Rempit Cabaran Affiliate Rempit eBay Version 2 : www.V2.RempitEbay.com

Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam Sejahtera Semua,

Sertai cabaran affiliate Rempit eBay Version 2 - REV2 www.V2.RempitEbay.com

Daftar affiliate di : Affiliate Rempit eBay V2



Untuk setiap jualan yang terhasil menerusi link affiliate agen, nilai komisyen seperti berikut akan diberikan:

Rempit eBay V2 - Combo : RM90.00 Komisyen
Produk OTO : RM110.00 Komisyen

Pembayaran komisyen yang telah di SAHkan dan terkumpul akan dilakukan pada setiap hujung bulan. Pastikan agen membekalkan butiran peribadi yang tepat.

Cabaran Affiliate Rempit eBay Version 2 - 18 Jun 2012 hingga 18 Julai 2012

5 TOP Affiliate akan menerima hadiah berikut:

1) Samsung Galaxy Tab 7plus + Wang Tunai RM1000.00 + Komisen affiliates (minimum 80 jualan)
2) Samsung Galaxy Ace + Wang Tunai RM800.00 + Komisen affiliates (minimum 70 jualan)
3) Blackberry Curve 3G + Wang Tunai RM500.00 + Komisen affiliates (minimum 60 jualan)
4) Samsung Galaxy Mini + Wang Tunai RM200 + Komisen affiliates (minimum 50 jualan)
5) Samsung Corby + Wang Tunai RM100 + Komisen affiliates (minimum 40 jualan)

Bergantung kepada jualan REV2. Jika jualan memberangsangkan pihak pengurusan akan meningkatkan hadiah affiliate.

Keputusan adalah muktamad! Pihak penganjur berhak menukar hadiah yang setara dengan hadiah yang ditawarkan. Jika agen affiliate tidak mencapai kuota minimum jumlah jualan, hadiah yang sesuai akan diberikan.

Selamat berpromosi!

Ikhlas,

msaifuln
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#3
Harap sume affiliate beriklan secara berhemah..jgn kaco thread org lain...jgn spam wall org lain..etc2...good luck untuk semua..hehehe.. :)
 
Joined
Dec 11, 2011
Messages
505
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Xper bro byk masa lagi tu...mana tau bleh pecut dah hujung2 garisan nanti :)
sbb bukan bidang aku sbenarnya.tpi aku percaya ebay mmg the best lagi2 klu dropshipping.huhu
cuma insyallah time aku dh habis blaja or tgah blaja nnti aku pulun.hak3

try jer nih
 
Joined
Dec 11, 2011
Messages
505
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Xper bro byk masa lagi tu...mana tau bleh pecut dah hujung2 garisan nanti :)
sbb bukan bidang aku sbenarnya.tpi aku percaya ebay mmg the best lagi2 klu dropshipping.huhu
cuma insyallah time aku dh habis blaja or tgah blaja nnti aku pulun.hak3

try jer nih
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#8
Erm..cuba jerk bro..tak rugi pun..den pun ni 1st affiliate promote sejak pencen IM huh..syukur ada gak lah lekat sales :)
 
Top