Anime Review anime

Joined
Jun 1, 2008
Messages
837
Likes
3
Points
18
Age
31
Offline
#21
Try layan anime ni :

Puella Magi Madoka Magica
Mirai Nikki
The Irregular at Magic High School
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
SAO
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
513
Likes
88
Points
28
Offline
#22
Try layan anime ni :

Puella Magi Madoka Magica
Mirai Nikki
The Irregular at Magic High School
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
SAO

waw..banyak anime list kat sini,...tq bro..SAO dh hbis tgk..Gate pun baru layan..3 lagi akn tgk kemudian..insyallah..+Terbaik+
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
22
Points
18
Offline
#23
Try layan anime ni :

Puella Magi Madoka Magica
Mirai Nikki
The Irregular at Magic High School
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
SAO
SAO je aku tengok. yang lain,aku rasa tak berapa nak tengok. Mirai Nikki, baca manga sikit dulu, tak berapa minat lah.

Sape2 yang tengok SAO, try tengok Log Horizon, dan yang terbaru Overlord (tengah main lagi ni). Cite2 ni seronok sikit dari SAO, sebab SAO 2 cite slow and sedih.
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
22
Points
18
Offline
#24
Sape nak cite gelak2, try tengok Baka Testo to Shoukanjo (Ada sampai 3 season kot) dan Nichijou. Baka testo aku tengok sampai 2-3 kali ulang. Kalau ulang tengok lagi pun, boleh je ni
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
513
Likes
88
Points
28
Offline
#25
Sape nak cite gelak2, try tengok Baka Testo to Shoukanjo (Ada sampai 3 season kot) dan Nichijou. Baka testo aku tengok sampai 2-3 kali ulang. Kalau ulang tengok lagi pun, boleh je ni
mcm best je citer tu..mlm nie gak aku download.. :)
 

idazu

freshman
Joined
Mar 12, 2009
Messages
21
Likes
1
Points
1
Offline
#29
Fairy Tail satu-satunya anime yg aku ikut dr manga 1 hingga kini.......animenya aku beli buat koleksi
pd aku Fairy Tail ni yg terbaik
 

Hammer

freshman
Joined
Jun 5, 2017
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
36
Offline
#30
Fairy Tail satu-satunya anime yg aku ikut dr manga 1 hingga kini.......animenya aku beli buat koleksi
pd aku Fairy Tail ni yg terbaik
Anime dia dah ada balik? kan stop agak lama sampai malas aku nak layan lagi
 
Joined
Aug 19, 2018
Messages
8
Likes
3
Points
3
Age
23
Offline
#33
Buat masa skrg sy layan anime
1. My Hero Academia Season 3
2. Attack On Titan Season 3
3. Stein;Gate Zero
4. Black Clover

hehe
 
Joined
Nov 11, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#38
Kalau minat shounen selalunya org rekomen boku no hero, kuroko no basket, one punch man ah. Skrg saya tgh tgk seishun buta yarou wa bunny. Lawak gila :)
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
513
Likes
88
Points
28
Offline
#39
Kalau minat shounen selalunya org rekomen boku no hero, kuroko no basket, one punch man ah. Skrg saya tgh tgk seishun buta yarou wa bunny. Lawak gila :)
seishun buta yarou wa bunny ..best ker? klu mcm tu nk tgk gak la..
 
Top