RM200 kurang 24 Jam walau facebook blok saya selama 30hari-saya memberontak dgn fb!!!

Azman Hadi

freshman
Joined
Nov 14, 2010
Messages
158
Points
0
Salam sejahtera warga forum.
teknik ini berlaku secara tak sengaja kerana saya buntu
bila fb blok saya sesuka hati jer..

RM200 dalam masa 24jam saya aplikasikan "Ninjutsu Special Teknik"

View attachment maybankninja1.jpg

View attachment cimbninja1.jpg


ternyata bukan lagi sekadar teori.
jika anda orang baru atau newbie
tak ada masalah untuk amalkan teknik Ninjutsu saya ni.

hasilnya memang diluar kawalan..

-tanpa fb ads
-tanpa dropship
-tanpa produk
-tanpa fan page
-tanpa ebay
-tanpa forum
-tanpa autoresponder
-tanpa mailing list
-tanpa GST

dan anda boleh bermula bila-bila masa sahaja yang anda mahukan.
tiada siapa yang boleh aturkan peraturan anda sendiri

View attachment ringspiralbinder (2).jpg

mermperkenalkan 'Ninjutsu Special Teknik'

Teknik ini khas untuk yang nak membina kredibiliti dan jenama sendiri di facebook..
Jika nak jadi biasa-biasa kepada luar biasa mesti baca panduan ini dulu.

maaf ini bukan cara untuk buat duit dalam sekelip mata,
khas untuk long term punya bisnes..
idea yang muncul secara tak sengaja oleh kerana fb suka hati je blocked saya

sila lihat apa kata review dari warga forum..

View attachment wanhafiz.jpg

View attachment amin.jpg

View attachment misterio.jpg

View attachment yun.jpg

View attachment duit2.jpg

di facebook pula saya telah buat jualan awal dan 20 naskah telah terjual..
lihat apa kata warga fb yang telah mendapatkan dari awal lagi.

View attachment hanif.jpg

View attachment hafiz.jpg

View attachment 3komen.jpg

View attachment fahmi.jpg

Lihat lagi apa kata mereka..saya tak mahu tertanya-tanya nanti
jadi semua review ini adalah untuk anda faham apa yang cuba
sampaikan dalam Ninjutsu Special Teknik.

View attachment 2komen.jpg

View attachment last.jpg

ok jika sudah faham isi apa dalam teknik tu kita ke bahagian harga pula :)

biasanya otai dengan senang hati letak harga RM99 sekiranya mereka adalah otai..
malangnya saya adalah newbie mcm anda juga..:(

jadi saya tak nak letak harga tinggi melangit dan buat anda fikir 10kali untuk keluarkan duit..
bagaimana jika saya offer dengan harga RM50 saja..

tapi saya bukan otai..
ok harga kawtim dari saya

kita ikut rule harga macam ni senang

10 pembeli terawal----->RM15
10 pembeli kedua------>RM20
10 pembeli ketiga------>RM30
10 pembeli seterusnya-->RM40

10 pembeli terawal----->RM15(seorang saja lagi)

1. aidil839
2. mgoods
3. Qaseh
4. spycat
5. sudirman HARGA RM15 DAH TAMAT
6. madeyla
7. wpe
8. halimismail
9. MrHafeez
10 blankoguy85

10 pembeli kedua----->RM20

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10


jadi saya pelawa anda untuk isi 10 nama pembeli bertuah sahaja dulu..
boleh reply jika berminat

bayaran boleh dibuat ke salah satu akaun dibawah:

CIMB:13030029837524
Wan Azman Wan Abdul Hadi
Maybank:164052418814
Wan Azman Wan Abdul Hadi

email:[email protected]
h/p:017-9048166

fb:https://www.facebook.com/azman.hadi.37

terima kasih

Azman Hadi
 
Last edited:

mgoods

freshman
Joined
Dec 2, 2013
Messages
60
Points
0
1,Mgoods ( nanti saya email tuan )
 

milfhunter

freshman
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3
Points
1
Age
40
Ada money back guarantee ke tuan?Saja tanya.Tapi saya memang berminat untuk mencuba-newbies nie.
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
Salam bro Azman,

baru buat payment melalui online banking sebentar td. Proof payment dah hantar ke emel bro melalui emel Outlook saya.

TQ
 
Top