ROKOK Ramadhan

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
huhu .. nak tahu sape2 yg hisap rokok kt sini.Bulan pose boleh plak tahan merokok yer .. hahaha :D
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,779
Points
0
bole tahan jugaklah...ni la masanya nak try berhenti :)
 

mijie

Senior
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,155
Points
38
Age
39
boleh tahan sampai berbuka je, mlm nyer berkepul kepul
aku kalau nak tahan merokok bila time dok ngan wife jer, kalau nak merokok keluar rumah, alih2 isap sebatang dua je kalau kat umah ngan wife

maklumlah org rumah ngan pregnant
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,779
Points
0
boleh tahan sampai berbuka je, mlm nyer berkepul kepul
aku kalau nak tahan merokok bila time dok ngan wife jer, kalau nak merokok keluar rumah, alih2 isap sebatang dua je kalau kat umah ngan wife

maklumlah org rumah ngan pregnant
wah tahniah da nk dapat baby
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
boleh tahan sampai berbuka je, mlm nyer berkepul kepul
aku kalau nak tahan merokok bila time dok ngan wife jer, kalau nak merokok keluar rumah, alih2 isap sebatang dua je kalau kat umah ngan wife

maklumlah org rumah ngan pregnant

huhu ... bagus2 .Mcm pak sedara aku kena halau hisap kt luar umah sbb dlm umah ade anak2.tak elok ...

ps:aku pun skali kena halau daa ... haha~
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
stakat nih takder niat lagi nak berenti... huhuhuh
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hehehe.. lepas berbuka terus hisap rokok dunhill, kepala jadi weng siut.. wakakkakaka.. bini asyik tanya je bila mau berhenti hisap rokok.. wakakakkaka :)
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
hehehe.. lepas berbuka terus hisap rokok dunhill, kepala jadi weng siut.. wakakkakaka.. bini asyik tanya je bila mau berhenti hisap rokok.. wakakakkaka :)

mmg weng bila berjam2 tak dpt .. hehe :D
 

johnjimat

Senior
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,901
Points
38
huhu mase sahur sy bantai 2 btg... boleh thn la klu sal rokok ni.. tarik nafas dlm2 lps tu tahan nafas lame2 klu sangap huhu.. klu ade org yang xpose sbb xdpt thn rokok tu mmg xleh trime la.. sy isap rokok kuat gak tp leh je thn.. klu kte asik fikir sangap jek mmg la rase nk isap jek.. klu sangap tu wt dek jek konfem blh...
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
bulan pose lagi bertambah2 aku isap rokok termasuk dengan weed ...
weed lagi besh... hehe :D
 

Orenz

freshman
Joined
Sep 8, 2008
Messages
203
Points
16
fuh...............
 

Adnin

Senior
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,216
Points
38
Boleh tahan lah, cuma kadang2 tu gian .

Tambah2 kalau isap rokok surya. Cuma skang nih , kurang lah, dulu sebungkus sehari, sekang sebungkus 3-4 hari .
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
kat tempat keje saya selamba jer diorang hisap kat tempat parking & kat tangga masa time tgh keje.. ingat puasa ni men2 ker.. hampeh..
 

zattara

freshman
Joined
May 12, 2008
Messages
387
Points
16
hehehe...aku pon dah berenti jgk...hehehe...sejak mula kena H1N1 punya pasal...aku trus benti...2 ari lepas try isap dunhill...mau pening sampai kepagi...hahaha...sebatang jak pon...bukan byk ...

p/s:- bibir dah merah kembali...hahaha...
 

zattara

freshman
Joined
May 12, 2008
Messages
387
Points
16
Boleh tahan lah, cuma kadang2 tu gian .

Tambah2 kalau isap rokok surya. Cuma skang nih , kurang lah, dulu sebungkus sehari, sekang sebungkus 3-4 hari .

kaki surya rupanya...hahahah....sama lakite...tp,itu dlu...hehehe...isap yg lain mmg tak rasa..

p/s:- nak best..isapla DjiSamsoe....mmg mantap!! khayal sampai kepagi...
 
Top