Anime Review anime

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#1
Bestnya klu ade org review anime kat sini..dh lama x jumpa anime yang best2..
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#4
Aku minat, tapi kontrol macho. Tu yang tak komen pasal anime tu.

Sekarang tengah tengok :

One Piece, Naruto Shippuuden, Fairy tails, Non Non Byori, Charlotte, Denpa Kyoushi, Durrara X2, Gakkou Gurashi, Gatchaman Crowds Insight, Jitsu wa watashi wa, MonMusu, Okusama ga seitokaichou, Ore no monogatari, Overlords, Sore ga seiyu..... ish banyak lagi.

Sape yang tengok Shingeki of kyojin (Attack of Titan) , try tengok Terra Formars genre sama, best jugak lah. Aku recommend
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#5
Aku minat, tapi kontrol macho. Tu yang tak komen pasal anime tu.

Sekarang tengah tengok :

One Piece, Naruto Shippuuden, Fairy tails, Non Non Byori, Charlotte, Denpa Kyoushi, Durrara X2, Gakkou Gurashi, Gatchaman Crowds Insight, Jitsu wa watashi wa, MonMusu, Okusama ga seitokaichou, Ore no monogatari, Overlords, Sore ga seiyu..... ish banyak lagi.

Sape yang tengok Shingeki of kyojin (Attack of Titan) , try tengok Terra Formars genre sama, best jugak lah. Aku recommend
Aku pun minat gak..'Shingeki of kyojin ' dah tgk dah..tp skang nie anime die stop jap kan..skang dgr kate ade live action.Terra Formars pun dh tgk.. dlm list ko byk2 kat atas..mane yg best?skang x tahu nk tgk anime ape..klu leh yg action sikit ala2 one piece..
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#6
Aku pun minat gak..'Shingeki of kyojin ' dah tgk dah..tp skang nie anime die stop jap kan..skang dgr kate ade live action.Terra Formars pun dh tgk.. dlm list ko byk2 kat atas..mane yg best?skang x tahu nk tgk anime ape..klu leh yg action sikit ala2 one piece..
Kalau minat Sword Art Online, Log Horizon Overlords best gak.
Charlotte pun action jugak sikit kot.

Aku banyak tengok komedi yang pendek2. Yang lain2 tu komedi kot.

Tapi kalau nak macam shingeki no kyojin, memang tak dapat lah. Tu cite BoxOffice tu, tak de anime lain boleh tanding lagi. Live Action dah kluar kot, tapi gambar tak lawa lagi kot, webrip macam tu lah. Aku tak tengok lagi.
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#7
Aku selalu donlod nyaa torrent, tengok yang latest, donlod 1st episod, klu best sambung tengok, klu tak best. Tak tengok dah. Terra formars, shingeki no kyojin dua2 tengah stop sekarang.

Fairy Tail pun best jugak, tapi start dari episod satu lah.

oh, baru teringat, Serafu No Owari (Seraph The End) pun action best jugak.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#8
Aku selalu donlod nyaa torrent, tengok yang latest, donlod 1st episod, klu best sambung tengok, klu tak best. Tak tengok dah. Terra formars, shingeki no kyojin dua2 tengah stop sekarang.

Fairy Tail pun best jugak, tapi start dari episod satu lah.

oh, baru teringat, Serafu No Owari (Seraph The End) pun action best jugak.
Fairy Tai kdg2 aku tgk best..kdg2 cite die mcm meleret sikit...

nnt try tgk Serafu No Owari ..Thank bro +Terbaik+
 
Joined
Aug 15, 2015
Messages
60
Likes
10
Points
8
Age
31
Offline
#11
Aku selalu donlod nyaa torrent, tengok yang latest, donlod 1st episod, klu best sambung tengok, klu tak best. Tak tengok dah. Terra formars, shingeki no kyojin dua2 tengah stop sekarang.

Fairy Tail pun best jugak, tapi start dari episod satu lah.

oh, baru teringat, Serafu No Owari (Seraph The End) pun action best jugak.
Saya pun download guna torrent juga. Tapi sebelum tu check youtube dulu. Nanti rugi download.

Fairy Tail is one of the best anime.
 
Joined
Jan 26, 2015
Messages
25
Likes
1
Points
3
Offline
#13
Tokey pernah tengok Fullmetal Alchemist Brotherhood?

Kalau belum cuba tengok, saya bagi 4.5/5 bintang untuk cerita ni
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#16
Saya tiada internet. Download dicybercafe. Barulah laju dan jimat masa. Siap standby 1 terabyte external hard disk lagi.

Boleh tengok selalu dirumah.

Perggh...sempat lg download..slow tak internet cybercafe tu time ko download tu... +Hehe+
 
Joined
Aug 15, 2015
Messages
60
Likes
10
Points
8
Age
31
Offline
#17
Perggh...sempat lg download..slow tak internet cybercafe tu time ko download tu...
Bolehlah, paling tinggi pun dalam 2.5mb/sec [ macam silap je ] . Ikut pada torrent juga. Tapi memang internet situ laju. Sebab tu malas nak pasang internet. Kalau slow bosan dan kalau laju mahal.
 
Joined
Aug 15, 2015
Messages
60
Likes
10
Points
8
Age
31
Offline
#18
Sekarang ini tengah layan.

Naruto Shippuden
Fairy Tail
One piece.
Bleach. [ menunggu sambungannya ]
 
Top