Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
269
Likes
0
Points
16
Offline
Teknik Zero modal.

Buat auction 0.01 - 0.99. 100 item free, kalau dekat UK personel seller 0.99 ke bawah free tapi tak boleh list banyak2.. nanti kena upgrade ke business akaun. Business akaun list kat UK kena caj.

Copy paste & list.
Rezeki masing2..
Betol tu rezeki masing2...

00..kalo cam tu list dalam 20-30 tak bermasalah kot kat UK kan?

Saya pernah try list 3,4 item, so far tak kena upgrade ...
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
Mungkin ramai diluar sana masih buntu apa yang
boleh dijual di ebay. Kali ini saya akan berkongsi salah
satu “niche” produk fizikal yang saya jual di ebay.

Mungkin contoh ini akan lebih memberi gambaran
jelas dan idea kepada anda semua untuk memulakan
perniagaan ebay.

Selanjutnya di sini : http://bit.ly/99jQAH
 
Joined
Jun 17, 2009
Messages
117
Likes
0
Points
16
Offline
Bro, saya dah buat pembayaran melalui web bro, sila check... lama x on WC, xsangka jauh ketinggalan.. haha, otai2 semua dah sampai garis penamat, saya baru nak merempit... hehe
 
Top