[RM19] Plug & Play Surat Jualan Bernilai RM350 Untuk BOOST Income Anda!

Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#1
Tulis sendiri surat jualan memang susah, makan masa. Upah copywriter mahal. Dun wori geng..



Plug & Play Surat Jualan Yang SUPER CONVERT Untuk Boost Income Anda!



Gantikan surat jualan anda yang dah lapuk tu kepada yang lebih COOL - Malah, surat jualan kat sini disertakan bersama lesen _____ - HEBAT!


Salam bro,saya dah terima dan dah baca pun....apa yang boleh saya katakan lagi,semuanya dah lengkap & superb,sapa-sapa yang rasa buntu nak buat surat jualan dan nak susun seperti yang bro shaifulazhan buat,cepat-cepat ambik.....memang pro la....saya sendiri bila buka je file yang bro bagi,first saya tengok headline,bukan satu tapi lima semuanya.....dan ayat surat jualan,sangat power......kalau la rahsia ni terdedah kat sapa-sapa kat luar sana,rasanya jualannya pasti melonjak naik...baik amek sebelum tawaran ditutup.....Terbaik la bro shaifulazhan......

Jual produk kat internet memang best. Lagi best bila
hari-hari dapat email tempahan
produk.



Tapi..



Jadi tak best bila hari-hari tak dapat email tempahan
produk. Kadang-kadang tu, sampai sebulan pun tak dapat
email tempahan.



Kecewa..



Apa puncanya?



Jurujual produk anda tak hebat la tu. Dia tak pandai
keluarkan ayat-ayat manis. Jurujual = surat jualan
produk anda tu la.



Habis, apa nak buat?



Gunakan surat jualan yang ada kat sini untuk produk
anda tu. Plug & play je. Semua pun dah siap tulis.
Anda tunggu nak guna je.



Jom kita lihat, ada apa dengan surat jualan tu, dan..



Apa yang anda dapat nanti?



Satu surat jualan yang lengkap


- Niche : buat duit internet


- 5 pra-headline


- 5 headline yang POWER!


- 5 sub-headline


- Pembukaan surat jualan yang menyentuh
emosi prospek, SETEL


- Kajian keinginan prospek, SETEL


- Masalah prospek, SETEL


- Penyelesaian masalah prospek, SETEL


- Pengenalan diri untuk tingkatkan kredibiliti, SETEL


- Pengenalan produk yang mengancam, SETEL


- Ruangan tepat untuk masukkan testimoni, SETEL


- Ruangan tepat untuk perkenalkan bonus, SETEL


- Ruangan tepat untuk letakkan kotak membeli, SETEL


- Soalan yang lenyapkan keraguan prospek, SETEL


- 4 postscript, SETEL


- Surat jualan dalam bentuk microsoft word supaya MUDAH
untuk anda edit dan 'copy paste' masuk dalam minisite anda.



Semuanya dah siap!



Anda cuma perlu edit tentang diri anda, bahagian produk,
bahagian bonus, dan isi tempat kosong yang berkenaan!



Sangat MUDAH digunakan sebab ianya telah disusun!



Apa yang anda boleh buat dengan surat jualan ni?


- Anda boleh lakukan apa sahaja


- Anda boleh jual balik


- Anda boleh gunakan untuk servis copywriter


- Anda boleh ganti surat jualan anda yang
lama dengan surat jualan baru ni


- Anda boleh guna sebagai bonus affiliate


- Dan apa sahaja yang anda terfikir. Anda
boleh lakukan dengan surat jualan ni



Senang cakap..



Surat jualan ni didatangkan dengan lesen UNRESTRICTED PLR!



Apa kata mereka yang dah dapatkan surat jualan 'tu'?


Ini review..


Salam hormat kepada semua Warga WC,

First of all,saye nak ucapkan Terima kasih kepada Saudara shaifulazhan kerana sudi bagi saye review Surat jualan ni ..
Saye memang rase beruntung sebab saye memang tgh cari servis buat surat jualan
untuk produk ebook saye yang akan dilancarkan bulan depan..

Tapi dengan adanye Surat jualan ni..
saye rasa tak payah nak minta servis orang lain untuk buat surat jualan ni..

Kerja saye senang je,
Just copy paste,edit(tulis nama produk saye) dan isi tempat kosong untuk menghasilkan satu surat jualan killer..

Tentang kandungan dalam surat jualan,
Saudara shaifulazhan mula becerita tentang apa itu bisnes internet,
peluang kite untuk buat duit,&
bagi sedikit persoalan kepada pembaca,masalah mereka hadapi termasuk hutang2 dan sebagainye,

Dan bagaimanae mereka boleh menyelesaikan masalah mereka dengan membeli produk ni...

Kemudian, saudara cube ceritakan apa benda teknik buat duit kepada prospek.
Contohnya, jika teknik buat duit anda adalah jual ebook, saudara ceritakan apa itu ebook,
faedah dan kelebihan ebook, kenapa jual ebook, dan apa-apa sahaja tentang ebook dengan terperinci&[HASHTAG]#8230[/HASHTAG];..

Dan seterusnye..

Kalu saye tulis semua benda yang dalam kandugan surat jualan tu,habislah nanti review saye pulak jadi review jualan..hehe..
Satu je nasihat saye kepada bakal pembeli,
kalu anda sedang mencari surat jualan untuk produk buat duit internet anda,
ini adalah suarat jualan yang semestinye anda kena miliki&[HASHTAG]#8230[/HASHTAG];


Last words, rugi kalu tak beli dan kalu beli memang takkan rugi
sebab anda boleh gunakkan surat jualan ni berpuluh2 kali untuk produk anda yang lain..
Sekian Terima kasih&[HASHTAG]#8230[/HASHTAG];

Salam. Berikut adalah review ikhlas daripada saya pula :)

Setelah selesai membaca surat jualan ini saya dapati memang fuhh...
memang boleh convert, memudahkan kerja dan jimat masa.
Mana taknya semuanya dah disediakan. Sesuai dengan namanya 'Plug & Play'.
Apa yang kita perlu lakukan hanya isi tempat kosong ikut ja panduan yang diberikan macam
isi nama teknik/produk, cover ebook, testimoni, bonus sampingan dan sebagainya.

Yang paling best Pra-Headline, Headline dan Sub-Headline pun disediakan 5 pilihan.
Pilih ja mana yang berkenan di hati atau ikut kesesuaian teknik/produk yang bakal
anda nak jual. Kandungan surat jualan pula memang bole 'masuk' dengan
sebarang niche buat duit
tambahan pula ayat memang straight to the point.

Kesimpulannya memang berbaloi untuk dapatkannya kerana kita tak boleh
bagi alasan lagi saya tak pandai buat surat jualan, tak pandai atur ayat mengancam
dan menggoda kerana semua dah disediakan. Good luck :)

Saya minta maaf jika terlewat untuk memberi review disebabkab busy sedikit hujung minggu tadi.Ini testimoni saya untuk produk Shaiful

Surat jualan dan headline yang power merupakan elemen yang penting dalam menjual sesuatu produk terutama secara online.
Inilah elemen yang didedahkan dalam Plug & Play Surat Jualan ini.Konsep tarikan untuk orang mengetahui dan membeli
produk apabila terbaca ayat-ayat yang boleh menarik pembaca seterusnya menjadi pembeli.

Secara jujur dengan contoh headline yang diberikan dapat membantu dari segi idea untuk menulis headline yang power
untuk memberi tarikan
.Seperti mana yang saya tahu beberapa patah perkataan dapat memberikan perbezaan yang besar
untuk mennghasilkan jualan.Inilah ilmu 'copywriting' yang sebenarnya ramai perlu mempelajarinya.

Seterusnya apa yang menarik ialah pendedahan teknik untuk menulis surat jualan lengkap dari awal sampai
akhir.Ia memudahkan kita untuk mengenal pasti komponen-komponen penting yang perlu dimasukkan dalam surat jualan.
Diselitkan sekali ayat-ayat memukau untuk menarik prospek supaya terus membaca dan ingin mengetahui kelebihan
produk yang dipromosikan
.

Secara keseluruhannya,sesiapa yang memerlukan ayat promosi jualan yang power patut mendapatkan Plug & Play surat jualan ini.Ia
juga boleh digunakan untuk pemasaran laporan percuma,kempen iklan berkesan,pemasaran emel dan tentunya promosi produk melalui
isi surat jualan yang menarik prospek.Dari segi harga mungkin perlu dinaikkan lagi memandangkan ilmu ini memerlukan kemahiran
untuk dipelajari.


Jadi, berapa pelaburan anda hari ini?



Cuba anda kira..



Jika anda upah copywriter untuk tulis surat jualan, kos
anda kena keluarkan adalah sebanyak RM 450.




Malah, surat jualan yang anda upah tu anda cuma boleh
gunakan untuk sebuah produk je.



Tapi..



Jika anda dapatkan surat jualan kat sini, anda boleh
gunakan surat jualan ni untuk macam-macam tujuan.
Sebab anda dapat lesen unrestricted PLR!



Best tu!



Anda cuma laburkan..



RM 19 HABIS


RM 29



Jimat sehingga RM 421!



Berminat?



Buat bayaran (RM 19) melalui akaun bank di bawah :



Nama: Shaiful Azhan Malik

M2U: 113015178403
CIMB: 05060130947522
Email : shaifulazhanmalik@gmail.com



Kemudian, email kepada saya atau PM saya
butiran bayaran. Lepas tu, serta merta saya
bagi link download surat jualan ni.



Terima kasih kerana luangkan masa kat sini :)



Shaiful Azhan



P.S. Harga surat jualan kat sini memang rendah.
Mesti ada copywriter yang marah kat saya nanti.
Sebelum mereka marah dan saya terpaksa tutup
thread jualan ni
. Saya cadangkan anda GRAB NOW!
 
Last edited:
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#8
Review copy telah disent kepada 3 orang
yang hebat di atas!


Jualan akan dibuka sikit masa lagi dan ianya
adalah TERHAD!
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#9
Salam semua,


Jualan untuk template surat jualan di atas
kini dibuka.


Kepada yang berminat, jangan malu-malu.
Boleh grab terus :)


TQ
 
Joined
Feb 23, 2012
Messages
345
Likes
0
Points
16
Offline
#10
Salam hormat kepada semua Warga WC,

First of all,saye nak ucapkan Terima kasih kepada Saudara shaifulazhan kerana sudi bagi saye review Surat jualan ni ..
Saye memang rase beruntung sebab saye memang tgh cari servis buat surat jualan
untuk produk ebook saye yang akan dilancarkan bulan depan..

Tapi dengan adanye Surat jualan ni..
saye rasa tak payah nak minta servis orang lain untuk buat surat jualan ni..

Kerja saye senang je,
Just copy paste,edit(tulis nama produk saye) dan isi tempat kosong untuk menghasilkan satu surat jualan killer..

Tentang kandungan dalam surat jualan,
Saudara shaifulazhan mula becerita tentang apa itu bisnes internet,
peluang kite untuk buat duit,&
bagi sedikit persoalan kepada pembaca,masalah mereka hadapi termasuk hutang2 dan sebagainye,

Dan bagaimanae mereka boleh menyelesaikan masalah mereka dengan membeli produk ni...

Kemudian, saudara cube ceritakan apa benda teknik buat duit kepada prospek.
Contohnya, jika teknik buat duit anda adalah jual ebook, saudara ceritakan apa itu ebook,
faedah dan kelebihan ebook, kenapa jual ebook, dan apa-apa sahaja tentang ebook dengan terperinci…..

Dan seterusnye..

Kalu saye tulis semua benda yang dalam kandugan surat jualan tu,habislah nanti review saye pulak jadi review jualan..hehe..
Satu je nasihat saye kepada bakal pembeli,
kalu anda sedang mencari surat jualan untuk produk buat duit internet anda,
ini adalah suarat jualan yang semestinye anda kena miliki…


Last words, rugi kalu tak beli dan kalu beli memang takkan rugi
sebab anda boleh gunakkan surat jualan ni berpuluh2 kali untuk produk anda yang lain..
Sekian Terima kasih…
 

afiq

freshman
Joined
Apr 18, 2007
Messages
256
Likes
0
Points
16
Age
27
Offline
#11
salam boh.....

aku bayor doh tue....hehe

harap cek PM....sekian terime kaseh
 
Joined
Feb 28, 2012
Messages
230
Likes
0
Points
0
Offline
#12
Salam bro Syaiful..bro buat sendiri ke atau software ni software PLR? sebab saya tanak beli benda yg saya dah ada..

Menarik jugak..tapi boleh tengok if ada demo site yg dah siap?

Surat jualan ni dalam BM ke English?

Hanya utk IM niche? Utk niche lain tak boleh?

Guna wordpress or HTML?
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#13
Salam hormat kepada semua Warga WC,

First of all,saye nak ucapkan Terima kasih kepada Saudara shaifulazhan kerana sudi bagi saye review Surat jualan ni ..
Saye memang rase beruntung sebab saye memang tgh cari servis buat surat jualan
untuk produk ebook saye yang akan dilancarkan bulan depan..

Tapi dengan adanye Surat jualan ni..
saye rasa tak payah nak minta servis orang lain untuk buat surat jualan ni..

Kerja saye senang je,
Just copy paste,edit(tulis nama produk saye) dan isi tempat kosong untuk menghasilkan satu surat jualan killer..

Tentang kandungan dalam surat jualan,
Saudara shaifulazhan mula becerita tentang apa itu bisnes internet,
peluang kite untuk buat duit,&
bagi sedikit persoalan kepada pembaca,masalah mereka hadapi termasuk hutang2 dan sebagainye,

Dan bagaimanae mereka boleh menyelesaikan masalah mereka dengan membeli produk ni...

Kemudian, saudara cube ceritakan apa benda teknik buat duit kepada prospek.
Contohnya, jika teknik buat duit anda adalah jual ebook, saudara ceritakan apa itu ebook,
faedah dan kelebihan ebook, kenapa jual ebook, dan apa-apa sahaja tentang ebook dengan terperinci…..

Dan seterusnye..

Kalu saye tulis semua benda yang dalam kandugan surat jualan tu,habislah nanti review saye pulak jadi review jualan..hehe..
Satu je nasihat saye kepada bakal pembeli,
kalu anda sedang mencari surat jualan untuk produk buat duit internet anda,
ini adalah suarat jualan yang semestinye anda kena miliki…


Last words, rugi kalu tak beli dan kalu beli memang takkan rugi
sebab anda boleh gunakkan surat jualan ni berpuluh2 kali untuk produk anda yang lain..
Sekian Terima kasih…

Terima kasih bro atas review yang panjang lebar
ni. Ni jujur punya ni. Semua dalam surat jualan
saya hampir terdedah hihi..


TQ
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#14
salam boh.....

aku bayor doh tue....hehe

harap cek PM....sekian terime kaseh

Bos, cek PM. Terima kasih bos.



Salam bro Syaiful..bro buat sendiri ke atau software ni software PLR? sebab saya tanak beli benda yg saya dah ada..

Menarik jugak..tapi boleh tengok if ada demo site yg dah siap?

Surat jualan ni dalam BM ke English?

Hanya utk IM niche? Utk niche lain tak boleh?

Guna wordpress or HTML?

Soalan yang bagus.

1st, saya lupa jelaskan yang surat jualan ni
dalam bentuk microsoft word. Jadi, saya dah
update dalam 1st post.

2nd, tak ada demo site yang boleh saya tunjuk
sebab surat jualan ni dalam bentuk microsoft
word. Ia bukan program atau website.

3rd, surat jualan ni dalam bahasa Melayu dan
niche buat duit di internet.

4th, disebabkan surat jualan ni adalah niche
buat duit internet, maka ia hanya boleh guna
untuk niche IM.

5th, surat jualan ni bukan wordpress atau HTML
kerana ia ditulis dalam microsoft word dan ready
untuk dicopy paste masuk dalam minisite.

Harap ini memberi penjelasan kepada anda.

..dan

Terima kasih kerana bertanya.
 
Joined
Jul 14, 2009
Messages
1,422
Likes
0
Points
0
Offline
#16
Salam. Berikut adalah review ikhlas daripada saya pula :)

Setelah selesai membaca surat jualan ini saya dapati memang fuhh...
memang boleh convert, memudahkan kerja dan jimat masa.
Mana taknya semuanya dah disediakan. Sesuai dengan namanya 'Plug & Play'.
Apa yang kita perlu lakukan hanya isi tempat kosong ikut ja panduan yang diberikan macam
isi nama teknik/produk, cover ebook, testimoni, bonus sampingan dan sebagainya.

Yang paling best Pra-Headline, Headline dan Sub-Headline pun disediakan 5 pilihan.
Pilih ja mana yang berkenan di hati atau ikut kesesuaian teknik/produk yang bakal
anda nak jual. Kandungan surat jualan pula memang bole 'masuk' dengan
sebarang niche buat duit tambahan pula ayat memang straight to the point.

Kesimpulannya memang berbaloi untuk dapatkannya kerana kita tak boleh
bagi alasan lagi saya tak pandai buat surat jualan, tak pandai atur ayat mengancam
dan menggoda kerana semua dah disediakan. Good luck :)
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#17
Thanks bro..ingatkan software..salah paham pulak..;)

Takde hal bro. Bagus soalan tu sebab saya
pun tak terfikir. Boleh jadikan soalan tu
sebagai Q&A untuk akan datang.


Salam. Berikut adalah review ikhlas daripada saya pula :)

Setelah selesai membaca surat jualan ini saya dapati memang fuhh...
memang boleh convert, memudahkan kerja dan jimat masa.
Mana taknya semuanya dah disediakan. Sesuai dengan namanya 'Plug & Play'.
Apa yang kita perlu lakukan hanya isi tempat kosong ikut ja panduan yang diberikan macam
isi nama teknik/produk, cover ebook, testimoni, bonus sampingan dan sebagainya.

Yang paling best Pra-Headline, Headline dan Sub-Headline pun disediakan 5 pilihan.
Pilih ja mana yang berkenan di hati atau ikut kesesuaian teknik/produk yang bakal
anda nak jual. Kandungan surat jualan pula memang bole 'masuk' dengan
sebarang niche buat duit tambahan pula ayat memang straight to the point.

Kesimpulannya memang berbaloi untuk dapatkannya kerana kita tak boleh
bagi alasan lagi saya tak pandai buat surat jualan, tak pandai atur ayat mengancam
dan menggoda kerana semua dah disediakan. Good luck :)

Terima kasih dengan review ikhlas bro :) TQ!

Semoga bermanfaat!
 
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,003
Likes
0
Points
36
Offline
#18
Salam Bro Azhan...

Pembayaran telah dibuat..

Harap dapat semak email & inbox bro..

TQ :)
 
Top