Ruang Pengiklanan PERCUMA untuk sesiapa yang biz melalui intenet.

Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Kepada sesiapa yang ada perniagaan melalui internet, kami mengalu-alukan kehadiran anda di rakaniklan.my. Anda boleh postkan iklan anda disitu secara PERCUMA sahaja tanpa bayaran. Hanya perlu daftar, login ke laman ahli dan post iklan. Iklan anda akan terus automatik masuk dan terpampang di situ.

Kehadiran anda amat dihargai dam amat dalu-alukan sebab laman web tu masih baru lagi ;).
Sesiapa yang sudi, tengok-tengoklah dulu.. klik di sini RAKAN IKLAN
 
Last edited:
Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Di rakaniklan.my ada sikit perbezaan dengan semua portal pengiklanan di Malaysia ni. Tak tau pula kalau ada yang full sama. Yang membezakannya adalah google maps. Melalui google maps, bakal pelanggan kita akan dapat melihat area atau tempat perniagaan kita. Itu memudahkan kepada bakal pelanggan kita mengenali dan mengetahui tempat perniagaan kita.
Oleh itu, kalau nak letak alamat tu, letaklah alamat yang penuh, dan daftar alamat perniagaan kita di google, senang google maps tunjukkan tempat.
 
Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#5
sama-sama dan terimakasih... kalau boleh jenguk2 la, lagi baik, kebetlan U all ada biz, postkan lah iklan U all kat situ hehehe
 
Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Biasanya waktu post iklan, wajib letak adalah daerah, negeri dan negara. So maps akan tunjuk area tu je lah
 
Joined
Nov 11, 2011
Messages
31
Likes
0
Points
0
Offline
#10
buat servei di rumah,
hanya perlukan internet di rumah,
lebih 50,000 orang telah join.
daftar percuma di h t t p ://earnmoneywithipanelonline.blogspot.com
 
Joined
May 18, 2007
Messages
150
Likes
0
Points
16
Age
43
Offline
#14
terima kasih bagi peluang kat kami letak iklan percuma..kebetulan saya pun tengah cari nak letak iklan ni..best gak ni..terima kasih sekali lagi.:x
 
Last edited:
Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#16
Boleh try nanti kot :D
tak salah mencuba... cuma sebelum cuba, fikirkan risiko dulu, iar fikir sampai berkali-kali. Terutama risiko yang membabitkan wang yang banyak, kalau 10,20,30 ringgit tu rasanya tak salah mencuba hehehe
 
Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#17
terima kasih bagi peluang kat kami letak iklan percuma..kebetulan saya pun tengah cari nak letak iklan ni..best gak ni..terima kasih sekali lagi.:x
sama-sama.... letaklah iklan banyak mana pun, takda yang marah pun hehehe, malah boleh juga meriahkan tempat tu kan
 
Top