagai panduan agar tak membuang duit.. Mungkin juga boleh dedahkan web ebook seperti www.klikjer.com bagi yang baru dan tak tau nak dapatkan pasaran ebook di mana atau ebook affiliates dsb.. Harap WangCyber atau Shuth dapat fikirkan .tq. ;)
Sebagai orang baru juga saya berharap panduan-panduan dapat disampaikan kepada newbie dengan baik.
 

khairulbakhtiar

freshman
Joined
May 19, 2018
Messages
25
Points
3
Age
38
Ebook berbentuk solution sentiasa mendapat tempat di kalangan pengguna internet. Namun cabaran menghasilkan ebook yang berkualiti sentiasa menjadi isu utama kerana faktor 'Google' yang memudahkan sesiapa sahaja mendapatkan jawapan (beratus-ratus artikel) di internet secara percuma. Pengalaman + testimoni + moneyback guarantee adalah antara strategi penulis ebook untuk menarik minat pembaca. Menghasilkan ebook yang lain daripada yang lain (pada pendapat saya) semakin lama semakin sukar melainkan kita fokus dan terus mengkaji sesuatu bidang itu secara lebih mendalam. Kupasan yang dilakukan akan mencerminkan pengetahuan manakala olahan ayat akan menentukan samada ebook mampu menarik perhatian netizens atau tidak.
 

elsya

freshman
Joined
Jun 2, 2018
Messages
2
Points
1
Age
35
Thank tuan!!!
 

PaehBrian

freshman
Joined
Jun 9, 2019
Messages
9
Points
3
Age
22
Bagi yg buat bisnes online, anda kena faham yg iklan ni dh jdi perkara WAJIB yg perlu kita buat...

tapi problem dia, kelas2 utk belajar FB ads, ig ads dan segala ads2 ni mahal teruk

sebab itu, harini saya share ebook step by step fb ads paling lengkap..

anda akan belajar cara setup iklan cara marketer dunia, cara setup alat2 sblm nak run iklan, tips2 utk pilih gmbr dan video supaya iklan tu 99.99% approve dan 2 bonus padu teruk!

nilai ilmu dlm ni tak byk...saya pon masih cuba2 lgi...nilai ilmu dlm ni RM599 je...tekan link ni utk download noh

oh lupa nak cakap, ebook ni free je...
 

PaehBrian

freshman
Joined
Jun 9, 2019
Messages
9
Points
3
Age
22
Maaf saya dh ubah website ke yg lebih bagus dan profesional haha... Boleh download dkt sini
 
Top