Robot FaceBook - Produk PALING GEMPAK 2012 - Jangan Ketinggalan!!

RadiAlias

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
921
Points
0
Sy dh beli dan cuba...

Memang ok...

Cuma xbestnya, update tue ditulis "via Robot Social"

Kalau tue link affiliate xpe la...

Nie direct link...

Harap Mr.Gobala boleh pandang hal ini...

Baru pengguna ada semangat nk promosikan produk dia nie jugak...

Sekadar pandangan saya, keputusan di tangan Mr.Gobala...:)



Semoga Sukses Sokmo
 
Last edited:

AhMeng

freshman
Joined
Mar 27, 2012
Messages
80
Points
0
Sy dh beli dan cuba...

Memang ok...

Cuma xbestnya, update tue ditulis "via Robot Social"

Kalau tue link affiliate xpe la...

Nie direct link...

Harap Mr.Gobala boleh pandang hal ini...

Baru pengguna ada semangat nk promosikan produk dia nie jugak...

Sekadar pandangan saya, keputusan di tangan Mr.Gobala...:)



Semoga Sukses Sokmo
yes itu ada betul nye tak sure la boleh buat or tidak sebab apps itu base dari API fb hehe
kalau tak boleh maybe boleh fikirkan utk tukar via - costume pelangan boleh tetapkan sendiri ke
 

RadiAlias

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
921
Points
0
yes itu ada betul nye tak sure la boleh buat or tidak sebab apps itu base dari API fb hehe
kalau tak boleh maybe boleh fikirkan utk tukar via - costume pelangan boleh tetapkan sendiri ke
Tula...Tunggu jugak Mr.Gobala nie utk pertanyaan yg nie...



P/s : Sorry bro AhMeng aritue xjadi nk order like dari facebook...bro buka lg ke servis tue?
 

GobalaKrishnan

freshman
Joined
Jun 12, 2006
Messages
47
Points
6
Ya seperti yang AhMeng katakan, kami menggunakan FaceBook Apps untuk posting danhanya boleh specify 1 URL sahaja. Trust me kalau boleh masukkan link affiliate anda saya akan berbuat demikian tetapi tidak boleh. Sama dengan Twitter, kami develop apps di Twitter.
 

GobalaKrishnan

freshman
Joined
Jun 12, 2006
Messages
47
Points
6
kire saya pay rm20 ni utk setahun ny trus lah?
Ya setiap tahun RM20.

Dan kepada soalan mengenai harga special ini, hanya sehingga hari pelancaran sahaja RM20, terima kasih.

Maaf lambat reply, seorang staff saya resign dan sekarang saya kena buat semua teknikal support sendiri, malangnya :)

Tunggu staff baru masuk boleh relaks sikit dan lancarkan RobotFB ni.
 

Munir Razak

freshman
Joined
Jul 15, 2011
Messages
19
Points
0
bro Gobala sistem ni takde repeating time ke? kalau ada best gak nih.. boleh rembat satu
 
Last edited:

azidi

Newbie
Joined
Mar 1, 2012
Messages
80
Points
6
well done bro..xsabar menantikan kemunculan nya
Robot Facebook karya mr gobala jika dicombine dengan FBO dr Ali hanafiah/jamal
memang jamin meletop..konfem:-O
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
well done bro..xsabar menantikan kemunculan nya
Robot Facebook karya mr gobala jika dicombine dengan FBO dr Ali hanafiah/jamal
memang jamin meletop..konfem:-O
baik beli skrg bro..skrg TT tgh offer..rm20 je..dah launch 22mei ni harga mesti up punyer..
nk tau lagi..boleh klik signature saya :D
 

AhMeng

freshman
Joined
Mar 27, 2012
Messages
80
Points
0
kalau system duduk dlm server malaysia lagi best kots :D hehe laju sikit hehe
kalau boleh crate satu database call balik semua yg kita shedule tuh mesti lagi gempak
mcm repet balik apa yg kita shedule tuh base on hari2 benda sama akan kuar D
 
Last edited:
Top