Anime Review anime

Offline
#21
Try layan anime ni :

Puella Magi Madoka Magica
Mirai Nikki
The Irregular at Magic High School
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
SAO
 

Tokey

administrative
Offline
#22
Try layan anime ni :

Puella Magi Madoka Magica
Mirai Nikki
The Irregular at Magic High School
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
SAO

waw..banyak anime list kat sini,...tq bro..SAO dh hbis tgk..Gate pun baru layan..3 lagi akn tgk kemudian..insyallah..+Terbaik+
 
Offline
#23
Try layan anime ni :

Puella Magi Madoka Magica
Mirai Nikki
The Irregular at Magic High School
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
SAO
SAO je aku tengok. yang lain,aku rasa tak berapa nak tengok. Mirai Nikki, baca manga sikit dulu, tak berapa minat lah.

Sape2 yang tengok SAO, try tengok Log Horizon, dan yang terbaru Overlord (tengah main lagi ni). Cite2 ni seronok sikit dari SAO, sebab SAO 2 cite slow and sedih.
 
Offline
#24
Sape nak cite gelak2, try tengok Baka Testo to Shoukanjo (Ada sampai 3 season kot) dan Nichijou. Baka testo aku tengok sampai 2-3 kali ulang. Kalau ulang tengok lagi pun, boleh je ni
 

idazu

freshman
Offline
#29
Fairy Tail satu-satunya anime yg aku ikut dr manga 1 hingga kini.......animenya aku beli buat koleksi
pd aku Fairy Tail ni yg terbaik