Robot FaceBook - Produk PALING GEMPAK 2012 - Jangan Ketinggalan!!

GobalaKrishnan

freshman
Joined
Jun 12, 2006
Messages
47
Points
6
fboptimized.pngHi rakan-rakan JV WC..

Ramai antara anda yang pernah promote produk saya pada tahun 2011 iaitu "Samseng FaceBook" - dan saya rakin ramai yang membuat komisen affiliate dari produk tersebut sehingga hari ini..

Tetapi sekarang saya akan melancarkan produk yang jauh lebih hebat, iaitu "Robot Faceook" di http://www.robotfb.com

Dengan produk ini anda boleh mengautomasikan posting anda ke FaceBook dan juga Twitter:

1. Autoposting status update real-time
2. Autoposting status update scheduled / future posting
3. Autoposting ke FB dengan gambar dan YouTube video

>> Lihat DEMO Video Ini Untuk Autoposting Video <<

>> Lihat DEMO Video Ini Untuk Scheduled Posting <<

Saya boleh jamin 5 perkara di bawah:


  1. Anda akan kurangkan masa dan usaha yang anda korbankan untuk pemasaran FaceBook anda sebanyak 90%
  2. Anda boleh gunakan sistem ini walaupun tiada website
  3. Anda boleh gunakan sistem ini walaupun tak ada skill teknikal
  4. Tiada perisian lain yang dapat tandingi kebolehan Robot FB pada harga rendah yang kami offer..
  5. Sesiapa yang tidak menggunakan Robot FB gerenti akan kalah kepada pesaing lain di pasaran mereka yang sedang menggunakan Robot FB

Jadi saya ingin menjemput semua JV dan affiliate yang power-power dan otai-otai yang aggressive untuk menjadi kaya dengan mempromosikan produk RobotFB.

Dapatkan emel dan banners, dan mulakan pemasaran anda sekarang juga. Kalau boleh sediakan bonus lebih bagus, dan suruh subscribers anda tunggu emel dari anda supaya boleh dapat bonus.

>> Dapatkan Maklumat Pertandingan JV Di Sini <<

Kalau anda nak gunakan sistem ini sebelum hari pelancaran, saya telah sediakan link signup special untuk JV WangCyber dengan harga hanya RM20, iaitu harga paling minimum yang boleh di jual di JomNiaga.com

(Harga biasa semasa dilancarkan adalah RM90 - RM120 setahun)

>> Harga JV Telah Ditamatkan, Pelancaran Dalam Proses <<

Anda boleh mula menggunakannya sekarang juga. Sorry tetapi yang ini saya tak boleh berikan free, sebab ada kos yang tinggi untuk develop dan maintain software, jadi RM20 itu membolehkan kami cover kos dan perbaiki sistem RobotFB.

So jangan ketinggalan my friends, this is the most HAPPENING product of 2012 for Malaysia.

Bukan Internet marketer sahaja yang boleh menggunakannya, tetapi sesiapa pun yang ingi mempromosikan apa-apa di FaceBook. Pasaran yang luas dan seperti yang anda dah tahu, Malaysia market sekarang ini memang hot dengan topik FaceBook.

Wish you all the best!!

 
Last edited:

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
yg scheduled tu mana bro?
xtunjukkan dalam video.. sy nak tgk yg scheduled.. :)
 

fathrulrazi

freshman
Joined
Aug 16, 2007
Messages
311
Points
18
menarik!

kalau ada video demo tunjuk yang schedule tu lagi best.boleh plan nak posting video kat fb dan twitter bila.
 

fathrulrazi

freshman
Joined
Aug 16, 2007
Messages
311
Points
18
Thankz bro Gobala sebab kongsikan demo video schedule posting.

Bro Gobala,saya sudah buat payment thru link affiliate RobotFB kat jomniaga.

ORDER ID:
0004604
tQ



 
Last edited:

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Bos..

RM20 untuk setahun.

Kalau lifetime takde ke?

TQ bos.
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Saya menyokong harga produk setiap tahun hehe...secara x lansung recurring income :)
Oh ya sy dah beli juga
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
kire saya pay rm20 ni utk setahun ny trus lah?
 

AhMeng

freshman
Joined
Mar 27, 2012
Messages
80
Points
0
nih shedule system yg agak advance dari system yg saya develop sendiri .. tahniah bro :) dah sudah beli :D dari bro hehehe
 
Top