RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

ABGZAI

junior
Joined
Aug 10, 2011
Messages
115
Points
0
sy bukan jemaah dari Tuan Sharemalaysia.. sy independent.. tapi sy akui threaded tuan Sharemalaysia la yang sy maksudkan permulaan threaded sy ni.. iri hati dan sakit hati dengan income beliau.. dari 1st komen sampai ke akhir sy baca dan mendalami komen2 di threaded Tuan Sharemalaysia.. hehehe

nak beli Ebook Tuan Sharemalaysia masa tu tak kesampaian sebab mmg tak ada bajet.. sy banyak bergantung pada mereka2 yang share tips dan panduan di google search je..

Income adsense bro memang menjadi. Sya sangka kita satu group huhuhu tak sgka independent......... belajar sendiri saja ke bro?
 

Haz Issac

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
192
Points
18
Income adsense bro memang menjadi. Sya sangka kita satu group huhuhu tak sgka independent......... belajar sendiri saja ke bro?

ya sy belajar sendiri tuan.. tak putus2 baca tips google dari internet marketer luar dan dalam malaysia..
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Salam, nak tanya otai2 adsense.. Kalau akaun kita dah kena ban, pastu kita apply baru dengan Email baru & Alamat baru tapi still guna nama yang sama... Agak2 boleh lepas x? :D
 

afiff

Newbie
Joined
Feb 15, 2010
Messages
141
Points
0
Niche Entertainment, ramai sekarang blog info artis dan info cerita/movie melayu (jeng3!). Cuma dengan AdSense nie kena hati-hati terutamanya blog BM, sebab slaah satu blog BM saya dulu letak code AdSense kena banned (banned blog), nasib baik blog yg kena, akaun tak kena, masih selamat.
 

mr.rzd

FB Members
Joined
Sep 26, 2010
Messages
212
Points
16

ABGZAI

junior
Joined
Aug 10, 2011
Messages
115
Points
0
wah bro dah bagi major clues tu. thanks bro :)

clue sya bro adalah salah sorang admin founder jemaah fb secret group sharemalaysia kan. Nama akaun bank kat TZA Design signature bro sama dengan nama founder group adsense yg saya join. :)
 

Haz Issac

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
192
Points
18
Salam, nak tanya otai2 adsense.. Kalau akaun kita dah kena ban, pastu kita apply baru dengan Email baru & Alamat baru tapi still guna nama yang sama... Agak2 boleh lepas x? :D

wasalam.. boleh je.. dlm dunia ni kan byk nama org yang sama.. hehe
 

Haz Issac

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
192
Points
18

Salam tuan.. Jika tuan di tempat sy, dan mempunyai akaun adsense dan jaga sebaik mungkin akaun itu, adakah tuan akan KASI LINK OPEN DI SINI?? Tuan pernah belajar erti menghormati privacy seseorang sebagai Internet Marketer?

Dan jika betul pun blog itu, tak perlulah kasi open di sini.. apa nasib tuan kalau ada orang yang dengki seperti Mr.Rzd cakap, akan buat clickbombing di adsense tuan.. siapa yang harus dipersalahkan? tuan tak boleh ke nak PM?

Dan disebabkan cara tuan ini saya dengan senang hati mengatakan, terima kasih..
 
Last edited:

Haz Issac

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
192
Points
18
kalau betul atau pun silap..bos x berhak pos link blog dia secara open kat sini..dan sy nmpak ade adsense dlm salah 1 blog tu..dibuatnye orang2 dlm ni buat clickbombing x ke naye owner dia...

sent from my ninetology bp2

Terima Kasih dan sy bersetuju dengan tuan..
 
Top