RM3000 Seminggu Dengan Aplikasi FB...

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
pakai la dulu produk ko tu :D pastu baca baik2 rules dalam forum . KAt mana nak bukak thread WTS . lol
p/s : rasanya ko tu yg perlu pakai Cermin mata besar2
Hahahaha failed... sibuta yang menjual :))
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
Selamat bercuti kepada semua... :) bagi yang nak pegi bercuti atau balik kampung tu berhati-hati di jalan raya :)
Untuk Makluman Webjualan beroperasi seperti Biasa... Sila buat tempahan sekarang hehehehehe :))


TQ
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
[h=5]Siapa yang ingin rebut peluang jana duit dengan Aplikasi Facebook rebut peluang sekarang jangan sampai dah naik harga :)...

Klik disini: http://bit.ly/rahsia3k[/h]
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
Salam tuan,

bayaran telah dibuat melalui paypal tengahari td. Harap tuan dapat check.
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
menarik ni.dalam ebook ni Bro ada cerita tak macamana nak buat ssl?
cerita bagaimana pakai hosting shared SSl bermula dengan kemampuan.. SSL bukan isu besar kalau kita tahu hehehehehe :)
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
Top