>>REVEALED<< SECRET 6 figure Sales TERBONGKAR! !

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38



As salam, dan salam hormat sahabat warga WC semua..


Seperti tajuk thread di atas, saya yakin anda pasti
amat teruja dengan apa yang bakal saya sampaikan
sebentar lagi......


Wow, apakah SECRET yang bakal didedahkan tu...


Tak sabar saya nak tahu. Saya ni suka dengan secret
secret IM 6 figure
ni. Pasti ada sesuatu yang bakal
saya dapat dari pendedahan rahsia ini...
ujar anda...


Rileks..Rileks..


Jom lihat dulu problem ni dulu, cek dulu samaada anda
tergolong dalamnya atau tidak..


# Ramai newbie ada produk nak dijual, tapi BLUR-BLUR
ketika nak melancarkannya. Takut je tak laku....

# Bila nak jual produk di internet, biasanya letak
saja iklan, pasti orang beli? Anda berfikiran macam
tu? Silap la "kamu"...

# Nak berjaya jual produk di internet ni, kena usaha
sorang-sorang! Kompem ke? Ni katak mana duduk bawah
tempurung
ni? Ni zaman teknologi IT beb, bukan zaman
katak bawah tempurung...

# Mailing list tiada takleh lancar produk? Woit, anda
tak tahu ke bahawa semua IM bermula dengan tanpa
mailing list. Nak mailing list datang sendiri?
Ada caranya, tapi 'korang' je tak tahu....

# Hari-hari promosi produk! Hari-hari promosi! Bengang
kerana orang nak beli kurang atau tiada langsung!
Apeke nye? Jual pisang goreng panas tak susah camni!
Give up la..

# "Otai aje yang boleh lancarkan produk besar-besaran
di internet, aku tak boleh. Almaklumlah, orang baru
banyak tak tahu
." orang yang DOWN berkata-kata..

# Semakin lama buat IM ni, semakin bengang...
Bagaimana? Adakah anda salah satu daripada yang di atas
tu? Ke kesemuanya? Hehehe...Rileks, rileks, rileks...


Sengaja saya provokasikan anda di situ. Anda akan terus
bengang jika tak baca sehingga tamat apa yang saya
sampaikan...



Masalah nak dapatkan jualan yang baik dalam pelancaran
produk di internet memang biasa. Tak kisah la nak jual
apapun - jual ebook? jual software? jual baju? jual
gajet? ataupun jual orang? hehehe, jangan...

"Allo Bro Jamal, So Apa Sebab Tak Sukses Dalam Pelancaran
Produk Online tu? Bagitau Saya Sekarang!! Tok Saba Nok
Denga" - anda berkata sebegitu?




Sebenarnya, masalah ini PUNCANYA satu sahaja, iaitu:

[B]TAK TAHU STRATEGI BAGAIMANA UNTUK MELANCARKAN PRODUK
DI INTERNET..[/B]



Ye, itulah! Memang itulah jawapannya. Produk bagus
macam mana pun, tapi kalau tak tahu berkenaan secret
pelancaran produk, JANGAN HARAP LA.....


Dalam launching ni, ada banyak PROVEN STRATEGY yang
boleh anda gunakan. praktikkan 100% dan insyallah,
jualan yang baik berjaya dihasilkan..


Anda mesti berkata:

" Woit, JaMaL! Camne Aku Nak Belajar Pasal Product
Launching ni? Aku Serius Betui Nak Blaja Ni, Cepat
Explain"



Rileks la...



Kan saya nak reveal secret tu. Don't be gelojoh...


Hebat Sangatkah Saya Ni Nak Ajar-Ajar Pulak Pasal
Product Launching Ni?



Nak kata saya hebat, saya tak kata saya hebat. Tapi ramai
orang kata saya hebat dalam launch produk ni
. Jadi,
saya ambil kata-kata orang. Saya bukan guna teknik
saya ni sorang-sorang je dan dapat ribu riban...

Saya ada kongsikan sedikit strategi ni dalam seminar saya,
dalam coaching saya, malah dalam ebook saya..Ada je
orang berjaya dengannya. Malah ada orang pertama
lancar produk di internet dah dapat sales 5-6 angka!
Giler APa?

Itulah kebenarannya...


Saya, JaMaL berpengalaman melancarkan produk di internet
yang mana setiap kali pelancaran berjaya memungut 5-6
angka sales...

# Ebook temuduga Kerja Kerajaan - 6 figure!

# Ebook Rahsia Emas - 6 figure..

# Ebook Affiliate Kerajaan - lebih RM100k rasanya..(total)

# Pakar Ebook - RM83k in 30 days..total - 125K dengan beberapa
strategi advanced..

Dan ebook anak buah saya..

# Muaz Hadi - 6 figure..1st launching, 75k 2nd launching

# Gero Azrul - 5 figure dengan Kuasa Fanpage nya

# Faiz - ebook resume pun dah cecah 5 angka?

# Ikhwan - ebook 3D, tak pasti pula berapa figure, tapi minima
4 figure tu pasti...

# LATEST - Faiz Shafiee - curi ilmu saya dalam seminar saja. RM1k 24 hours!

Tak tahu lagi jika anda katakan saya ni layak ke tidak untuk
dedahkan rahsia product launching ni pada anda. Jika saya tidak
layak kata anda, anda boleh cari orang lain untuk dedahkan
rahsia product launching ni...JAUHARI MENGENAL MANIKAM!




>>REVEALED<< SECRET 6 figure Sales TERBONGKAR! !





NOTA: Video digital ini menunjukkan rakaman video di mana saya berkongsikan
teknik/strategi product launching secara live, iaitu saya tunjukkannya seperti
cikgu anda mengajar semasa di sekolah dahulu..


Apa Yang Ada Dalam SECRET LAUNCHING ni?




Wow, Powernya! Saya yakin anda pasti tak sabar-sabar untuk
mendapatkan 3 video power ini..Anda kata " JaMaL, Aku Nak
Dapatkan Video Ini Sekarang! Bagaimana Caranya? Bagitau
Sekarang Sebelum Aku Marah!"



Rileks, rileks...


Ikuti saja langkah di bawah untuk memilikinya...

Langkah 1: Dapatkan Mana-Mana Produk Berkaita Product Launching Di Bawah.
Anda Dapatkan Produk JV Panas Ini...





JV Panas keluaran Team Penang yang dianggotai oleh sifu IM, Zamri Nanyan, Razif Yusof , Rozmi, Rosli ini membincangkan khas bagaimana untuk mendapatkan JV (Join Venture) especially dalam membantu mempromosikan produk di internet. Jika kita lancarkan produk kita bersendirian di internet, kita hanya boleh dapat sikit saja. Jika ada JV yang membantu kita, 15-30 kali ganda keuntungan boleh kita perolehi...Saya amat syorkan anda dapatkan produk ini dari link di bawah:
http://jvpanas.com/10tipsjv/?aff_id=99


Atau...



Dapatkan Produk Strategi Launch Ini..



Produk informasi yang membincangkan strategi-strategi dan teknik dalam melancarkan produk di internet ini dihasilkan oleh pakar sales letter Malaysia, Zahrul Azua dan juga Safuan Si Penglipur Lara. Produk informasi yang bermanfaat yang patut anda ketahui..Layari link di bawah untuk melihat lebih lanjut.
http://www.strategilaunch.com/index.php?ref=kerajaan



Langkah 2: Tuntut bonus dari saya dengan hantarkan bukti belian ke alamat emel saya, iaitu [email protected] dengan tajuk emel BONUS SECRET LAUNCHING.

Langkah 3: Saya akan berikan akses ke ruangan Video Launching Secrets dalam tempoh 2 hari (atau lebih awal) selepas pembelian produk di atas disahkan.



 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Terbaik bro Jamal...!
 

JVPanas.com

freshman
Joined
Mar 8, 2011
Messages
11
Points
0
Bonus hebat dari Jamal untuk pemilik produk JVPanas.com

Pembeli VIP boleh beriklan produk mereka percuma di JVPanas :)
 
Top