<<< RM2.00>>> Jemputan PPL RM2/lead

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
Syarat & Peraturan Program Affiliate Lelaki EVO - Pakarsuami.com

Peratuaran dan syarat PPL (Sila baca dan fahamkan dengan teliti sebelum mengambil bahagian dalam program affiliate ini)

1) Program affiliate lelaki EVO dibuka kepada semua orang Malaysia yang mempunyai akaun bank

2) Agen affiliate TIDAK boleh membuat perkara menipu untuk mendapatkan komisyen dari pihak admin, akaun anda akan ditamatkan serta merta tanpa penjelasan dari admin.

3) Komisyen RM2.00 akan dibayar kepada agen affiliate HANYA memenuhi kriteria berikut SAHAJA:

i) Prospek klik link affiliate agen (contoh : http://pakarsuami.com/hop.php?ref=ID_AGEN)

ii) Prospek sign-up opt-in form (sistem affiliate akan rekod nama dan no tel prospek) dan dibawa ke halaman thank you (akan dilengkapkan cara membuat pesanan melalui SMS)

iii) Prospek hantar SMS kepada admin sebagai minat dan ingin membuat pesanan / pertanyaan

iv) Admin akan mengesahkan komisyen agen affiliate berdasarkan no. telefon prospek dengan no. telefon yang telah direkod dalam sistem affiliate lite bagi mencari agen yang layak menerima komisyen

v) Admin akan verifly agen yang berjaya mendapat komisyen

Perhatian : Prospek TIDAK semestinya membeli produk dari admin, komisyen akan dibayar dalam situasi berikut:

i) prospek hantar SMS* seperti yang disarankan dalam sale letter (contoh : EVO NAMA_PROSPEK)

ii) prospek call admin tanya pasal produk*

iii) prospek SMS prospek tanya pasal produk*

*Komisyen hanya akan dibayar sekali sahaja per no. telefon, prospek yang miss called admin TIDAK akan dilayan (admin tidak akan call back) oleh admin dan komisyen tidak diambil kira

4) Agen tidak akan dapat komisyen RM2.00 jika prospek tidak menghantar SMS atau menelefon admin WALAUPUN mereka telah sign-up opt-in form dan nama dan telefon mereka tertera dalam ruang agen sistem affiliate lite dalam status PENDING. Hanya komisyen yang telah VERIFLY akan dibayar.

5) Komisyen dibayar pada setiap hari Sabtu melalui CIMBCLICKS dan MAYBANK2U sahaja, RM2 akan ditolak dalam komisyen terkumpul jika pindahan wang komisyen ke bank yang lain.

6) Minimum untuk payout adalah RM20 (10 lead)


LINK DAFTAR : http://www.pakarsuami.com/jv/pwjafflite_register.php?registrationcode=123
target lead : 300

Selamat berpromosi!

PENGUMUMAN : INDEX PAGE PAKARSUAMI.COM TELAH DIKEMASKINI. LEBIH MUDAH MENDAPAT KOMISYEN!!

Ikhlas,

BOON
Pakarsuami.com
 
Last edited:

putera izman

freshman
Joined
Jan 1, 2012
Messages
315
Points
0
menarik ni..
 
Joined
Feb 28, 2012
Messages
231
Points
0
Menarik jugak ni...
 

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Hai Bro Boon...

Wah menarik juga nie... Saya dah join!

Takde disediakan artikel promosi ker?

Kalau ada senang sikit nak broadcast ke mailing list yang ada...

Size banner ada 2 jer ke? Kalau ada size 250X250 dan 160X600 lagi cantik... :)

Boleh letak kat blog sekali.. hehehe
 

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
Hai Bro Boon...

Wah menarik juga nie... Saya dah join!

Takde disediakan artikel promosi ker?

Kalau ada senang sikit nak broadcast ke mailing list yang ada...

Size banner ada 2 jer ke? Kalau ada size 250X250 dan 160X600 lagi cantik... :)

Boleh letak kat blog sekali.. hehehe
Sorry bro,
sementara waktu tiada artikel disediakan, kalau boleh blash
lah ke list bro :D
p/s banner akan diupdate nanti..
 

sueella

Newbie
Joined
Sep 28, 2010
Messages
250
Points
0
Age
38
lumayan :)
 
Top