Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
eh..nak belajar gak ezamm...sesuai untuk orang malas dan tak cukup masa.

Malas pun, janji ada income...heheh

Teknik Zero modal.

Buat auction 0.01 - 0.99. 100 item free, kalau dekat UK personel seller 0.99 ke bawah free tapi tak boleh list banyak2.. nanti kena upgrade ke business akaun. Business akaun list kat UK kena caj.

Copy paste & list.
Rezeki masing2..
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Teknik Zero modal.

Buat auction 0.01 - 0.99. 100 item free, kalau dekat UK personel seller 0.99 ke bawah free tapi tak boleh list banyak2.. nanti kena upgrade ke business akaun. Business akaun list kat UK kena caj.

Copy paste & list.
Rezeki masing2..

teknik yg den paling gemari....hehehe
teknik copy paste boleh try dkt akaun baru...harap otai² sudi beri tunjuk ajar...
 

wan676

freshman
Joined
Apr 2, 2010
Messages
184
Points
0
erm bestnya ada sifu rempit ebay disini... sy dah promote affiliate..tp masih tak dapat sales..kena beljar lg teknik2 promote nih. anyway nice product.
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
hahah..patutla tak dpt..rempit ebay tak beli..igtkan site tuh utk public..anyway..kene beli repit ebay tuh dulu ker baru bleh pakai dropship tuh?

Try tanya member2 kat WC, worldezam ke.. ada rebet utk rempit ebay tak.

Drop ship tu FREE for all.
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
Teknik Zero modal.

Buat auction 0.01 - 0.99. 100 item free, kalau dekat UK personel seller 0.99 ke bawah free tapi tak boleh list banyak2.. nanti kena upgrade ke business akaun. Business akaun list kat UK kena caj.

Copy paste & list.
Rezeki masing2..

Betol tu rezeki masing2...

00..kalo cam tu list dalam 20-30 tak bermasalah kot kat UK kan?

Saya pernah try list 3,4 item, so far tak kena upgrade ...
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
Betol tu rezeki masing2...

00..kalo cam tu list dalam 20-30 tak bermasalah kot kat UK kan?

Saya pernah try list 3,4 item, so far tak kena upgrade ...

Yup 20 tu dah ok, campur us 100 dah 120.
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
Mungkin ramai diluar sana masih buntu apa yang
boleh dijual di ebay. Kali ini saya akan berkongsi salah
satu “niche” produk fizikal yang saya jual di ebay.

Mungkin contoh ini akan lebih memberi gambaran
jelas dan idea kepada anda semua untuk memulakan
perniagaan ebay.

Selanjutnya di sini : http://bit.ly/99jQAH
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
giler arr, semakin maju sifffeww msaifuln... den pun nak menurut jejak langkah siffew arr
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
giler arr, semakin maju sifffeww msaifuln... den pun nak menurut jejak langkah siffew arr

Boleh.. tapi kena tunggu lepas salam tangan tok kadi. Baik2 org ajil ganas dinung.. mung kena blajo cakap ganu doh boh..

lalalala.. :)
 
Top