Fungsi Terbaru Rent us your Facebook Account, Up to RM500 / month - Effortless!

leong

freshman
Joined
Feb 13, 2017
Messages
0
Points
1
Age
31
Bagaimana anda ingin menjana sehingga RM500 tambahan wang saku bulanan, tanpa mengangkat apa-apa jari, tanpa menghadiri kursus MLM, atau skim cepat kaya?


Berikut adalah perjanjian : Kami ingin menyewa akaun Ad Facebook anda!


Akaun Facebook Ad datang dengan setiap akaun Facebook, percuma. pengguna Facebook yang normal adalah sangat tidak mungkin untuk mempunyai apa-apa penggunaan untuk itu - tetapi yang kita lakukan, dan kami gembira untuk membayar anda sehingga RM 500 / month untuk menyewa milik anda!


Program Rujukan BARU - Untuk penyewa akaun yang sedia ada / sebelumnya, anda mendaftar secara automatik dalam Program Rujukan FB kami! Dapatkan kawan-kawan anda dan keluarga untuk menyertai kami dan kami membayar RM50 kepada anda untuk setiap berjaya merujuk. Sila dapatkan kawan-kawan anda untuk mengisi >> BORANG INI << (Pastikan mereka mengisi nama anda sebagai Rujukan)!

Bagaimanakah ini berfungsi ?!

keperluan A. asas:
1. Anda memiliki dekstop / laptop yang anda gunakan dengan kerap untuk akses FB.
2. Internet akses
3. 20 - 30 minit masa percuma setiap minggu anda / bila perlu

B. Jika anda memenuhi syarat:

1. Anda akan diperlukan untuk memuat turun Teamviewer ke komputer anda. Teamviewer akan membolehkan kita akses kepada komputer anda dari jauh untuk proses persediaan.

2. kami akan menjadualkan sesi persediaan dengan anda (20-30 minit) untuk menyambung akaun Facebook anda untuk perisian pengurus Perniagaan kami, Adsespresso.

3. Kami akan mewujudkan satu jenama baru Facebook Page untuk mengaitkan dengan Akaun pengurus Facebook Iklan.

4. Kami akan menambah kad kredit kita sendiri ke akaun Ad anda untuk membayar semua kos pengiklanan yang dialami. Anda tidak akan dikenakan bayaran.

5. Jika semuanya berjalan lancar, bayaran akan dibayar pada bulan yang berjaya penggunaan akaun Ad (contoh : anda akan menerima sehingga RM 500 selepas sebulan penggunaan akaun Ad)

6. Berita baik : Dengan menyertai kami, anda mendaftar secara automatik dalam Program Referral FB kami! Dapatkan kawan-kawan anda dan keluarga untuk menyertai kami dan kami membayar RM50 kepada anda untuk setiap berjaya merujuk. Sila dapatkan kawan-kawan anda untuk mengisi >> Borang Ini << (Pastikan mereka mengisi nama anda sebagai Rujukan)!


C. Soalan yang sering ditanya:
1. Tetapi mengapa anda ingin menyewa akaun saya?
Kami adalah sebuah agensi pemasaran Internet yang berjalan iklan Facebook untuk pelanggan kami. Kami sedang mencari untuk membeli iklan Facebook menggunakan beberapa akaun untuk capaian lebih jauh dan lebih baik.

2. Berapa banyak saya akan dibayar?
Kami akan membayar anda RM100 / minggu selagi akaun Ad anda digunakan.

3. Berapa lama saya akan dibayar?
Selagi akaun Ad anda digunakan. Ia biasanya akan menjadi kira-kira 1-3 bulan, mungkin lebih.
Penafian: Tidak ada jaminan bahawa kita boleh menggunakan akaun Ad anda untuk lebih daripada 2 bulan.

4. Apabila pembayaran pertama akan bermula?
Pada hari pertama selepas bulan penggunaan Ad yang berjaya, selepas persediaan yang berjaya ke dalam perisian pengurus akaun sosial


5. Adakah terdapat apa-apa risiko kepada akaun peribadi saya?
Tidak sama sekali. akaun Facebook Ad adalah berasingan ke akaun peribadi anda. Semua juga akan dijalankan secara berasingan, termasuk laman Facebook baru jenama untuk tujuan pengiklanan.


6. Anda akan dapat untuk mengakses akaun FB peribadi saya?
Tidak. Kami tidak akan meminta kata laluan Facebook anda. AdEspresso sahaja membolehkan kita untuk menguruskan akaun iklan.


7. Siapakah yang akan membayar untuk iklan?
Kami akan. Kami akan menambah kad kredit kami sendiri untuk akaun pengurus Iklan anda.


8. Bagaimana jika anda tidak membayar untuk iklan tersebut?
Facebook akan segera berhenti seketika iklan kami jika kad kredit kami tidak dikenakan bayaran. Anda akan dimaklumkan segera jika ini berlaku melalui e-mel. Yakinlah bahawa kami tidak akan membiarkan ini berlaku di semua kos.


9. Adakah rakan-rakan atau keluarga saya melihat iklan anda? Adakah iklan kelihatan seperti ia datang dari profil saya?
Tidak. rakan-rakan Facebook anda / keluarga / kumpulan Facebook TIDAK akan melihat apa-apa iklan yang datang dari akaun pengurus Iklan anda. Ia hendaklah dibuat melalui laman Facebook baru jenama. Tambah, kami juga tidak pengiklanan di Malaysia.


10. Adakah anda mempromosikan apa-apa yang menyalahi undang-undang?
Sama sekali tidak. Anda akan dapat melihat iklan yang kami jalankan.


11. Berapa kerap anda perlu mengakses komputer saya dengan Teamviewer?
1 atau 2 kali dalam seminggu. Teamviewer hanya digunakan sekali semasa persediaan awal dan apabila kita perlu menukar tetapan tertentu.


12. Bagaimanakah kita menjalankan Referral Program?
Anda akan didaftarkan secara automatik di bawah program ini. Anda hanya perlu merujuk kawan-kawan dan keluarga anda kepada kami dengan mengisi borang yang sama. Sila pastikan bahawa mereka mengisi nama anda sebagai Referral! Jika akaun yang anda dirujuk layak digunakan oleh kami, kami akan membayar anda RM50 untuk setiap berjaya merujuk.


Jika anda berminat, sila isi >> BORANG INI << dan kami akan menghubungi anda dalam tempoh 3 hari!


D. Program rujukan:

Bagi penyewa akaun yang sedia ada / sebelumnya, anda mendaftar secara automatik dalam Program Rujukan FB kami! Dapatkan kawan-kawan anda dan keluarga untuk menyertai kami dan kami membayar RM50 kepada anda untuk setiap berjaya merujuk. Sila dapatkan kawan-kawan anda untuk mengisi >>Borang Ini << (Pastikan mereka mengisi nama anda sebagai Referral)!
 
Top