RM40 000 sebelum 6/6/2008

AsianetVentures

freshman
Joined
Jul 8, 2012
Messages
7
Points
0
Wahhh.. memang banyak betul ilmu/pengajaran yang dapat
diperolehi dari thread nih (walaupun dah lama - 2007).
Hope pihak mod tak kan tutup thread nih dan jadikan
ia sebagai salah satu rujukan motivasi untuk generasi
akan datang.. ;)

PS. Ayat dah macam orang politik plak rasanya :p
 

Lorettalee

freshman
Joined
Jul 21, 2012
Messages
18
Points
0
Ko try beli report income dari alang yg berharga rm 15 tu,aku dgr boleh cari wang dgn pantas.
 

AuraSuccess_88

freshman
Joined
Jan 23, 2013
Messages
42
Points
0
memoreks ler kot tt kalau dalam masa sebulan...masa yang terlalu singkat..
 

adam677

freshman
Joined
Feb 13, 2014
Messages
7
Points
0
TT dah berjaya dah..perghhh.. 40k bukan skit duit tu..sbulan nak kumpul 1200 pun melilau..bagi aku la..tahniah TT..
 

mahukaya

freshman
Joined
Jul 5, 2014
Messages
2
Points
1
Alhamdullillah berjaya baca sampai abis thread RK ni. Bila terbaca je email RK ambo terus cari thread ni. Jumpa baca & hadam. Tak tau nak wat kesimpulan mcm mana. Terlalu hebat ujian Allah kat RK. Dah jadi legend pun RK ni.
 
Top