RM52,500 dibayar April lepas, jom SERTAI FENOMENA ini!

Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#1
Salam Hormat untuk Affiliater semua :)

- Dah cuba promosi banyak produk tapi masih GAGAL mendapat jualan?
- dah buat banyak benda tapi masih gagal dalam Affiliate?
- dah belajar dan beli banyak ebook, tapi masih belum berjaya dapat komisen?
- dah fed-up dengan affiliate... hampa... merana..

Jangan berputus asa...

Jangan mengalah..

Anda tahu pada April yang lepas, produk 'Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis'
telah berjaya menaikkan semangat 'Affiliate Newbie' dan ramai yang berjaya
menjana komisen PERTAMA dunia affiliate mereka..

Pada April yang lepas juga mencatat satu FENOMENA GILA apabila top 3 Affiliate
berjaya mencatat pulangan LEBIH RM10k (dengan bonus)... tak percaya? Anda kena
percaya! Lihat jumlah komisen di bawah;


Jika anda masih belum berjaya mendapat jualan melalui affiliate, ini lah masa
anda dan inilah produk yang tepat untuk anda. Saya tak berani janji, tapi ramai
agen affiliate yang lepas email mengucapkan terima kasih dan mengaku bahawa
itu lah KOMISEN PERTAMA AFFILIATE mereka! dan kini mereka lebih bersemangat
'berperang' dalam dunia affiliate. Satu motivasi untuk mereka. Anda tak mahu?

Untuk yang dah biasa menjana pendapatan dari affiliate, inilah peluang anda untuk
melangkah LEBIH JAUH dan menjana lebih banyak pendapatan dari affiliate.. anda
mesti tahu potensi ini kan? Saya tak perlu 'mengayat' anda kerana anda lebih
pakar dari saya!

BERITA BAIK untuk ANDA!!

Jualan akan dibuka semua dijangka Oktober nanti sempena peperiksaan yang inshaAllah
bakal berlangsung November nanti. Tapi semuanya tertakluk kepada jadual peperiksaan
pihak SPA. Jika ianya lebih awal, maka jualan akan dibuka lebih awal!

Jadi orang pertama yang mengetahui tentang jualan ini dan mula melangkah menjana
wang lebih dalam dunia affiliate!

Saya jemput anda untuk lakukan PRA-PENDAFTARAN agen affiliate dan saya akan
kongsikan beberapa TEKNIK BERJAYA yang telah digunakan oleh top affiliate pada
penjualan yang lepas!

JOM SERTAI FENOMENA INI!

Daftar hari ini di;

http://www.tipsptd.com/agenaffiliate/

Owh saya lupa satu perkara penting, jualan akan menjadi lebih mudah dengan
lambakan 'LIVE TESTIMONIAL' dari pembeli yang lepas. Anda boleh lihat sebahagian
testimonial yang bakal digunakan yang sudah pasti bakal menjadikan pelawat sebagai
pembeli. Lihat sebahagiannya di;

http://tipsptd.com

JOM Daftar hari ini!!

p/s Ini bukan Fenomena 2 Alam dR.RozMey... :-$
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,315
Likes
0
Points
0
Offline
#2
Thanks bro.. dah daftar dah..
Ternyata 'hot product' adalah
salah satu senjata utama dalam
membuat jualan..

Kalau product dah hot jual lah
kat mana pun mesti laku.. hehehe..:)

Thanks bro sbb buka tawaran hebat neh..
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#4
Thanks bro.. dah daftar dah..
Ternyata 'hot product' adalah
salah satu senjata utama dalam
membuat jualan..

Kalau product dah hot jual lah
kat mana pun mesti laku.. hehehe..:)

Thanks bro sbb buka tawaran hebat neh..
btul2, mmg senjata utama jualan. lagi pun produk
ni dah terbukti pada April yang lepas. saya nak kongsikan
sedikit teknik yang telah digunakan oleh affiliater masa
April lepas, jadi affiliate baru boleh bersedia lebih awal :)

bro mzm tak perlu daftar awal, dah tahap otai dah!!


memang banyak sungguh komisyen para affiliate nie... fuh~
banyak kan? tu belum tambah bonus untuk tops 20 lagik :)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,315
Likes
0
Points
0
Offline
#6
btul2, mmg senjata utama jualan. lagi pun produk
ni dah terbukti pada April yang lepas. saya nak kongsikan
sedikit teknik yang telah digunakan oleh affiliater masa
April lepas, jadi affiliate baru boleh bersedia lebih awal :)

bro mzm tak perlu daftar awal, dah tahap otai dah!!
Uiks?? Tersedak kejap bro.. Otai celah mana nya.. :D
Sy baru nk bertapak neh.. So dapat peluang baik ni
mana boleh lepaskan.. Kalau dapat sipi2 sales pn dah best
dah ni.. Sebab product mmg jual punya...
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#7
Periksa PTD nak dekat nih mesti niche ni jadi HOT kat mesia.. heheh
btul2. hampir tiba. sebab tu siapa yang nak amik peluang
daftar awal, saya akan kongsikan 'senjata-senjata sulit' yang
top affiliate gunakan masa pelancaran April yang lepas :)

Uiks?? Tersedak kejap bro.. Otai celah mana nya.. :D
Sy baru nk bertapak neh.. So dapat peluang baik ni
mana boleh lepaskan.. Kalau dapat sipi2 sales pn dah best
dah ni.. Sebab product mmg jual punya...
bantuan dari bro mzm amat2 diperlukan dan dihargai untuk
pelancaran nanti. ye lah sipi2, skali debAAbooOm!
 

redfar

freshman
Joined
Dec 4, 2009
Messages
1,481
Likes
1
Points
36
Offline
#8
wah! terbaik ni.. kena join.. :D
Harap2 dapat guna teknik terbaru..
 
Joined
Oct 27, 2008
Messages
519
Likes
0
Points
18
Offline
#14
Syukur, baru saje grab satu domain utk niche..dlm proses membina squeeze page semata-mata utk nak promote produk ni..harap2 sempat lah nak mula kumpul list utk nak join :D
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#15
leh join lagi ke .............
boleh :)
produk belum launch lagi, saya akan dedahkan beberapa
keyword untuk bakal affiliate mula target untuk kumpul list
atau bina blog. itu lah tujuan nya optin ini disediakan. Persediaan
untuk rakan-rakan affiliate buat keuntungan maksimum bila ianya dilancarkan nanti


Syukur, baru saje grab satu domain utk niche..dlm proses membina squeeze page semata-mata utk nak promote produk ni..harap2 sempat lah nak mula kumpul list utk nak join :D
tQ bro hazwan. ni bersungguh ni! inshaAllah satu pelaburan yang berbaloi :)
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#19
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#20
okeh siap sedia semua. dijangka akan dibuka dalam masa terdekat.
sesapa yang nak join n 'buat duit pantas'** boleh join, jualan
kali ni akan dibuat dalam masa yang singkat sahaja. conversion
rate inshaAllah tinggi!


** dengan usaha promosi
 
Top