RM20 utk register account youtube

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#1
salam semua, disini ak nk offer utk sesapa yg boleh register 100 account youtube.. RM20 utk 100 account youtube..

syarat -
1. account youtube kena reg dari ip address yg berlainan
2. kena upload avatar utk setiap akaun youtube (apa2 gambar)
3. time frame dalam masa 2 hari
4. provide email dan password utk setiap account
5. satu account RM0.20 so 100 account RM20

sesapa yg berminat and boleh pm ek..
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#3
macam mana dengan ip yang berbeza tu bro?
susah jugak tu kalau internet ada satu je.
hehe

kalau tak, memang saya nak tolong buat.
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#5
yeke?.. rasanya satu account bape rm?.. btw.. kena verify email yek..
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#6
Buat je akaun gmail, boleh terus intergrate dengan youtube.
Kalau 1 acc RM 1.00 oke tak bro? Sebab memang ambil masa nak register, activate dan letak gambar tu.

Kalau ok saya nak job ni bro. Hehe
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
387
Likes
0
Points
0
Offline
#7
ye.. murah sgt.. klu kat forum mat saleh pun $20 untuk 100 akaun..
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
737
Likes
0
Points
0
Offline
#10
haah...mcm x setimpal dgn kerja jer....tp ape kate wat kat microworkers???dah tentu lain2 ip adress nyer...n bayaran pown anda sendri tetapkan...wlaupown dlm usd....
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#11
haah...mcm x setimpal dgn kerja jer....tp ape kate wat kat microworkers???dah tentu lain2 ip adress nyer...n bayaran pown anda sendri tetapkan...wlaupown dlm usd....
rasanya microworker tk bagi suh reg account youtube..

syuxx, RM1 tu rasanya terlalu mahal.. and order ni utk bulk order.. patutnya boleh dapat lagi murah.. kalo $10 utk 50 account ada yg berminat?
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#12
bro, satu ip utk satu account tu yg cam susah jea..
camner nak cari 50 @ 100 ip utk akaun2 tuh?
ke leh pakai ip proxy?
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#13
Erm.. tawaran terlalu murah la bro...
sy boleh buat semua tu..

syarat sy, 1 akaun RM1,

sy akan buat 100 akaun dgn 100 IP yg berbeza.
IP dari malaysia..

Kalau boleh terima, bgtau la.. huhu...

Just nak tlg.. IP tu xde masalah, konfem IP berlainan.. :)

cuma akaun youtube kene ada akaun email, nak kene ada 100 akaun email yang berbeza jugak ker??

:rolleyes:
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#14
rasanya microworker tk bagi suh reg account youtube..

syuxx, RM1 tu rasanya terlalu mahal.. and order ni utk bulk order.. patutnya boleh dapat lagi murah.. kalo $10 utk 50 account ada yg berminat?
Kalau $10 untuk 50 account tu oke jugak.
Cuma yang masalah ip yang berlainan tu je.
Rasanya tak ada masalah kot kalau pakai ip yang sama.

Lagipun kalau streamyx dia dynamic ip.
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
1,830
Likes
5
Points
38
Offline
#15
Hehe.. bukan youtube leh pakai google account ke??

register gmail dah la kan?
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
387
Likes
0
Points
0
Offline
#16
youtube ni ade akaun generator.. nak skali ngan emel ke akaun u tube saje? klu akaun u tube saje ok r $10 = 50 akaun tu
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#17
youtube ni ade akaun generator.. nak skali ngan emel ke akaun u tube saje? klu akaun u tube saje ok r $10 = 50 akaun tu
akaun utube je.. takpe2.. dh dapat dh 100 account.. nanti kalo nk lagi saya up balik thread ni mana tau ada yg sudi nanti..
 
Joined
Nov 5, 2009
Messages
263
Likes
1
Points
0
Offline
#18
salam semua, disini ak nk offer utk sesapa yg boleh register 100 account youtube.. RM20 utk 100 account youtube..

syarat -
1. account youtube kena reg dari ip address yg berlainan
2. kena upload avatar utk setiap akaun youtube (apa2 gambar)
3. time frame dalam masa 2 hari
4. provide email dan password utk setiap account
5. satu account RM0.20 so 100 account RM20

sesapa yg berminat and boleh pm ek..
Cik saya berminat dengan offer awak tu apapun pm saya di manbalung24@gmail.com ok jika awak setuju..
 
Top