Review Case Study 10K (Edisi Buat Duit Raya)

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18


Alamak ! Besor pulak saiz gambar produk Video Case Study 10K dari Ticer Faz ini. Tak kisahlah, asalkan anda nanti berminat nak milikinya nanti.



" NAK TAMBAH DUIT RAYA UNTUK BELANJA PERAYAAN ANDA TAHUN NI ? "


Assalamualaikum rakan forum sekalian.

Saya ingin membuat sedikit review tentang produk ni.

NAMA PRODUK : Case Study 10K Pertama Ticer Faz
PEMILIK PRODUK : Ticer Faz
HARGA SEMASA : RM70 (Promosi Pra-Ramadhan) Sementara masih sah. Harga tetap RM100 - BELI SEKARANG DI SINI !
FORMAT PANDUAN : Video
OBJEKTIF PRODUK : Berkongsi kepada anda teknik ataupun cara bagaimana Ticer Faz buat duit raya 10K pada raya tahun lepas (2018)

Produk ini merupakan panduan LENGKAP case study, bagaimana Ticer Faz telah berjaya menghasilkan jualan sebanyak RM10K tahun lepas menggunakan kaedah pemasaran ZERO kos.

Teknik yang dikongsikan adalah UNIK sebab kalau anda tahu nanti anda akan kata "Laaaaa...macam ni ke!"

Kalau ikut cerita dari pemilik produk ini, produk ini wujud disebabkan rasa terdesak untuk tambah duit raya tahun tahun lepas di mana ketika itu, baki duit keseluruhan dalam akaun bank beliau hanya tinggal RM200 sahaja. Tinggal beberapa minggu sahaja akan bermulanya puasa Ramadhan.

Pelbagai masalah difikirkan ketika itu seperti duit untuk hantar belanja kepada orang tua dikampung lagi, persiapan rumah untuk raya lagi, beli baju raya lagi dan macam-macam.

Perasaan pemilik produk ini mula TERTEKAN dan beliau mula fikirkan cara bagaimana nak kumpul duit raya. Beliau sendiri membuat kajian dan praktikal untuk menjual di Facebook. Terdapat pelbagai TRY & ERROR yang dilakukan sehinggalah beliau terjumpa teknik-teknik rahsia yang menjadikan sale jualan MENDERU-DERU masuk selepas beliau mempraktikkan teknik yang beliau sendiri telah jumpa.

Banyak PM, DM yang diterima melalui WhatsApp, FB Messenger dan sebagainya untuk membuat pembelian bagi produk yang Ticer Faz jual.

Bermula dari teknik yang dijumpa sendiri itulah, beliau konsisten a.k.a istiqamah membuat promosi guna teknik yang beliau sendiri telah jumpa. Boleh dikatakan sampai tak menang tangan nak jawab mesej prospek dan pelanggan yang berminat untuk produk yang beliau promosikan.

Namun hasilnya cukup BERBALOI ! tanpa kos FBAds dan segala jenis iklan berbayar.

Pada tahun ini juga beliau mempraktikkan teknik yang sama dan beliau mendapat lebih dari apa yang beliau jangkakan.

Gambar di bawah ini merupakan salah satu studen beliau yang turut mempraktikkan ilmu yang diajar dalam Video Case Study 10K ini.




Ada lagi beberapa testimoni yang turut berkesan terhadap ilmu yang Ticer Faz ajarkan dalam Case Study 10K ini.

Kalau anda nak tahu review detail saya sendiri, saya ada kongsikan di blog saya - DI SINI !

Alhamdulillah saya juga telahpun memiliki Case Study 10K ini untuk projek buat duit raya tahun ini. InsyaaAllah.

Sekiranya anda ingin lihat lagi bukti TERKINI secara VIDEO betapa banyak PM menderu-deru masuk untuk buat pesanan produk melalui teknik Ticer Faz ini - SILA TENGOK KAT SINI !

Saya rasa itulah serba sedikit review ringkas saya. Kalau panjang-panjang, nanti anda bosan pulak.

Kalau "anda" ingin buat sales BERDERU-DERU masuk ke peti pesanan di WhastApp/Telegram/PM anda, anda boleh usyar dulu potensi produk ini sesuai tak untuk anda. Manalah tahu, anda turut berjaya kumpul duit raya untuk beri lebih banyak duit kepada ibu dan bapa anda tahun ini. InsyaAllah.

Sekian. Semoga bermanfaat. Terima kasih.

P/S : Secara keseluruhan produk ini, saya bagi 9.5 bintang per 10. Anda nak tahu kenapa ? KLIK SINI !
 
Top