Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Salam 1 Malaysia eBayer sekalian...

Hari aku tgk ebook rempit ebay telah dilancarkan secara rasminya. Tgk sales latter semua otai2 besar bagi komen dan pendapat positif...

Bagi aku yg newbiess ni nk tanya la korang yang dah beli ebook nie.. ok ker utk newbiess mcm aku nie.. hehe
Almaklumlaa laa.. nak melabur RM 97 tu agak tinggi coz sales pun belum mencanak lagi.. Hehehe

Ada pendapat?
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
484
Points
16
Age
42
Salam 1 Malaysia eBayer sekalian...

Hari aku tgk ebook rempit ebay telah dilancarkan secara rasminya. Tgk sales latter semua otai2 besar bagi komen dan pendapat positif...

Bagi aku yg newbiess ni nk tanya la korang yang dah beli ebook nie.. ok ker utk newbiess mcm aku nie.. hehe
Almaklumlaa laa.. nak melabur RM 97 tu agak tinggi coz sales pun belum mencanak lagi.. Hehehe

Ada pendapat?
$97...emmm...kna take action bro....bru masyuk....
 

alfatihstudio

Newbie
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,125
Points
38
Sebenarnya en saiful nak letak harga murah jer... tapi bila bagi ebook tu dekat otai-otai ebay untuk diorang baca dan komen, semua tak bagi letak harga murah sebab isi kandungannya yang sangat berharga...

Kalau nak betul2 buat duit dengan Ebay ni RM97 tu tak ada apalah berbanding dengan apa yang dapat...
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
RM97 bro..bukan dollar tau :)
anyway, dah beli awal2 lagi, tgh tunggu ebook (in 24 hours)
saya newbie yg kehausan ilmu ebay nih...asik miss TT jer huhu
Alamak bro.. Newbiess lagi ker? Xpercaya la den..hehe
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Sebenarnya en saiful nak letak harga murah jer... tapi bila bagi ebook tu dekat otai-otai ebay untuk diorang baca dan komen, semua tak bagi letak harga murah sebab isi kandungannya yang sangat berharga...

Kalau nak betul2 buat duit dengan Ebay ni RM97 tu tak ada apalah berbanding dengan apa yang dapat...
Oh yer ker bro.. Kalau mcm tu kena grab awal..kot2 ebook ni stop pulak dijual takut teknik jadi tepu... hehe
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
apapun, bak kata otai2 ebay.... hati mesti keras.....

ni baru RM97...

cobaan akan datang lagi besar jumlahnya.......
 

FADZRI

Newbie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
927
Points
18
Age
33
Sebagai newbies.. saya rasa perlu untuk saya dapatkannya sbb sy rasa pasni nk try wat ebay pulak lah... :D

tgk sales letter pun boleh cair tu...*tgh mempertimbangkan untuk membeli.huhu
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
kau dah beli kan? hehe... malam nant tt kite citer k. hehe..
dah beli...download link tak sampai lagi :)
sifu qrodat saja2 tambah nama saya dalam list tu..abisla pasni mesti kena cop scammer cam sifu awe :(
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
bukankah sifu mansur dah buat review dalam web penjualan rempit tu..
sifu mansur ada bagi review tp dia xbgtau merempit guna apa.. sifu successor tanya kut turbo lister ker auctiva ker? :)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
dah beli...download link tak sampai lagi :)
sifu qrodat saja2 tambah nama saya dalam list tu..abisla pasni mesti kena cop scammer cam sifu awe :(
ahahah itu paksa rela. hahaha
 
Top