RM20 utk register account youtube

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
salam semua, disini ak nk offer utk sesapa yg boleh register 100 account youtube.. RM20 utk 100 account youtube..

syarat -
1. account youtube kena reg dari ip address yg berlainan
2. kena upload avatar utk setiap akaun youtube (apa2 gambar)
3. time frame dalam masa 2 hari
4. provide email dan password utk setiap account
5. satu account RM0.20 so 100 account RM20

sesapa yg berminat and boleh pm ek..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
yeke?.. rasanya satu account bape rm?.. btw.. kena verify email yek..
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
ye.. murah sgt.. klu kat forum mat saleh pun $20 untuk 100 akaun..
 

silvergold

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
739
Points
0
haah...mcm x setimpal dgn kerja jer....tp ape kate wat kat microworkers???dah tentu lain2 ip adress nyer...n bayaran pown anda sendri tetapkan...wlaupown dlm usd....
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
haah...mcm x setimpal dgn kerja jer....tp ape kate wat kat microworkers???dah tentu lain2 ip adress nyer...n bayaran pown anda sendri tetapkan...wlaupown dlm usd....
rasanya microworker tk bagi suh reg account youtube..

syuxx, RM1 tu rasanya terlalu mahal.. and order ni utk bulk order.. patutnya boleh dapat lagi murah.. kalo $10 utk 50 account ada yg berminat?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Erm.. tawaran terlalu murah la bro...
sy boleh buat semua tu..

syarat sy, 1 akaun RM1,

sy akan buat 100 akaun dgn 100 IP yg berbeza.
IP dari malaysia..

Kalau boleh terima, bgtau la.. huhu...

Just nak tlg.. IP tu xde masalah, konfem IP berlainan.. :)

cuma akaun youtube kene ada akaun email, nak kene ada 100 akaun email yang berbeza jugak ker??

:rolleyes:
 

syuxx

Senior
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,361
Points
38
rasanya microworker tk bagi suh reg account youtube..

syuxx, RM1 tu rasanya terlalu mahal.. and order ni utk bulk order.. patutnya boleh dapat lagi murah.. kalo $10 utk 50 account ada yg berminat?
Kalau $10 untuk 50 account tu oke jugak.
Cuma yang masalah ip yang berlainan tu je.
Rasanya tak ada masalah kot kalau pakai ip yang sama.

Lagipun kalau streamyx dia dynamic ip.
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
youtube ni ade akaun generator.. nak skali ngan emel ke akaun u tube saje? klu akaun u tube saje ok r $10 = 50 akaun tu
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
youtube ni ade akaun generator.. nak skali ngan emel ke akaun u tube saje? klu akaun u tube saje ok r $10 = 50 akaun tu
akaun utube je.. takpe2.. dh dapat dh 100 account.. nanti kalo nk lagi saya up balik thread ni mana tau ada yg sudi nanti..
 

man24

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
266
Points
0
salam semua, disini ak nk offer utk sesapa yg boleh register 100 account youtube.. RM20 utk 100 account youtube..

syarat -
1. account youtube kena reg dari ip address yg berlainan
2. kena upload avatar utk setiap akaun youtube (apa2 gambar)
3. time frame dalam masa 2 hari
4. provide email dan password utk setiap account
5. satu account RM0.20 so 100 account RM20

sesapa yg berminat and boleh pm ek..
Cik saya berminat dengan offer awak tu apapun pm saya di [email protected] ok jika awak setuju..
 
Top