Residual Income (Pendapatan Tetap Bulanan) Dari Bisnes Online

Anas Asarani

Senior
Joined
Jun 24, 2009
Messages
1,500
Points
38
Salam,

Saya ingin share pencapaian saya dalam IM. Saya rasa sudah mencapai passive income, iaitu pendapatan tetap bulanan. Apa jenis produk/servis biarlah menjadi rahsia saya. Saya tunjuk secreencut dibawah sebagai motivasi dan pembakar semangat rakan WC lain. Kolum kanan sekali adalah untung bersih.

bukti.jpg


Tengah jalan-jalan JJ, sale masuk. Tengah tengok bola sale masuk. Bangun pagi nak Subuh sale masuk. Bestkan?

Tapi, ianya bukan mudah. Untuk mencapai tahap ini, perlukan dedikasi yang bukan sikit. Berikut ialah tips yang saya nak share:

1-Keep trying.
2-Jangan mudah putus asa.
3-Selalu belajar.
4-Jangan kedekut keluarkan duit. Sebahagian gaji korbankan utk beli ebook, seminar dsb.
5-Ibadah kepada Allah jangan lupa. Kalau kaya kufur takpa lagi. Ni miskin papa berlagak lagi denganNYA. WTH man?
6-Kalau tak tau buat itu ini, outsourcekan!

Itu sahaja. Semoga berjaya.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Tahniah,...
Pasti semua orang diluar sana inginkan perkara yang sama.

Siapa yang tidak mahu DUIT kan? hehe.

Apa pun tahniah diatas kejayaan anda.
 

Bigboss87

freshman
Joined
Apr 6, 2011
Messages
47
Points
6
berkat usaha keras, inilah hadiahnya, Congrats bro!
 

Abg Nasz

freshman
Joined
Mar 8, 2012
Messages
25
Points
1
Salam,

Saya ingin share pencapaian saya dalam IM. Saya rasa sudah mencapai passive income, iaitu pendapatan tetap bulanan. Apa jenis produk/servis biarlah menjadi rahsia saya. Saya tunjuk secreencut dibawah sebagai motivasi dan pembakar semangat rakan WC lain. Kolum kanan sekali adalah untung bersih.

bukti.jpg


Tengah jalan-jalan JJ, sale masuk. Tengah tengok bola sale masuk. Bangun pagi nak Subuh sale masuk. Bestkan?

Tapi, ianya bukan mudah. Untuk mencapai tahap ini, perlukan dedikasi yang bukan sikit. Berikut ialah tips yang saya nak share:

1-Keep trying.
2-Jangan mudah putus asa.
3-Selalu belajar.
4-Jangan kedekut keluarkan duit. Sebahagian gaji korbankan utk beli ebook, seminar dsb.
5-Ibadah kepada Allah jangan lupa. Kalau kaya kufur takpa lagi. Ni miskin papa berlagak lagi denganNYA. WTH man?
6-Kalau tak tau buat itu ini, outsourcekan!

Itu sahaja. Semoga berjaya.

Tahniah Bro!! Mmg mantap!!
 

Mr.J

freshman
Joined
Nov 10, 2012
Messages
175
Points
18
tahniah TT.. saya pun sedang belajar nak dapat side income macam tuan:D
 

Anas Asarani

Senior
Joined
Jun 24, 2009
Messages
1,500
Points
38
Tahniah,...
Pasti semua orang diluar sana inginkan perkara yang sama.

Siapa yang tidak mahu DUIT kan? hehe.

Apa pun tahniah diatas kejayaan anda.

berkat usaha keras, inilah hadiahnya, Congrats bro!

Tahniah Bro!! Mmg mantap!!

Tahniah tuan anas ,usaha yang berterusan sememangnya ada ganjaran bagi meraka yang berusaha

Terima kasih :)

tahniah TT.. saya pun sedang belajar nak dapat side income macam tuan:D

Bukan side income lagi tuan, insyaallah main income tanpa makan gaji lagi :)
 
Top