RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
432
Points
28
Terpulang, pernah baca hasrulhassan.com. Dia pakai blogspot jer tapi SEO mantop. Blogspot ni tak banyak option macam Wordpress yang macam-macam plugin ada.
Tapi kalau artikel kita dah power, apa nak risau.
tq tn... sebab sblum ni mmng pakai wp tp malas nk update terus kaput...
last2 try update blog dlm blogspot..
kalau transfer ke wp susah tak?
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Points
28
Power nie..bukan calang2 orang nie..cuba pm sat +Terbaik+
 

myperiuknasi

freshman
Joined
Oct 29, 2015
Messages
7
Points
3
Age
33
pm please..
saya berminat semula di google adsense setelah sekian lama feed up
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
533
Points
43
aku dah konpius profile picture TT ngan Tuan scudmissile scudmissile

rupanya beza walau same..dua2 gune gambar baby haha.

hmmm semua orang sibuk mtk PM..tpi TT nyer thread tahun lepas nyer
dik nun uikkk
+Hiks+

last seen pun ogos lepas TT kat forum ni.
moh la seru TT banyak2 supaya TT pulang ke pangkalm thread ni haaa
+Bertakafur++Bertakafur++Bertakafur+
 
Top