RM10 Ni Boleh Cantikkan Design Anda. Tengok sini!

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
"Miliki Bukan 30, Tapi 286 Font Yang Berkualiti SUPER Premium & SUPER Cantik!"

100% Lesen Komersial ... Guna Untuk Perniagaan


Memperkenalkan "286 Font Grafik Cantik!'




Inilah Antara Rahsia Designer Grafik Photoshop Di Luar Sana

Ya, untuk mencipta grafik yang advance dan memukau, font mesti gila hebat! Saya dah lihat agak ramai designer yang cuba buat design power, tapi bila guna font 'agak buruk', ia seolah-olah merosakkan kecantikan design dan membuatkan hasil kerja seperti seorang amatur.

Jangan jadi seperti mereka...

Padah akibatnya memandang ringan akan kecantikan font (tulisan).



Hati-hati Memilih Font, Anda Mungkin Akan Disaman!

Tidak semua font yang ada di pasaran, boleh digunakan untuk tujuan komersial seperti dalam design perniagaan.

Anda mungkin pernah lihat terdapat 3,000 - 10,000 font yang diberikan kepada anda dalam format DVD atau anda download dari internet.

Tapi, awas!

Tidak semuanya dalam versi yang boleh tujuan komersial.

Ada antaranya boleh digunakan untuk tujuan peribadi atau hobi sahaja. Anda pasti perasan ada fail font yang dimuat turun, mengandungi fail privacy, terms dan policy.

Hati-hati kerana jika anda tersalah pilih, anda boleh didakwa di mahkamah kerana menggunakannya dengan melanggar syarat yang dikenakan!



Saya Habiskan Berjam-jam Mencari Font Yang 100% Komersial, Cantik & Berfungsi!​

Tuhan saja yang tahu berapa lama masa saya ambil untuk mendapatkan 286 koleksi font ini.

Ini bukan sebarang font. Ianya font yang memenuhi kriteria-kriteria berikut :

1. 100% commercial license - boleh digunakan untuk tujuan peribadi, hobi mahupun dalam perniagaan.
2. Cantik.
3. Berfungsi.
4. Mudah dibaca atau paling kurang ianya memukau mata yang memandang.
5. Dipilih secara manual satu persatu dan dihimpunkan.

Font-font ini jugalah sebagai koleksi utama saya, yang saya gunakan untuk mememenuhi permintaan pelanggan yang dahagakan sentuhan kreatif dan cun melecun!

Inilah rahsia saya!


Bayar Saya Untuk 286 Font (Tulisan) Hebat

Saya faham kesemua font ini TIDAK boleh dijual.

Tapi apa yang kenakan di sini adalah caj ke atas servis saya mencari ratusan font yang sudah ditapis dari puluhan font tulisan yang 'sampah' dan tidak berkualiti.

Saya pilih satu persatu. Orang putih kata 'hand-picked'. Saya pilih secara manual untuk mencari kesemua ni. Kalau anda ada masa, anda boleh cari sendiri. Tapi lebih bijak jika anda dapatkan saja dengan saya sekarang. Mudah!

Sebagai seorang designer, saya juga mempunyai 'sense' untuk mengesan jenis-jenis tulisan yang lebih cantik dan mempesona, sebagaimana juga anda.



Lihat Sebahagian Daripada 286 Font 'Gila Kentang'!



Anda sendiri boleh lihat senarai font berkualiti lain yang saya ada :




dan lagi ...




dan lagi ...





dan lagi preview SEBAHAGIAN DARIPADA 286 font tulisan gempak tu...




dan banyak lagi yang saya tak sempat letakkan di sini. (fuh, tak ada masa saya nak letak semua di sini. Harap faham ye ... )

Ini semua preview yang di'blur'kan yang bakal menjadi milik anda!




Semuanya ada 286 font yang cantik!





Dapatkan 286 Font Berkualiti Hari Ini Juga Dengan Harga



Langkah 1 : Buat Pembayaran RM10 Ke Salah Satu Akaun Berikut :

Maybank : 164799105992 (Balqis)

Paypal : akmal.adios[at]gmail.com (gantikan [at] dengan @)



Langkah 2 : Hantar Bukti Pembayaran Ke Salah Satu Berikut:

Facebook : www.Facebook.com/akmaladios

atau

Email : akmal.adios[at]gmail.com (Gantikan [at] dengan @)


*Stok akan dihantar melalui email sahaja. Sila periksa di bahagian
spam email anda jika tiada di inbox selepas 48 jam.

**Hubungi saya untuk respon pantas : 019-3495168
 
Last edited:

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
yg 286 ni termsuk ngn 30 font yf bro bg free tuh ker? n xdew ss untuk font2 ni ker?
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
yg 286 ni termsuk ngn 30 font yf bro bg free tuh ker? n xdew ss untuk font2 ni ker?

Ya termasuk 30 free tu. yang first screenshot tu sebahagian 30 font free tu. dan screenshot baki tu untuk baki 256 font tu. kalau nak screenshot penuh, saya bimbang ia akan dedahkan nama-nama font tu :)

Ada cadangan?
 
Last edited:
Top