RM 2 Pay Per Lead (PPL) - Untuk masa yang TERHAD sahaja

GobalaKrishnan

freshman
Joined
Jun 12, 2006
Messages
47
Points
6
Untuk masa yang terhad, anda boleh menjana komisen Pay Per Lead atau PPL sebanyak RM 2.00 setiap lead melalui Ashadee untuk program affiliate "Webinar Affiliate Percuma".

Program ini terbukti berkesan untuk ramai affiliates, dan kini merupakan kedudukan #1 di marketplace Ashadee.

Anda hanya perlu menjana trafik ke laman pendaftaran percuma, dan untuk setiap orang yang mendaftar, akaun Ashadee anda akan dikreditkan dengan RM2.00. Anda tidak perlu menghasilkan jualan seperti produk biasa.

Tambahan pula, program ini mempunyai versi Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris, jadi anda boleh mendapat pulangan yang maksimum.

Banner dan templet emel solo juga disediakan!

Untuk menyertai, klik link di bawah kemudian klik “Apply Now” to terus promosi:


http://www.ashadee.com/advertisers/kreydlemy/50042


Syarat-syarat: • [*=1]Program ini melalui sistem PPL oleh Ashadee, anda perlu mendaftar akaun Ashadee sekiranya tiada. Daftar percuma sekarang!
  [*=1]Untuk promote program PPL, anda perlu buat satu lagi langkah iaitu Certified akaun anda dengan upload salinan scan IC atau passport.
  [*=1]Yang tidak Certified secara automatik tidak boleh promote program ini. (untuk mengelakkan scammer)
  [*=1]Tawaran ini saya hanya tetapkan untuk MALAYSIA SAHAJA - bermaksud apabile orang dari luar Malaysia klik, ia tidak akan dikira dan mereka akan melihat mesej "This offer is not available in your country" - ini juga saya lakukan untuk mengelakkan scammers
  [*=1]Hanya PPL yang mengesahkan alamat emel (email verified) mereka sahaja akan di kira sebagai sah.
  [*=1]Komisen PPL di bayar oleh Ashadee untuk semua affiliates yang berjaya mendapatkan lead.
  [*=1]Cara semak status PPL anda adalah masuk ke akaun Ashadee anda, kemudian klik Earning. Di situ anda akan melihat status "Pending" untuk 30 hari.
  [*=1]Kesemua lead akan ‘Pending’ untuk 30 days untuk SEMUA AFFILIATE supaya ini memberi peluang kepada saya untuk Reject lead yang scam / spam.
  [*=1]Dalam masa 30 hari lead yang saya tidak reject akan bertukar status menjadi APPROVED. Maka anda akan mendapat komisen akhir anda di Akaun Ashadee.
 

Heidzir

freshman
Joined
Aug 3, 2018
Messages
4
Points
1
Age
29
Saya berminat untuk join. Boleh ke saya join menggunakan platform whatapps
 
Top