Robot FaceBook - Produk PALING GEMPAK 2012 - Jangan Ketinggalan!!

zakwanzain

freshman
Joined
May 18, 2012
Messages
87
Points
0
nak dekat 3 minggu dah aku guna application ni. memang terbaik !! RATE 5 Star :D
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Mr Gobala sy tak nmpak butang untuk buat schedule untuk post automatik everyday, adakah kita perlu menambah secara status secara satu2 supaya dia post otomatik setiap hari?
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
ish merbahaya ni...kena pecut balik :)
 

shirly

Newbie
Joined
Aug 14, 2007
Messages
163
Points
16
Hi all,
Nak tanya sistem ni boleh wat autopost untuk post bergambar ke?Harap ada sape2 boleh jawab ye.Thanks
saya pun nak tahu jawapan ni..
sama x macam kita post biasa kat facebook.. kalau ada screenshot lebih elok..
 
Top