register acc adsense mana yg blh approve cepat?

amoy85

junior
Joined
Nov 3, 2009
Messages
57
Points
8
salam semua,
baru2 ni akaun adsense org dah kena ban. jadi nak lah register akaun baru konon2nya. pernah cuba docstoc kena reject reg guna flixya pun reject gak... paling latest pun register guna indiyarocks atas bantuan saudara hady tapi sampai sekarang tak dapat berita apa.... kenapa ek? berapa hari blh tau result ni? atau ada cara yg lebih mudah.... dulu masa memula reg adsense pakai blogger biasa jer tgu ada gak berminggu..baca ada satu thread kat wc ni reg guna indiyarock blh approve dalam 8 jam la 4 jam la...itu masa memula dia perkenalkan je ke senang approve??? huhuh nak sgt approve account adsense... anyone tulun...
 

painhacker

Senior
Joined
Nov 8, 2009
Messages
223
Points
0
kalau nak register account baru , nama jangan sama dengan account yang sebelumnya yang kena ban .
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
xpn beli laporan era_siber berharga RM100 haha experties approver adsense account
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
salam semua,
baru2 ni akaun adsense org dah kena ban. jadi nak lah register akaun baru konon2nya. pernah cuba docstoc kena reject reg guna flixya pun reject gak... paling latest pun register guna indiyarocks atas bantuan saudara hady tapi sampai sekarang tak dapat berita apa.... kenapa ek? berapa hari blh tau result ni? atau ada cara yg lebih mudah.... dulu masa memula reg adsense pakai blogger biasa jer tgu ada gak berminggu..baca ada satu thread kat wc ni reg guna indiyarock blh approve dalam 8 jam la 4 jam la...itu masa memula dia perkenalkan je ke senang approve??? huhuh nak sgt approve account adsense... anyone tulun...

mmg agak susah untuk mendapat acc google sejak kebelakangan ni...apa yang aku nak nasihat kat ko,trs kan usaha..aku suggest kan apply je guna indyarocks tu..dan tolong la rajin² kan untuk update acc indyarocks supaya google nampak anda aktif..jgn lepas buat tinggal camtu je..google bukan *****..klu kita boleh ***** kan google..mereka lagi berkali-kali boleh ***** kan kita..so,semua ni atas usaha anda..klu anda btol2 nak kan acc adsense,trs kan m'cuba..bagi aku,google tidak lah kejam mane..cuma tindakan kita sendiri yang buat google bertindak..so,fikir² :rolleyes: kan dan selamat berjaya..
 

hady

freshman
Joined
Oct 22, 2009
Messages
219
Points
0
mmg agak susah untuk mendapat acc google sejak kebelakangan ni...apa yang aku nak nasihat kat ko,trs kan usaha..aku suggest kan apply je guna indyarocks tu..dan tolong la rajin² kan untuk update acc indyarocks supaya google nampak anda aktif..jgn lepas buat tinggal camtu je..google bukan *****..klu kita boleh ***** kan google..mereka lagi berkali-kali boleh ***** kan kita..so,semua ni atas usaha anda..klu anda btol2 nak kan acc adsense,trs kan m'cuba..bagi aku,google tidak lah kejam mane..cuma tindakan kita sendiri yang buat google bertindak..so,fikir² :rolleyes: kan dan selamat berjaya..

ya ya begitulah saya buat.... sekarang ni memang susah mahu aprov kadang-kadang sampai dua minggu..... kena sabarlah dan yg penting kena aktif sementara tunggu pakcik G nak aprov .. pandai-pandilah pujuk pakcik G ni barulah dia suka......
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
aku rase indyarcok still d best site

make sure kene pastikan akaun kite tu 'idop'

buh gambo,vdeo,blog,tribe,bla3

aku pn nk start balek apply gne ni

takat nh:
-dgn flixya-no response
-dgn docstoc-no response
-dgn irock-1st approve,2,3,4,5 x approve

keep trying....haha
 
Top