Restoring my hair. Need help.

erinmalik

freshman
Joined
Sep 30, 2019
Messages
34
Points
8
Age
29
sependapat ngan kamu, dulu sy guna dyson tapi mahal sangat, jadi sekarang sy dah tukar kepada panasonic ni
dua dua product yang bagus. tapi design dyson tu lawa lah.
 
Last edited:

keefe

freshman
Joined
Sep 30, 2019
Messages
27
Points
3
Age
30
sy guna pengering rambut panasonic yang pink tu, takyah lah banyak pattern takpe, asalkan rambut kering lepas cuci ,lurus
Tak semua orang rambut senang lurus la... Kadang prepare lama pun tak jadi.
 
Last edited:

mensye

junior
Joined
May 29, 2013
Messages
62
Points
8
dua dua product yang bagus. tapi design dyson tu lawa lah.
Dyson Rm1800 harga dia, u boleh jimat beli panasonic ni . Baru RM899.
Function panasonic better drpd dyson.
photo_2021-01-13_17-46-10.jpg

Post automatically merged:

Tak semua orang rambut senang lurus la... Kadang prepare lama pun tak jadi.
Saya pun sama rambut serabai kering kalau tak urus betul betul. Tapi cari yang nanoe n double mineral ni. Senang nak lurus, nampak shiny je rambut.
 
Last edited:
Top